tehdit eden eski sevgili belası

O arkadaş grubumla da sohbeti kestim zaten.
O konu çok karışık.
O yüzden haber uçuracağım bir durum yok malesef.

O arkadaş grubumla da sohbeti kestim zaten.
O konu çok karışık.
O yüzden haber uçuracağım bir durum yok malesef.
bilumum sosyal medya hesaplarından ulaşabileceğini düşündüğünüz herhangi birine mesaj atın.yaptığı eylemin suç olduğunu ve tekrarı durumunda şikayetçi olacağınızı belirtin.mesafeli ve net olun.devamı durumunda da şikayetçi olun.olmayacaksanız emin olun devamı gelecektir.

İşte başkasına bunu demem bile onu inanılmaz kışkırtabilir.
O yüzden hiç birsey yapmasam diyorum.
Yani bi ihtimal bana boş tehdit gibi geliyor. Yapamazmıs gibi.

Öyle haberler görüyoruz ki kötü düşündüm ben olayı olduğu gibi sevgiline anlat ve suç duyurusunda bulun. Aklı başına gelsin şehir magandası, sallandırıcaksın bunları görücek mezar açmayı.

Büyümesinden korkuyorum olayın.
Bu şekilde büyümesini istemiyorum.
Erkek arkadaşım haftaya gelecek,bir prje için yurtdışındaydı.
Telefonda söylemek istemedim.

eski sevgilinin adı burak mı ya :) anlattıkların 4 sene önce ayrıldığım sevgilimin yaptıklarına o kadar çok benziyor ki.

hiç cevap verme ve asla korktuğunu belli etme. benimki inatçıydı ben evlenene kadar uğraştı benimle. numaramı değiştirsem bile buldu mesaj attı tehdit etti. şimdi artık pes etti.

Mesajları sakla lazım olursa kullanırsın.Erkek arkadaşına bahsetsenmi etmesenmi onu bilemedim yalnız. Kimsin lan sen! demek istiyorum çocuğa şuanda.

Hani bi laf vardır ya kedi kadar yolun yok die, hah işte seni tehdit eden çocuk için bu laf. Bu bi halt yapamaz, sen buna deki seni şikayet edicem bak bakalm bi daha karşına çıkıyo mu? Geri-zekalı arkadaş psikopatcılık oynamak istemiş, o mesajı yazdı ya off bee erkeğe bak şimdi ne adam sanmıştır kendini. Hep bu dizilerden oluyo ya gerçekle hayali ayırt edememe sıkıntısı var bazılarında böyle. Dizilere hayal ürünü diye yazıyolar aslında ama işte kafada karışıyo demekki. Adam gibi adam ama gerçekten adam var mı ya kaldımı arkadaş :)

Bence hic orali olma havlayan kopek ısırmaz eger cevap verirsen korktugunu hisseder ve usteler sessiz kal vazgececektir biraz sabir

Allah yardimcin olsun

hiç bir halt yiyemez merak etme. adam öldürmek o kadar kolay degil. Sadece sözde bu bence. biyerleri yemez.

Bence hic orali olma havlayan kopek ısırmaz eger cevap verirsen korktugunu hisseder ve usteler sessiz kal vazgececektir biraz sabir

Allah yardimcin olsun
Öyle diyorum da bazen ister istemez karşılaşıyoruz o zaman kendimi tutamazsam,gidip yüzüne tükürürsem ve bu iş uzarsa diye de korkuyorum.
Benim karşıma çıksın, beni tehdit etsin umrumda bile değil.Ama sevdiklerimle tehdit ediyor

hiç bir halt yiyemez merak etme. adam öldürmek o kadar kolay degil. Sadece sözde bu bence. biyerleri yemez.
Hani öldürmek değil de gözü dönerse ve eski sevgilimle kavga etmeye giderse diye korkuyorum.Yani evet şuan erkek arkadaşım burada değil ama gelecek.O zaman ona zarar vermesinden korkuyorum.
Yada samimi olduğum,dostum dediğim Fatihe zarar vermesinden korkuyorum

Size ne gibi tehditlerde bulunuyordu peki?
Sevdiklerinizle mi yoksa size zarar vermekle mi tehdit ediyordu?

Ben delikanlıyım.Benden giden başkasıyla samimi olamaz,başkasını hayatına alamaz.Bu namus meselesi.Ben hayatını mahvettim senin ama olsun en adam benim.Erkeklik gururuma yediremem. Demek istedi aklınca.

Mesajları sakla lazım olursa kullanırsın.Erkek arkadaşına bahsetsenmi etmesenmi onu bilemedim yalnız. Kimsin lan sen! demek istiyorum çocuğa şuanda.
Mesajı silmeyecegim.
Erkek arkadaşıma söylersem ortalık karışabilir,söylemezsem de beklemediği anda ona zarar vermeye kalkarsa diye korkuyorum

sen o mesajı al direk polise git şikayet et onun bir yerleri fena tutuşur canım. hiç korkma hayatına devam et bişey yapamaz. erkek kuzenin yada abin falan varsa söylede ona haddini bildirsin

savciliga sikayet et gorsun gununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…