- 20 Eylül 2010
- 161
- 54
- 98
- Konu Sahibi miss_muhnds
kızlar bugünlerde indirimlerden yararlanıp tefal actifry veya philips alıcam hadi yardım edin hangisi daha iyi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugünlerde indirimlerden yararlanıp tefal actifry veya philips alıcam hadi yardım edin hangisi daha iyi?
Arkadaşlar ben de bu tefal actifry'ı ne zamandır almak istiyorum ama bir türlü cesaret edip alamadım, niye diyecek olursanız farklı farklı görüşler var.Geçen arkadaşımın annesi diyordu kızartmaları güzel yapıyor ama bir sos yaparsan üstüne o zaman daha da iyi olur diye, yani hani servis etmeden önce domatesli ya da yoğurtlu bir sos kullan diyor, şimdi yani tadı güzel olmuyor da mı sosla tadını kapatıyorlar anlamadım ki, bir de başka bir arkadaş da dedi haznesi çok almıyor,yani kaç kişiye yetecek kadar patates yapabilir bir kez de çünkü yorumları da okudum, biraz sürüyor galiba pişirmesi, o zaman 2-3 defa pişrmesini bekleyemeyiz,siz ne diyorsunuz, klasik tava yöntemine devam mı etmek lazım ama o da çok yağlı oluyor, yağı sünger gibi emiyor patlıcanlar mesela,sağlıklı kızartma yemenin başka yolu yok mu.Aldıktan sonra geri verme şansım olduğunu bilsem hiç düşünmiycem, hi ürün tanıtımına da denk gelmedim ki nasıl bir tat bilemiyorum.
bende teknosadan aldım tavuk köfte pirzola patates pişirdik çokta memnunuz bir kaşık yada 2 kaşık yap ile patetesler süper oluyor etlerde ise hiç yağ koymuyoruz kendi yağıyla şahene pişiyor ama özellikle dondurulmuş patatesi 10 dk da fastfood lardaki gibi pişiriyor tefal köfteleri dağıtıyormuş bunda öyle bir sorunda yok