Tehdit eden eski sevgili

Ohhh canim iyi yapmissn lutfen tanimadan bir daha gorusme.tani iyice dusun.bak sende memurmussun seninde meslegin sikinti olmasin.sevecegiz sevilecegiz sevisecegiz ama iste bak cok cok tani...gor pislik iste.gecmis olsn
Artık erkeklere hiç güvenim kalmadı :( Ya ben severim aldatırlar ya ben hoşlanmam sapık gibi rahatsız ederler. Ya da ben tanıyamıyorum bilmiyorum ki :(

Konunu okuyunca bir tanıdık geldi aklıma. Şehirler arası bir ilişki yaşıyordu. Adam polisti ama pisliğin tekiydi. Kız son model laptop pc almıştı ver biraz kullanayım demişti. O ara adam başkasıylada çıkıyormuş.

Bizim kızı şutlamış. Pc nin de üstüne konmuş. Dalga geçer gibi. Birde engellemiş kızı. O da onun çalıştığı karakolu arayıp şefiyle mi konuşmuş ne. Hemen geri dönüş yaptı bilgisayarını gönderdim kargoda diye :)

Demem o ki polismis askermiş mühim değil. Ortada bir suç varsa kimse kayrılmaz.

Son yorumlarını okudum. Sakın bir daha korkma. Bak gördün mü nasıl kıvırmış serefsiz.
Offf çok kötü ne bu erkeklerden çektiğimiz:(

Çalıştığı yerdeki jandarmayı arayacagiminsoyledim.netten numarayı buldum .attim ona bak dedim bu numara .Sonra korktu galiba. Arkadaşlarıma da istedigini yaz dedim herk3s beni biliyor dedim sen rezil olursun dedim.Ben zaten öyle bir şey yapmayacaktım çocuk muyuz biz dedi sen nasıl öğretmen oldun dedi . Bir şakayı mi anlamadin dedi.Kizlar iyi ki varsınız valla burada yazılanlar beni rahatlattı.Skaa felan da yapması ama korkunca şaka diye kivirdi

Çok iyi olmuş tırsmış. demiştim nasıl yusuf yusuf olur diye. Askeriye, polislik insanların canını namusunu korumak için vardır buna ters hareket edeni barındırmazlar. Kendide farkında nasıl kıvırmış. şimdi bir daha bana ulaşırsan mesajlarının ekran görüntüsünü komutanına ulaştırım diyip basın engeli.

Eee yapacak bişeyin yok o zaman baksana savcılar arkadasıymış 😁 . Ne komik adamlar var . Buluşayım falan deme git savcılığa şu astsubay arkadaşınız beni tehdit ediyor biraz kulaklarini cekin de 😁.

yüz kızartıcı işler olursa görür o arkadaşlarını ne demek kılıfına uydururmuş msjları saklayın gidin şikayete görsün neler olacağını

Direkt engelledınmı korkuttuktan sonra, sende onu korkuttuysan bıdaha yakınımda ve yakınımdakılere bulasır dolasırsan asıl ben grreken tum kurumlara basvurcam yaz bulundugun yerlerıde arar gerekenı yaparım yaz. Bu durumda senınde onu tehdıt ettıgını ome suremez cunku sen onu tehdıt degıl devletın kurumına basvurmakla uyarıyorsun. Boyleletınden nefret efıyorum sonra yarın bırgun evlenıyorsun yıne musallat olıyolar

Back
X