Tehdit ediliyorum.. ve yapabilecegim hicbirsey yok..

Kesinlikle korkma.Açıklama yapma,rica etme,yalvarma.
Sert bir dille beni tehdit etmeye hakkın yok,bir daha rahatsız etme de.Tehdit ederse ne yaparsan yap umurumda değil dersin.
Telefonunu değiştir,face mace tamamen kapat,sana ulaşamasın.
Annen istediği kadar sert olsun,annendir.Seni sokağa atacak hali yok.Dövecek mi,ne yapacak koca kızsın.Ceza verirse bile zaman geçince yumuşar.
Nedir korkun bu kadar anlamadım.Tamamen manevi işkence altındasın.Sen alttan aldıkça devam eder,hemen kesmelisin.

bu kadar korkmana gerek yok. zaten yurtdışındaymışsın oraya hemen gelmesi çok zor. değiştir numaranı. başka şekilde ulaşmaya çalışırsa da cevap verme. gerekli yerlere şikayet et. orda çıldırsın dursun isterse de intihar etsin. annene babana nasıl ulaşacak numarayı nasıl bulacak? bişey dese de ailen hemen inanacak mı? boşuna üzme kendini.

bune biçim bi insan sewen insan sewdiğine böle baskı yaprmı:53: sen yurtdışındasın ayrıca bence tehditlerine pabuç bırakma :20::20::20::20:

size nasil biri oldugnu gostermek icin konusmamizi gonderdim.. bunda henuz bisey yok.. ne halin varsa gor umrumda degilsin falan diyo.. ama yalan.. bole der.. 2 dk sonra.. tehtdleri baslar rahat birakmaz.. sadece nasil biri oldugu hakkinda fikriniz olsun diye..

O:
*Neyse
*Ismim
*hc konusmayada qerek yok:S

Ben:
*odevle ugrasiorm..

O:
*ıyı
*ne
*neyse.

O:
*Su an sadece benı sınır edıyosun.
*neyse
*ne
*haLın varsa

Ben:
*Ismi..

O:
*qor.
*Ismi
*Ismi
*dıyıp

VIRUSBen:
*odev yapiorm

O:
*durma
*sana

Ben:
*dedim..

VIRUSO:
*500
*kere

Ben:
*iyi

O:
*dedım
*ayar

VIRUSBen:
*dedin..

O:
*oLuyorum
*dıye
*ben
*sana
*bosuna
*kufur
*edıp

Ben:
*ne diyimki baska..

O:
*hakaretLerde
*buLunmuyorum

O:
*herseyı
*hakedıyosun.
*ne
*haLın varsa
*qor smdı
*bundan snrada senı
*cıddıye aLıp
*umursayan
*OC.bu kadar soLuyorum

Ben:
*odev yapiyorum dedim tmm dedin..
*daha ne diyebilirimki..

Son düzenleme:
Sen hala bu çocukla konuşuyorsun,engellememişsin.Israr etmesi hoşuna gidiyor olmasın ? Aman sakın,aklını başına topla.
Bak bundan sonra seni umursamam demiş,sen hala açıklama getirmişsin,ödev yapıyorum filan.Ne gerek var ? Niye cevap veriyorsun ? Umursamasın işte,ne güzel.Engelle,konuşma,başkasını bulup ona sarsın.

bu adamdan kendi kendinize kurtulamayacaksiniz bu belli.
en iyisi birilerinden yardim almak.
yoksa tehditleriyle sizi elinde oynatmaya devam eder bu manyak.

canm benzer bir durum başıma geldi.
sürekli tehdit ediyordu beni ve telefonum hiç susmuyordu.
ama ben daha fazla dayanamadım ve söyledim aileme anlattım herşeyi.
attığı mesajları gösterdim onun attığı mesajlar zaten açıklıyordu bütün durumu.
benm için olay senden daha zordu benm ailem bi ilişkim olduğunu bile bilmiyordu.
düşün bi halimi hem böyle bir şey yaşadığımı anlatmıştım hemde bir türlü ayrılamadığımı.
tabiki hemen sahip çıktılar aradılar önce sana yaptığı gibi tamam falan dedi siz benm peşimi bırakın benim yüzümü görmez kızınız faln diyordu babama.
tabi pskopat olduğu için ilk zamanlar vazgeçmedi okula faln geldi ama korkmadım.
bu sefer o korkmaya başladı benden.
okula geldiğinde tesadüfen polis vardı okulun önünde anında polisin yanına gittim.
o günden sonra kendisinin yüzünü dahi görmedim zaten :D
ama çok zor dönemlerden geçtim.

