evet yıne yazmak istedım,ilk yorumumu yenı aldıgımda yazmıştım..hatta kötü dıyenlere yapmasını bılmıyolar fln demıştım şimdi hepsinden sorry dıyorum cunku berbat!patateslerım bildiğin yapış yapış ezık büzük oluyor başka chicken nugget, fish finger denedım allahhımmm komediii hep parçalandı dağıldı üzerindeki galeteleri koybolduu...yanı ya bıseyı yanlış yapıyorum ama neyı yapabılırım atyorum beklıyorum kesınlıkle tavsıye etmıyorummmm......1..2 parça yemek içinde değmez almaya
Ben de çok sık ve severek kullananlardanım. Şu ana kadar et sote, soslu tavuk kanadı, köfte, mantarlı tavuk, sosis yaptım, hepsi de harika oldu. Patates kızartması da yaptım, ama ben dondurulmuş kullandım, ondan da memnun kaldım. Yakın zamanda da balık, irmik helvası ve kestane deneyeceğim, bakalım onlar nasıl olacak?
merhaba arkadaşlar bende aldım kolostrolümden dolayı nomelde çok kızatma yapan biri değilim pratik bi kulanımı var almak isteyen arkadaş olursa garantisi yemek kitabı dahil 300 tl ye veriyorum ihtiyaçtan dolayı satmak istiyorum ilgilenen olursa özelden görüşebiliriz
ben sevrek kullanıyorum ama yemek konusunda iddialı biri değilim.. temizlemesi mahvediyor beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?