tehdit ediliyorum,hukuki bilgisi olan arkadaşlar, yardım lütfen

Adres saklanabiliyor ama çalıştığın yeri biliyorsa takip eder gene bulur adresi sen bence evlen kurtul mutlaka acil bir avukat bul ama ...

Şahit olacaklarına emin misin? Ummadık taş baş yarar.
Haklısınız ne diyeyim.. Ümit işte..O kadar hayal kırıklığına uğradım ki nasıl düşünmem gerek ne yapmam gerek bilmiyorum

Yaşadığın şehri değiştirmelisin en azından. Yurt dışı olması gerekmez. Başka bir şehirde iş ayarla evini tut, bir gün işe gider gibi çıkıp git. Bir daha izine rastlayamasınlar. Çünkü işyerini biliyorsa evini bulması çok olası. Sen orda düzenini kurduktan sonra erkek arkadaşın da gelir evlenirsiniz olur biter. Ama bulunduğun şehirde yapma bunları. Adamın ne yapacağı belli değil.

Zaten evden ayrılırsam kesinlikle bu dediğiniz gibi olacak. İş güç vs herşey değişecek. Hayatımla oynuyor..Haketmedim ben bunu ama delirmemek için artık bir şeyler yapmalıyım

Zaten evden ayrılırsam kesinlikle bu dediğiniz gibi olacak. İş güç vs herşey değişecek. Hayatımla oynuyor..Haketmedim ben bunu ama delirmemek için artık bir şeyler yapmalıyım
mutlaka yapmalısınız. ama bunu yaparken hiçbir şey belli etmeyin . annenizede.

Apple86 aileniz erkek arkadasinizin calistigi firmayi bilior mu arkadasim
Abiniz gidip orada rezillik cikarmasin
Sizin egitim ve is durumunuzu tahmin edebiliyorum, yani degisiklik yapabilirsiniz diye dusundum ben olsam yanmistim devletteyim cakili vaziyetteyim
Belki su anki firmanizin diger bolgelerde burolari varsa oraya gitmeyi talep edebilirsiniz
Ya da yurtdisi menseeli bi firmaysa yurtdisi ofisine gitmek istediginizi soyleyin. O arada erkek arkadasiniz da is degisikligi yaparsa sonrasinda donus yapinca evlendik diyip kabul etmelerini bekleyeceksiniz , birde ozel mesajdan bana ulasirsaniz size ek bilgi vermek istiyorum

Ablalarım, annem, babam, eniştem. Muhtemelen şahit olurlar mı dersiniz ama iş o boyuta gelince yok öyle bir durum diyemezler, onu biliyorum. İşin ucunda hayatım söz konusu

Size sahitlik yapacaklarina tum aileniz bir olup abinize haddini bildirseler daha kolay degil mi?

Diger konunuzu okuyunca aklima abinizin maddi kaygilardan dolayi sizin evlenmenizi istemedigini dusundum. Abinize bi sorun isterseniz kiminle evlenmemi istiyorsan onunla evlendir beni hemen. Bence kimseyi istemicek.. akari durur diye korkuyor bence. Olabilir mi

bilemiyorum..Zaten bu saatten sonra kim olsa bu şekilde yapacak...Ona kalsa dizinin dibinde ölene dek yaşamam gerek

Son iki sorum olacak. Böyle bir durumda gidip şikayet ettiğinde, psikolojik şiddet gördüğünde şikayetçi olduğun kişi hakkında psikolojik bir muayene yapılıyor mu? Cidden rahatsız olduğunu düşünüyorum çünkü. Bir de durumu açıklayınca ikamet gizleme konusunda devletin bir yardımı/yaptırımı oluyor mu?

Başınızı şişirdim kusura bakmayın delirmek üzereyim ama

Bilmiyorum ama bence şikayet olayını düşünme şimdilik. İyice kin gütmesin size. Evden ayrıldığın zaman şikayet et. Zaten ancak o zaman durulur durulursa. Ama iş ve ev değişikliği şart bence de.

Sikayet olayi banada pek mantikli gelmedi, yani ne yapacaklar ki? Ki sizden oldugunu bilir bence ve daha cok kin güder... Neden resti cekip evlenmiyorsunuz? Anladigima göre tatlilikla her yönü denemissiniz, daha nekadar bekliyceksiniz, tavri sizce degisirmi ki? Derdi belli evlenirseniz ekmek elden su gölden olmiycak onun icin, rahati bozulcak, evi gecindiren kimse olmiycak, yeterince fedakarlik yapmissiniz zaten, daha nekadar bunlara göz yumacaksiniz?

Şikayet edenin ben olduğumu bilmesinde bir sakınca yok, ben zaten evden ayrılıp evlenip onu da beni tehdit ettiği gerekçesiyle şikayet edeceğim, ki evden ayrılınca eminim ki telefonla filan tehdit etmeye devam edecek. Benim tek derdim bu tür bir durumda devlet magduru korumak için ikameti gizlemeye yardım ediyor mu? Türkiye'deyiz malum, saçmasapan yerlerden her türlü bilgimize isteyen insan ulaşıyor. Göz yummak istemiyorum inanın düşünmekten deliricem

Canım
Elindeki deliller le birlikte savcılığa gidip bir dilekçe vereceksin abinin seni tehdit ettiğine ve can güvenliğinin olmadığına dair suç duyurusunda hulunacaksim. Bunu bulunduğun şehrin c.b savcılığina veya adliyedeki nöbetçi savcıya veya herhangi bir karakoldan yapabilirsin. Elindeki deliller mesajlar veya aramalarini kayıt altına alicaklar emniyette daha sonra dava yargı süreci başlayacak. Yargı sürecinde savcı gerek görürse sana devlet koruması verecek veya 1 tane ruhsatlı silah arama halkı sunacak. .
Dilekçe verdiğin günden itibaren emniyet tarafından koruyacağını düşünüyorum çünkü bu şekilde bir olay komsumuzun başına gelmişti polisler sürekli evine gelip hal Hayır sorardi sokakta çevirip sosralardi . Sürekli bir denetim iceriaindeydi. Vakit kaybetmeden dilekceni ver sahitlerini yazdır ve delillerini kayıt altına aldir. Çok geçmiş olsun Allah yardimcin olsun.

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu bu mesajınız bana

Simdi anladim, o zaman edin tabii ki, ama gizli tutarlarmi bilemem, yanliz türkiyede cok güzel adres saklanila biliyor, ben almanyada kaliyorum ama bikac tanidim türkiyede degisik sebeplerden acik adreslerini gizli tutuyorlar, zilde bile isimleri yok en yakinlari biliyor sadece yani türkiye gibi yerde mümkün bence, ama abiniz nekadar piskopat bulurmu onu bilemiycem...

Vakit geçirmeden dediğimi yap sen güzelim.
Tehditlerin hemen hemen hepsi sözel, mesajla olanlar üstü kapalı bir şekilde ama tabi evdeki durumu bildiğimden ne demek istediğini ben anlıyorum. Bakalım evden ayrılma işimi halledeyim aynı gün gidip hemen şikayette buluncam. Düşündükçe kalbim sıkışıyor bir kurtulsam şu beladan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…