demem o ki korkma sakın yaptığn kötü bişey yok utanılcak bişey yok ortada.
kendi başına inan çekilmiyor bi zaman sonra dayanamıcaksın sende kendimden biliyorum.
daha fazla uzatmadan önce annene söyle mesajları göster.
tabiki önce çok kızacaklar kızmayı bırak üzülcekler.
ama neden üzülcekler biliyomusun
daha önce onlara haber vermediğin için üzülcekler. niye tek başına bu işin üstesinden gelmeye çalıştın diye kızcaklar.
ailen onlar senin her zaman yanında olurlar merak etme.

ayrıca bahsettiğin kişi ne kendine bişey yapabilir ne de sana tecrübeyle sabittir merak etme ;)
korkağın tek aslında yaptığı sevgiden falan değil.
bazı şeyleri hazmedemiyo ve kişiliği daha oturmamış.
benm anlattığm kişiyle bağlarımı koparalı tam 3 ay oldu şu an yeni bi sevgilisi bile var düşün yani :D
ama ben bu süreçte kesinlikle onunla iletişime geçmedim hiç bi şeklde bana ulaşamadı yani .

anlattıklarımı dikkate almanı öneririm aynı şeyleri yaşadım çünkü :)
inşallah en kısa zamanda kurtulursun ve huzurlu bi hayatın olur :)

benm için olay senden daha zordu benm ailem bi ilişkim olduğunu bile bilmiyordu.
düşün bi halimi hem böyle bir şey yaşadığımı anlatmıştım hemde bir türlü ayrılamadığımı.
tabiki hemen sahip çıktılar aradılar önce sana yaptığı gibi tamam falan dedi siz benm peşimi bırakın benim yüzümü görmez kızınız faln diyordu babama.
tabi pskopat olduğu için ilk zamanlar vazgeçmedi okula faln geldi ama korkmadım.
okula geldiğinde tesadüfen polis vardı okulun önünde anında polisin yanına gittim.

kendi başına inan çekilmiyor bi zaman sonra dayanamıcaksın sende kendimden biliyorum.
daha önce onlara haber vermediğin için üzülcekler. niye tek başına bu işin üstesinden gelmeye çalıştın diye kızcaklar.

ayrıca bahsettiğin kişi ne kendine bişey yapabilir ne de sana tecrübeyle sabittir merak etme ;)
benm anlattığm kişiyle bağlarımı koparalı tam 3 ay oldu şu an yeni bi sevgilisi bile var düşün yani :D
ama ben bu süreçte kesinlikle onunla iletişime geçmedim hiç bi şeklde bana ulaşamadı yani .

merhaba,
okulun onunde polis gorunce yanina gitmissiniz, psikopat ta korkmus ya o kisma koptum ya gozumde canlandi bir an :1:

merhaba,
okulun onunde polis gorunce yanina gitmissiniz, psikopat ta korkmus ya o kisma koptum ya gozumde canlandi bir an :1:

korktu demek az bile kalır :D
önce bişey yapamam faln sandı ama ben polisin yanına gidip durumu anlattım polis de ona doğru yürümeye başladı.
o anda kendisinin bi kaçışı vardı kendimi tutamayıp gülmüştüm :D
kaçarken ayakları poposuna vuruyodu o derece :66:

