tehdit eden eski sevgili belası

ailenizin duymasından çekinmiyorsanız hemen şikayet edin.
aksi taktirde he he deyip susmak da bir seçenek olabilir.

eğerki sana bir daha ulaşırsa savcılığa şikayet edeceğini sert bir şekilde dile getir hiç bişey yapamaz.Evli değilmi bu adam yahu gitsin kendi hayatıyla uğraşsın.

eğerki sana bir daha ulaşırsa savcılığa şikayet edeceğini sert bir şekilde dile getir hiç bişey yapamaz.Evli değilmi bu adam yahu gitsin kendi hayatıyla uğraşsın.
Evli değil.
Hiç birşey demeyeceğim ona.Laftan sözden anlayabilecek biri olduğunu sanmıyorum.O yüzden susmak,takmamak en iyisi.

Bence onda ciddi bi takıntı haline gelmissin. Havlayan köpek isirabilir yani. Agzi laf yapan duzgun bi arkadaşına ya da hic olmadi okuldaki son sinif bi hukuk ogrencisine arat yaşını almis bi avukat sesi daha inandırıcı olur tabi de... Senin avukatin oldugunu boyle bir mesaj atmanin suc oldunu tekrari durumunda savciliga gideceginizi soylesin formal bir dille.

Bu çocukla biz ayrılmadan önce neredeyse 4 ay boyunca benimle ilgilenmedi,kötü davrandı.Yani yapabileceği herşeyi yaptı.
Hani sevmediğini düşünüyorum. İnsan bunları yaşattığı, sevmediği birine neden bunu söyler ?
Sevmediğiniz birini neden takıntı yapar? Gerçekten anlamlandıramıyorum.

Ayrılabilmen koymuş adama ve sonradan donk etmiş. Sevmiş bence. Herkes güzel sevemez o da oyle kendince sevmiş. 1 sene boyunca aramayıp simdi ariyorsa hayatina biri girince kiymete binmissindir. Erkekler genelde is isten gecince pisman olur.

Böyle sevmek olmasın.
Bana hayatında biri olabilir demişti ayrılırken. Bundan sonra geri dönüş asla olamaz ikimiz içinde demişti.Dönmedim.
Onun lafıyla hareket ettiğimden değil de bana hem hayatında biri olabilir deyip hem de şimdi tehditler savurması çok aşağılıkça.
Ve evet 1 sene sonra mı diyor Fatihle bir daha görmeyeyim diye.Dengesiz biri.

Birinci secenek savciliga gidin sikayet edin. Ikinci sceenek sevgilinize soyleyin sadece bilgisi olsun ama bir sey yapmayin. Bunlar hep kurusiki laflar yok mezarina gidermissin de bilmem neymis. Ben sadece lafta oldugunu dusunuyorum. Bisey yapcak olsa yapardi. Sana ulasip seni korkutmaya calismazdi. Ben olsam simdiye savciliktaydim bence sikayet et bisey cikmasa bile surunsun bir sure en azindan pislik herif.

Eline firsat gecmis iste mesaj atmis tehtit etmis hemen polise git onlar sana yardimci olur

Isiracak köpek dişini göstermez demişler atalarimiz. Ben cok.arkadasimdan duydum asarim keserim öldürürüm diyenleri bizzat benim de başıma geldi. Tek cevabım buyur gel evimide adresimide gezdigim yerleri de biliyorsun dedim. Sonra ne sesi çıktı ne de tehditlerine devam edebildi. Sana tavsiyem hiç bi şekilde muhattap olupta korktugunu belli etme. Ve daha devam ederse savcılığa git.

Bilmiyorum ,bu sana ilk ve son uyarım yazmış dengesiz.
Acaba diyorum erkek arkadaşıma haber vermesem de sınıf arkadaşım Fatihle mi konuşsam.Uyarsam mı? Böyle böyle birşey dedi.Eğer istersen muhabbetimizi kesebiliriz. En azından haber vermiş olsam mı diye düşünüyorum da

Erkek arkadaşın da bilsin. Eger başkasından duyarsa ya da karşınıza çıkarsa konuyu bilir. Saklarsaniz ve haberi olursa size olan güveni de zedelenir

Bu konu unutulsun gitsin.Ne o bir daha yakınımda bulunsun ne de bir daha bana ulaşabilsin istiyorum.Benim canımı sıktı mı evet çok sıktı ama bununla sınırlı kalmasını istiyorum
Yani uzatacaksa da ne bileyim madem bir pislik yapacak.Sevdiklerime zarar vermek üzerine kurulu olmasın. Küfretsin bana hakaret etsin bana.Umrumda bile olmaz o kim ki takayım ama illa canımı sıkacaksa bunları yaparak sıksın çünkü ben bunları onemsemem.
Sevdiklerimle tehdit edilmek çok korkutuyor.
Aklınca bana vicdan yaptırıyor,onlardan uzaklaşmamı istiyor.
Ama yapmayacağım bunu. Gerekirse erkek arkadaşımla daha az buluşup her zaman gittiğimiz kalabalık mekanlara gitmek yerine daha sakin,daha az gittiğimiz yerlere gideceğim.
Okulda da görüşmem erkek arkadaşımla gerekirse.
Amacına ulaşamayacak.
Birşey yapar mı yoksa böyle tehdit ettigiyle mi kalır bilmiyorum.

Erkek arkadaşın da bilsin. Eger başkasından duyarsa ya da karşınıza çıkarsa konuyu bilir. Saklarsaniz ve haberi olursa size olan güveni de zedelenir
Bende bunu düşünüyorum.Ona sakin bir zamanda söyleyip asla ama asla birşeye bulaşmaması gerektiğine de ikna etmem lazım.
Sorun istemiyorum.
Yaşandı ve bitti.Bunu uzatmanın ne anlamı var.Ben acımı çekmişim,yeni sayfalar açmışım kendime.Buna saygı duymak neden bu kadar zor ki.
Bana karşı bir pişmanlığı varsa bana duyurmanın,beni tehdit etmenin bir anlamı yok ki.
İçinde yaşasın pişmanlığını,gitsin içsin,ağlasın,sızlasın ama benden uzakta yapsın.
En azından acısını adam gibi yaşamayı becerebilsin.Bu şekilde değil.

Kendi birini bulamamıştır :)

Git hemen savcılıga sikayet et.Onada bi msj at bana öyle kafana göre tehtid yagdıramassın bundan sonra savcılıkla muhattabsın diye.

bnce erkek arkadasina soyleme.olaylar daha buyuyebilir.o zaman tehlikeli olur bu sahis..hicbisey yapamaz.aklinca tehdt edip seni korkutucak.hayatina devam et.erkek arkadasnla onun girebilecegi yerlerden uzak ol bi sure.mesajlari da silme.delil onlar sana.bu tehditlere devm ederse dogru savciliga.o zaman kedi olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…