• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit edildim.. gecenin bir vakti

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhabaa arkadaslar bundan bi bucuk yil once, bizim ilcede oturan 23 yasindaki bir oglan bana mesaj faceden.. bizim ilcede kucuk oldugu icin herkes birbirini tanir.. bende kardes gibi gordugum icim cevap vermistim.. sonra bir kerede telefonda konusmustuk o kadar, esrarz eroin kullanirim ben demisti.. bendende yasca kucuk yani.. bu gece basima musallat oldu.. mesaj yazdi whatsappatan hemen engelledim, bu seferde kuzeninin numarasindan yazmaya basladi, bende baska birinin kiligina girip numarasini filan veremem sana dedim.. baya taciz etti, tehditte etti beni beni oraya getittirme evini biliyorum, yanliz yasiyorsun dedi.. engelledim o numarayida.. ben napcam simdi ? Durduk yere hakkimda iftira atarsa vs.. salakmidir nedir.. benden icin onu iki kez gordum diyor, seviyorum onu diyor, isticem onu diyor .. gulermisin aglarmisin..

Ortada yaptığın bisey yoksa neden iftiradan korkuyorsun ki çok yersiz. Bence sen manyak oluşu kısmından kork. Ayrıca tek yaşaman yalnız olduğun anlamına gelmez ararsın 155i şikayetçi olursun ...

Bol keseden sallıyor bence gerçekten birşey yapacağından değil. Madde kullandığını da söylemişsin zaten. Bir daha seni rahatsız edecek bir harekette bulunursa şikayetçi ol bence.

Ben bir halt anlamadım kimden hoşlanıyor, derdi ne? Kafayı bulup size yazmış olma ihtimali çok yüksek göründü. Yanlız yaşıyor olmanız onun size her istediğini kabul ettireceği anlamına gelmiyor. Hiç mi güvenilir kimseniz yok ? Küçük yer madem akrabalarına şikayet edin.

Arkadaslar ben baskasinin kiligina girip cevap yazdim ona.. bir bucuk sene olmus ya, uzerinden aylar gecmis, ki ben burdakileri hep kardesim gibi goruyorum yani,sadece isimden tanidigim icin telefonda konusmustuk, faceden mesaj atmisti cunku.. simdide beni iki kez gormus burada.. musallat oldu manyak.. ben 29 o 23 yasinda.. kardesim gibi ya.. en sonunda tehditte etti .. evine gelirim diye.. hic bisey anlamadim cunku ben onunla hani sosyal hayat icinde normal arkadasz kardes gibi konusmustum, esrar eroin kullanirim dedigindede zaten faceden silmistim..

Ben bir halt anlamadım kimden hoşlanıyor, derdi ne? Kafayı bulup size yazmış olma ihtimali çok yüksek göründü. Yanlız yaşıyor olmanız onun size her istediğini kabul ettireceği anlamına gelmiyor. Hiç mi güvenilir kimseniz yok ? Küçük yer madem akrabalarına şikayet edin.
Yigenime soyledim.. beni rahatsiz ediyor dedim.. ben konusurum onunla dedi..

:deli:Bende "başkasının kılığına girip numarasını falan veremem dedim " kısmından bi şey anlamadım
Ben Jolyss degilim o numarasini degistirdi coktan dedim o sekilde .. kizi rahatsiz etme tarzindan konustum yoksa basima dahada musallat olacakti.. yani sanki ben degilmisim gibi..

çok saçma.

korkmanızı gerektiricek bişey yok bence. yatın uyuyun.

Neyini anlamadiniz hikayenin?

Ailenize söyleyin bence. Eroin icen birisi icki falanda iciyordur. Insanin kafasi guzelken yapmayacagi pislik yoktur.ayikken cesaret edemedigini eroin kullandiginda yapabilir cunku kendisinde degildir.
Birdaha mesaj attiginda. Sikayet ettigini. Adini sanini polise verdigini en ufak taskinliginda onu gotureceklerini soyle. Gerci boyleleri, karakolun on kapisindan girip arka kapisindan cikacagini iyi bilirler o yuzden tinkamazlar. Mahsum biri olsa, on kapidan girer siddin sene cikamaz bidaha..
Bu ulkede basina bir is gelmesi icin mahsum olman yeterli maalesef.
Türkiyeyi cok seviyorum. Bir cok kez kavga etmisligim var tr yuzunden ama bu ceza konusunda en cok elestirende benimdit herhalde cunku cok uzuluyorum kimse hakkettigini bulamiyor.

Bence bir onlem almalisiniz.
Ben olsam korkardim

Merhabaa arkadaslar bundan bi bucuk yil once, bizim ilcede oturan 23 yasindaki bir oglan bana mesaj faceden.. bizim ilcede kucuk oldugu icin herkes birbirini tanir.. bende kardes gibi gordugum icim cevap vermistim.. sonra bir kerede telefonda konusmustuk o kadar, esrarz eroin kullanirim ben demisti.. bendende yasca kucuk yani.. bu gece basima musallat oldu.. mesaj yazdi whatsappatan hemen engelledim, bu seferde kuzeninin numarasindan yazmaya basladi, bende baska birinin kiligina girip numarasini filan veremem sana dedim.. baya taciz etti, tehditte etti beni beni oraya getittirme evini biliyorum, yanliz yasiyorsun dedi.. engelledim o numarayida.. ben napcam simdi ? Durduk yere hakkimda iftira atarsa vs.. salakmidir nedir.. benden icin onu iki kez gordum diyor, seviyorum onu diyor, isticem onu diyor .. gulermisin aglarmisin..
Bu kadar masum olduguna emin misin baska bir seyler var gibi sanki durduk yere tanımadığın biri seni niye tehdit etsin

gorusmuyorum dıyorsunuz ama cevap vermıssınız muhattap olmussunuz kı bu noktaya gelmıssınız
kafam karıstı
herseyı tam anlatabılır mısınız yardımcı olmak ısterım

Back
X