merhaba, ben yeni uye sayilirim.. 18 yasindayim ve hollandada oturuyorum.. 4 yillik bi ciktigm var istanbulda yasiyo.. beni bi cok kez aldatmisti ama cok sevdigm icin affetmistm onu.. yanliz gecmis yazdan once telefonda cok kotu bi tartisma sonucu ayrilmayi goze koydum.. artik yurumuyodu ve bunun farkindaydim.. inat edip beni aramadan onu aramak istemedim ama iliskiyi kendimce bitirmistim.. o sirada birinden hoslandim.. ama 7 hafta turkiyeye gitcegim icin olece kalmisti.. turkiyeye varir varmaz ayrildim sevgilimden.. hicbisey sormamisti tamam diyip gecmisti sonradan arkadasimin kardesiyle ciktigni ogrendim.. hemde ben gelmeden 2 haftadir.. yazin yazliga bi arkadasim geldi.. hic rahat durmaz ve bi erkek delisidir.. onun yuzunden baze durumlara suruklendim.. 2 erkekle tanistik... ve o aksam onlardan biriyle opustu.. diger cocuk beni optu kendimi geri cektim ama opmustu sonucta.. engel olamadim.. ondan sonraki gun benim bi arkadasimin arkadasiyla tanisti.. bizi eve davet ettiler.. arkadasimda beni surukledi pesinden.. orda kimseyi tanimadigi yol iz bilmedigi icin gitmek zorunda kaldim.. yukari ciktilar ve ben arkadasimla kaldm asagada.. orda beni opmeye calisti izin vermedim.. engel oldum ama ayni zamanda kalkip gidemedimde.. eski sevgilim bunlari ogrendi ve daha fazlasi yasandigni dusundu.. ama oyle degil.. orda hicbisey yasanmadi ole olsaydi burda sizinle paylasirdim cunku kimligm gizli.. ve sizi tanimiyorum korkmazdim.. herneyse kiyametler koptu mesajlar yagmaya basladi barismak icin henuz bunlari bilmiodu.. istemedim.. kendime bisey yaparim tehtidleri basladi.. ve denedide.. sonuc hastanede sonlandi.. kurtuldu.. telefonda ya barisirsin benimle.. yada suan nasil olucegimi duyarsin dedi.. mecbur kalip kabul ettm cunku nede olsa 4 yilimiz gecmis.. sevdim cok onu.. bi sure sonra yazin yasananlari ogrendi ayrilmadi.. ama cok kotu kavgalar ettik.. bunun ustune yazdan once hoslandigm bi cocukla konusmami okuyunca iyice delirdi.. artik hergun tehtid ediyo beni.. tecavuz tehtidleri olum tehtidleri aileme bisi yapma tehtidleri.. konusmalarin hepsi bi arkadasimda duruo.. kanit olarak.. yanliz savciliga veya aileme bu durumu bildiremem.. cunku bunu yaptigm an gercekten her an bana zarar verebilir.. piskopatin teki.. intahara kalkisan insan gozunu kirpmadan banada kendinede zarar verebilir.. ne yapicagimi bilmiyorum ve delirmek uzereyim.. bu sorun aylardir devam ediyor.. hatta bana 2 hafta icinde turkiyeye gelmessen ailene orospu oldugna dair hikayeler yazarim seni rezil ederim tehtidleriyle geldi.. zor yatistirdim.. aslinda seviyo beni.. ama seven insan bunlari yapmaz diorum.. artik icimde tutamadigm icin paylasmak istedim.. evet sucluyum arkadasim yuzunden yazin neler yasadim.. nelere suruklendim arkadasligmida bitirdim zaten o kisiyle.. ve cok buyuk dersler aldim.. ama bu kadarini hak ettimmi bilmiyorum.. ve en ufak biseyde facede bi erkekle arkadas edinmemde.. bana bisuru seyler sayip tehtidleri baslio.. arkadaslar beni kotu gorebilirsiniz.. hak veririm size.. ama napicam ben.. okuyanlar icin simdiden tesekkurler..

Bence sen de normal biri değilsin.

korktu demek az bile kalır :D
önce bişey yapamam faln sandı ama ben polisin yanına gidip durumu anlattım polis de ona doğru yürümeye başladı.
o anda kendisinin bi kaçışı vardı kendimi tutamayıp gülmüştüm :D
kaçarken ayakları poposuna vuruyodu o derece :66:

iyi olmus terbiyesize :38:

Bence sen de normal biri değilsin.

hikayemin tamamini yazdim basta.. yazin arkadasim yuzunden suruklendigm durumlardan haberdar ustunede.. yazdan once hoslandigm cocukla olan konusmami gorunce.. bana hergun bu hakaretlerle geldi.. evet hatalyim kabulleniyorum.. ama paraya karslk iinsnlarla beraber olcak kdr asaglk dglm.. aramda onlrla ve svglmlede hcbsey yasanmadi.. eger ole olmus olsaydi burda paylasirdim cunku hicbiriniz beni tanimiyo bende sizi tanimiyorum..

