Bizde tefal marka var. Memnunum .
Model farklı .
Ben de tefal kullanıyorum ama bu modeli değil, modelini de tam bilmiyorum gerçi, kazanlı ütü rengi pembe ama ben çok memnunum bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ...
biraz şans işi mi ne anlamadım. tefalden memnun olmayanlar var, şaşırıyorum ben de
ben de şu iki modeli kafaya takmış durumdayım.
1- GV8980 Pro Exper Total Kazanlı Ütü 2-GC9246 Akıllı Ütü Expert Buhar Kazanlı Ütü
hemen hemen aynı özelliklere sahipler. sadece birinde anlamadığım kireç losyonu diğerinde ise kireç toplama üzelliği var...
siz aldınız mı ütünüzü bu arada?
ne gibi sorunları var mesela? Ben genelde memnunum
delonghi kazanlı ütüyü önerebilirim kullanıorum ve cok memnunum ütü kısmı çok hafif ve buharını istediğinis ölçüde ayarladıınızdan kolaylıkla yorulmadan ütülerden kurtuluosunuz=)))
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu özelliklerde philipsin 2 tane ütüsünü denedimhiç memnun kalmadım,heryer su oldu..şimdi tefalin gv8980 ütüsüne bakıyorum..benim merak ettiğim su damlatıyor mu benim için en büyük sorun o oldu
hayır damlatma problemiyle karşılaşmadım. ama kitapçığında şöyle birşey yazıyor:
eğer ütü yaparken kıyafetlerinizin üzeri su oluyorsa, bu ütü masanızdan kaynaklanabilir. yani ütü masasının tabanı ütünün verdiği buharı kaldıramayacak güçteyse kıyafetler ıslanabilir.
sizde de böyle bir problem olabilir, çünkü philipsde olsa böyle bir sorunla karşılaşmamanız gerekirdi. philipsde iyi marka diye biliyorum.
bir de ilk ütüye başlarken ısınmasını beklemeden acele edersem su damlatıyor. ama beklersem hiç sıkıntı yok. en inceden kalına kadar her türlü kumaşta denedim.
hayır damlatma problemiyle karşılaşmadım. ama kitapçığında şöyle birşey yazıyor:
eğer ütü yaparken kıyafetlerinizin üzeri su oluyorsa, bu ütü masanızdan kaynaklanabilir. yani ütü masasının tabanı ütünün verdiği buharı kaldıramayacak güçteyse kıyafetler ıslanabilir.
sizde de böyle bir problem olabilir, çünkü philipsde olsa böyle bir sorunla karşılaşmamanız gerekirdi. philipsde iyi marka diye biliyorum.
bir de ilk ütüye başlarken ısınmasını beklemeden acele edersem su damlatıyor. ama beklersem hiç sıkıntı yok. en inceden kalına kadar her türlü kumaşta denedim.
ütüyü sipariş ettim bugün geldi hemen denemeye başladım..çok güzel ütülüyor sorun yok fakat1 saat sonra ütü masamın örtüsü ıslanmaya başladı giysilerdede su oldu...acaba ütü masasından mı..ne yapacağımı bilmiyorum..buhar kazanlı ütüye uygun masalar hangisidir biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?