Teflonda çizik olunca kullanıyor musunuz?

benim telefonumada tencere kapagı dustu ve bariz çizdi ama 1 milyarlık ve kardesımın hedıyesı istedıgı kadar cızılsın bozulmadan atmam kanser konusu yenı duydum bence saatlerce konusmak czıkten daha garantı kanser yapar ....

çizik teflondan ölünseydi bizim ailede katliam olardı:27: bırak çiziği tavaların ortası yuvarlak derecede metali gözüküyo:27: daha ölmedik

uyurken kapatırım asla başucuma koyma çantada gezdiririm asla cebimde taşımam ama nekadar önlem alırsak alalım zararları çizikten fazla:D

Son düzenleme:
aşınmış teflondan ölmeyi değilde, kanser,verem,kabız yapan insanlardan korkuyorum hele benim bi günde soluduğum sigara dumanını kıyaslama yapacak olarsam fabrikalar halt etmiş:63: o yüzden çizik teflon mu pehhh diyorum:27:

benim teflonlarımın 3 tanesinde çizimler mevcut azıcık ama metali görünüyor kullansammı, atmayada kıyamıyorum ama kanser yapıyormuşya.
sizler ne yapıyorsunuz.
ben hiç metal değdirmem zamanında kutusuyla alınmış bakmamışlar bizimkiler. dibindeki metal görününce içim elvermiyor.

Ben hemen atıyorum Attıklarımın yerine de döküm tencere almaya başladım.

Annemin teflon tenceresinde çizikler oluşmuştu metal kaşık kullanmaktan
tabi attırdık ve yeni aldık. BU şekilde kullanılan tencereler
kansorojen madde yayıyormuş bilginize...

Annemin teflon tenceresinde çizikler oluşmuştu metal kaşık kullanmaktan
tabi attırdık ve yeni aldık. Bu şekilde kullanılan tencereler
kansorojen madde yayıyormuş bilginize...

Genelde çelik tencere kullanırım ama teflonu nadir ama çizik oluncada zararlı olduğunu bile bile bi süre daha kullanmaya devam ediyorum ne yalan söyliyim :ssz:

Back
X