canim oncelikle.. bunu bizimle paylastign icin tskkrler.. en azindan bana farkli bi umut huzur verio.. seninde basindan gecctigi icin beni cok iyi anlarsinki bunlar cok cok cok zor adimlar.. biriyle paylasmak bile yeterince zor ve imkansiz gelio.. o adimi atarak sizinle paylastim.. bi adim daha atmak icin cok korkuorm ve zor bu benim icin.. sessiz kalmamam lazim farkindayim ama neyi nasil yapicagimi bilmiyorum.. bu aksam dugune gittim eglenmeye.. acik sacik giyinmemistim.. siyah uzun tayt.. onun ustunede gri uzun elbise hirka tarz bisey.. cok sade bi makyaj.. eve geldigmdeyse.. benim gittigmi ogrenmis artik hani ´dusmanim´beni ispiyonluyosa.. ve bana saymadigi hakaretler kalmadi.. butun saydiklarimi fazlasiyla hak ediyosun.. iste o. kendin sectin.. allah bilir kmn kucagindaydin falan filan.. artik hergun hergun cok fazla geliyo.. icime atmaktan bunaldim.. ama sizinlede paylasinca.. ne biliyim sanki bunalcakmissiniz gibi.. onceden dedigm gibi derdimi anlatmayi paylasmayi sevmem.. offfff napicammmmmm

Sen hala bu çocukla konuşuyorsun,engellememişsin.Israr etmesi hoşuna gidiyor olmasın ? Aman sakın,aklını başına topla.
Bak bundan sonra seni umursamam demiş,sen hala açıklama getirmişsin,ödev yapıyorum filan.Ne gerek var ? Niye cevap veriyorsun ? Umursamasın işte,ne güzel.Engelle,konuşma,başkasını bulup ona sarsın.

mecbur konusuyorum ve alttan almaya calisiorm surekli.. konusmadada belli oluyo zaten.. ama kesinlikle hosuma gitmiyo aksine beni sinir edio deli edio herseyden sorun yapmassi.. evet umursamiorm dio.. ama konusmadigm zamanlarda hakaretleri basliyo.. dedigm gibi ufak bi konusma ve fazla sey annlatmio.. engelledigm an.. ofkeyle kalkcak ve o sinirle annemi fln aricak.. dha once cok fena ters tepmistim.. annemi aramisti ev telefonuyla digerinde ceple benle konusuodu.. hemen simdi bi hikaye yaziyimmi nasl bi o. oldgna dair die tehtidlerle.. adam oluomusun olmuomusun ekliomusun eklemiomusun sorulariyla geldii.. arkdslr olayi bastan beri bilmedigniz icin.. baze durumlarda karisiklik oluyo bundan dolayi cok ozur dilerim..hangi birini anlatcam bilmiormki..

aynı durum benm başıma gelmişti psklj bozulmuştu aileme söleyemiyodum korkudan ben kafay sıyırınca anladılar deli gibi kilo verdim resmen eridm fark etti ailem tel açıp bileklermi kstim diyodu yada ilaç içtim ne saalkmışım ağlıyodum nefes alamıyodum vicdn azabı çekyrdum kızım aklını başına al bi abla olarak tavsiyem aç teli ne halt ediyosan et dee sallama böle itler kendilerine bişi yapmazlar yapacak olan adam söylemz zaten korkma en fazla geberir sana ne sen mi öldür kendini dedin ona

arkadasim bu kendini bilmezle mi ugrasacaksin ya anlat ailene onlar halleder...
yazin evine gittiginiz cocuklari sunu bunu ailene soyleyecegim falan derse de desin, sen de inkar edersin :27: bu adama katlanmaktansa yalan soylemeyi tercih ederdim sanirim...

O gelip ailene yalan anlış şeyler anlatmadan durumu sen anlat ailene...
Sonra da kanıt olarak sakladığın yazışmaları savcılığa ver...

hikayemin tamamini yazdim basta.. yazin arkadasim yuzunden suruklendigm durumlardan haberdar ustunede.. yazdan once hoslandigm cocukla olan konusmami gorunce.. bana hergun bu hakaretlerle geldi.. evet hatalyim kabulleniyorum.. ama paraya karslk iinsnlarla beraber olcak kdr asaglk dglm.. aramda onlrla ve svglmlede hcbsey yasanmadi.. eger ole olmus olsaydi burda paylasirdim cunku hicbiriniz beni tanimiyo bende sizi tanimiyorum..

Sen normal değilsin derken sanırım hala seni sevdiğini düşündüğün için öyle dedi arkadaş...
Çünkü bu kesinlikle sevgi olamaz...

