kullanıyorum çok ama çok memnunum.ama patates kızartmaya kalkışma derim.her türlü yemek yapablrsin.kitapçığı da var çok güzel tarifler var.
valla ben bir süredir alıştım sanırım kullanmaya.baya memnunum.patatesleri muhteşem kızartıyor.patatesin taze olmasıyla ilgili olarak 20-30 dk da kızartıyor.yalnız patlıcan çok kötü oluyor.patlıcanı ille bol yağda kızartıcaz.biber,kabak çok güzel oluyor.köfte,kanat bunlarda çok güzel oluyor.şimdilik aklıma gelenler bunlar.bişeyler yaptıkça yazarım.kanatları 30 dk da pişiriyor,diğerleri hep kısa sürede pişiyor
valla ben bir süredir alıştım sanırım kullanmaya.baya memnunum.patatesleri muhteşem kızartıyor.patatesin taze olmasıyla ilgili olarak 20-30 dk da kızartıyor.yalnız patlıcan çok kötü oluyor.patlıcanı ille bol yağda kızartıcaz.biber,kabak çok güzel oluyor.köfte,kanat bunlarda çok güzel oluyor.şimdilik aklıma gelenler bunlar.bişeyler yaptıkça yazarım.kanatları 30 dk da pişiriyor,diğerleri hep kısa sürede pişiyor
donmuş patatesi 15 dk da pişiriyor ve hiç yağ konmuyor,kendi hazırladığım patatesi de 20-30 dk da pişiriyor patatesin taze olanı geç pişer malum.benim içine bol yağ konan fritözümde var onu da baya kullanmıştım zamanında ikisinde de patates kızartması harika oluyor.kendi kaşığıyla 1 kaşık yerşne 2 kaşık yağkoyarsanız daha lezzetli oluyor patates onu farkettim.ben nedense patlıcanı beceremedim heralde bilmiyorum ama çok kötü olmuşlardı benimkiler bir daha da denemedim.tuketiciler dernegi var, yeni cikan urunleri test ediyorlar, cok guvenilir bir kurum, onlar bu fritozle ilgili bir test yapmislardi birkac ay once, orda cikan sonuclari aktariyorum:
-Klasik fritozlerde pisen dondurulmus patatesin kizarma suresi 11 dk, Tefal actifry ise 25-30 dk da kizartiyor ( kullanilan enerji farketmiyor, iki fritozde de ayni )
-Actifry da kizaran patateslerin rengi cok guzel fakat klasik fritozde kizaran patatesin lezzeti daha iyi ve daha citir citir
-Actifry da pisen patatesler cok az yag cekiyor, yuzde 50 daha az yag cekmis oluyor toplamda
-Bir bakima firinla es degerde ama firindan daha az enerji harciyor
Actify'in diger avantajlari:
-cok az ses cikariyor
-koku olmuyor
-onceden isitmaya gerek yok
-cok az miktarda yagla pisiriyor
bazi dezavantajlari:
-kapagini temizlemesi zor
- icinde kizartabileceginiz yiyecekler daha kisitli
kızlar bunu bi sitedeki yorumdan kopyaladım .daha açıklayıcı olmuş sanırım hemde kurumsal biyer bu nu desteklemiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?