konunu okudum .
senin abinin derdi belli, bana göre...
abin ne iş yapıyor.
canım abinin sana sunacagı hiç bir neden olamaz yüzüne bunu söylese seni zaten kaçıracak .. sorun ne biliyor musun 'yumurta veren tavugun kaçması' maddi anlamda evin herseyını veya büyük bir maddi sorumlulugunu sen üstlenmiş durumdasın ee sen evlenınce ne olucak kaynak kesilecek düşüncesinde abin..
şimdi konu aile ferdin oldugu için çok bişeyde demek istemiyorum . ama 28 yasına gelmiş koskocaman bir ınsansın ve okumak anlamında en üst sevıyede bır ınsansın neyın dogur neyın yanlış oldugunu kavrayabılıyosun ..
şimdi evini değitirsen bile işini abin biliyor , ? yapacagın şey dediğim gibi şikayetci olmak benım dedıklerımı uygulamak . bak maddi sıkıntında yok bir avukata 200 300 tl para versen sana öyle bir dilekçe yazar kii.. ve akıl verir sana ınanılmaz derecede yardımı olur ama istersen bende sana bir dilekçe yazabılırım sana bu konuda yardımcı olabılım.. aksam 10 'dan sonra müsait olur evde hazırlarım ..
detayları bana özelden yazarsın ..,
allah yar ve yardımcın olsun.. erkeklık demek bu demek degildir ... abin sanırım kendını cok üstün bir güç olarak görüyor.. bir insan başkalarına yaşattıklarını yaşatmadan bu hayata elveda demez.. hukuk konusunda epeyce bilgiliyimdir.. sana yardımcı olabılmek ıcın elımden gelenı yaparım hayatım ...