merhaba, ben yeni uye sayilirim.. 18 yasindayim ve hollandada oturuyorum.. 4 yillik bi ciktigm var istanbulda yasiyo.. beni bi cok kez aldatmisti ama cok sevdigm icin affetmistm onu.. yanliz gecmis yazdan once telefonda cok kotu bi tartisma sonucu ayrilmayi goze koydum.. artik yurumuyodu ve bunun farkindaydim.. inat edip beni aramadan onu aramak istemedim ama iliskiyi kendimce bitirmistim.. o sirada birinden hoslandim.. ama 7 hafta turkiyeye gitcegim icin olece kalmisti.. turkiyeye varir varmaz ayrildim sevgilimden.. hicbisey sormamisti tamam diyip gecmisti sonradan arkadasimin kardesiyle ciktigni ogrendim.. hemde ben gelmeden 2 haftadir.. yazin yazliga bi arkadasim geldi.. hic rahat durmaz ve bi erkek delisidir.. onun yuzunden baze durumlara suruklendim.. 2 erkekle tanistik... ve o aksam onlardan biriyle opustu.. diger cocuk beni optu kendimi geri cektim ama opmustu sonucta.. engel olamadim.. ondan sonraki gun benim bi arkadasimin arkadasiyla tanisti.. bizi eve davet ettiler.. arkadasimda beni surukledi pesinden.. orda kimseyi tanimadigi yol iz bilmedigi icin gitmek zorunda kaldim.. yukari ciktilar ve ben arkadasimla kaldm asagada.. orda beni opmeye calisti izin vermedim.. engel oldum ama ayni zamanda kalkip gidemedimde.. eski sevgilim bunlari ogrendi ve daha fazlasi yasandigni dusundu.. ama oyle degil.. orda hicbisey yasanmadi ole olsaydi burda sizinle paylasirdim cunku kimligm gizli.. ve sizi tanimiyorum korkmazdim.. herneyse kiyametler koptu mesajlar yagmaya basladi barismak icin henuz bunlari bilmiodu.. istemedim.. kendime bisey yaparim tehtidleri basladi.. ve denedide.. sonuc hastanede sonlandi.. kurtuldu.. telefonda ya barisirsin benimle.. yada suan nasil olucegimi duyarsin dedi.. mecbur kalip kabul ettm cunku nede olsa 4 yilimiz gecmis.. sevdim cok onu.. bi sure sonra yazin yasananlari ogrendi ayrilmadi.. ama cok kotu kavgalar ettik.. bunun ustune yazdan once hoslandigm bi cocukla konusmami okuyunca iyice delirdi.. artik hergun tehtid ediyo beni.. tecavuz tehtidleri olum tehtidleri aileme bisi yapma tehtidleri.. konusmalarin hepsi bi arkadasimda duruo.. kanit olarak.. yanliz savciliga veya aileme bu durumu bildiremem.. cunku bunu yaptigm an gercekten her an bana zarar verebilir.. piskopatin teki.. intahara kalkisan insan gozunu kirpmadan banada kendinede zarar verebilir.. ne yapicagimi bilmiyorum ve delirmek uzereyim.. bu sorun aylardir devam ediyor.. hatta bana 2 hafta icinde turkiyeye gelmessen ailene orospu oldugna dair hikayeler yazarim seni rezil ederim tehtidleriyle geldi.. zor yatistirdim.. aslinda seviyo beni.. ama seven insan bunlari yapmaz diorum.. artik icimde tutamadigm icin paylasmak istedim.. evet sucluyum arkadasim yuzunden yazin neler yasadim.. nelere suruklendim arkadasligmida bitirdim zaten o kisiyle.. ve cok buyuk dersler aldim.. ama bu kadarini hak ettimmi bilmiyorum.. ve en ufak biseyde facede bi erkekle arkadas edinmemde.. bana bisuru seyler sayip tehtidleri baslio.. arkadaslar beni kotu gorebilirsiniz.. hak veririm size.. ama napicam ben.. okuyanlar icin simdiden tesekkurler..
havlayan köpek ısırmaz..sakın korkma..benimde vardı böle biri.3 sene çıkmıştık.ayrıldım tehditler geldi.numaramı değiştirdim.kapıma geldi.yurduma geldi.en sonunda arkadaşımın abisi aradı ben dayısıyım eğer birdaha rahatsız et bak sana neler yapıcam diye.bıraktı peşimi.ailene ne anlatıyorsa anlatsın.ailen inanmaz inansalarda senin bir pisliğe bu tehditler yüzünden bağlı kalman çok daha kötudür.çok sinirlendim..polise ver yapamam deme..yapıcaksın,cesur ol..böyle erkek tehditlerine gelmee.daha çok gençsin.ne yaşadıysan yaşadın hepsi geçmişte kaldı.bundan sonra ne yapıcağın önemli.kendine güven ve şuna haddini bildir

numranı falan değiştirr sakın onla iletişimde olma canım sakınnn..şuandan itibaren..çok kızdım çoooook belasını versin Allah!!!!!!!!!!!!!!1

Back
X