Bence tanıdık bir avukat bulun ona danışın mutlaka .. Ama böyle sapkın bir abi varken başınızda evden ayrılmayı başarsanız bile adresinizi saklı tutmanızı öneririm yada gözünüzü karartın Yıldırım nikahı ile sadece sevgilinizin ailesinin haberi olacak sekilde evlenin bu abi seni öldürecek yoksa bn çok korktumYok mu bir fikri olan
İşte şikayet ettikten sonra adresimi saklı tutabilme gibi bir durumum var mı? Malum burası Türkiye, polis tanıdığı var mı bilmiyorum da o tür birine sorsa pat diye adresimi bulur mu ondan endişe ediyorum. yoksa ben şikayet ettiğimde elini kolunu sallayıp istediği gibi etrafımda dolanmaya devam edebilir mi?Bence tanıdık bir avukat bulun ona danışın mutlaka .. Ama böyle sapkın bir abi varken başınızda evden ayrılmayı başarsanız bile adresinizi saklı tutmanızı öneririm yada gözünüzü karartın Yıldırım nikahı ile sadece sevgilinizin ailesinin haberi olacak sekilde evlenin bu abi seni öldürecek yoksa bn çok korktum
İşte şikayet ettikten sonra adresimi saklı tutabilme gibi bir durumum var mı? Malum burası Türkiye, polis tanıdığı var mı bilmiyorum da o tür birine sorsa pat diye adresimi bulur mu ondan endişe ediyorum. yoksa ben şikayet ettiğimde elini kolunu sallayıp istediği gibi etrafımda dolanmaya devam edebilir mi?
Cidden o kapasite var mı bilmiyorum. Sadece kendimi değil erkek arkadaşımı da düşünüyorum, kimse benim yüzümden zarar görsün istemem. Hiç bir değişiklik yok, konu açılınca esiyor gürlüyor hakaret üstü kapalı tehditler vs vs. Hani kaza bile geçirdim umrunda değil adamın. Ona kalsa işten alıp eve kapatacak beniAdres bilgilerinin gizli tutulması lazım ama dediğin gibi burası Türkiye. Abini en iyi sen tanıyorsun, sana zarar verebilecek kapasitede mi? Yoksa havlayan köpek ısırmaz diye bir laf vardır. Son konundan bu yana neler oldu, ne yaptı da pes ettirdi böyle?
Cidden o kapasite var mı bilmiyorum. Sadece kendimi değil erkek arkadaşımı da düşünüyorum, kimse benim yüzümden zarar görsün istemem. Hiç bir değişiklik yok, konu açılınca esiyor gürlüyor hakaret üstü kapalı tehditler vs vs. Hani kaza bile geçirdim umrunda değil adamın. Ona kalsa işten alıp eve kapatacak beni
Yurtdışı benim var da imkanım erkek arkadaşım hadi deyince gelemez yurtdışına. Zaten evden işe işten eve yaşıyorum aylardır. Sadece abi bu böyle nasıl olacak konuşalım çözelim dedim diye geçen hafta tekrar esti gürledi tehditler hakaretler vs vs4 kardeştiniz dimi? Diğer 2si evliydi sanırım. Ailende pasif kalıyordu abinin karşısında. Sen duymazdan gel, tamam abi haklısın bende vazgeçtim de. İşten eve evden işe görüntüsü çiz. İlk fırsatta da ev bul ve git. Yurt dışına gitme ihtimaliniz var mı, en azından tatil amaçlı? Bir süre durmayın sevgilinle burda.
Yurtdışı benim var da imkanım erkek arkadaşım hadi deyince gelemez yurtdışına. Zaten evden işe işten eve yaşıyorum aylardır. Sadece abi bu böyle nasıl olacak konuşalım çözelim dedim diye geçen hafta tekrar esti gürledi tehditler hakaretler vs vs
Ablalarım, annem, babam, eniştem. Muhtemelen şahit olurlar mı dersiniz ama iş o boyuta gelince yok öyle bir durum diyemezler, onu biliyorum. İşin ucunda hayatım söz konusuBence savciliga gidin korunma isteyin ayrica tehdit davasi acin. Bu arada sahitleriniz kim?
Ablalarım, annem, babam, eniştem. Muhtemelen şahit olurlar mı dersiniz ama iş o boyuta gelince yok öyle bir durum diyemezler, onu biliyorum. İşin ucunda hayatım söz konusu
Olurlar.. Zaten bir tek bu konuda güvenim kaldı evdekilere..Şahit olacaklarına emin misin? Ummadık taş baş yarar.
Olurlar.. Zaten bir tek bu konuda güvenim kaldı evdekilere..
Maalesef şahit olacaklarına dair pek bir inancım yok. "Oğlum bu kız evlenecek o adamla" diyemeyen insanlar "evet oğlum tehdit etti atın hapise" asla diyemezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?