tehdit ediliyorum yardımcı olabilir misiniz

3214075

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
42
7
13
35
kızlar bundan 2 gün önce ayrıldığım eşim bana tehdit mesajı attı birgün geleceğim çocuğumu senden zorla alacam yazıyordu sonra aradı açtım yine aynı şeyi zırvaladı senide alacam onuda dedi savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum??

kızlar bundan 2 gün önce ayrıldığım eşim bana tehdit mesajı attı birgün geleceğim çocuğumu senden zorla alacam yazıyordu sonra aradı açtım yine aynı şeyi zırvaladı senide alacam onuda dedi savcılığa suç duyurusunda bulunmak istiyorum sizce doğru mu yapıyorum??
O mesajı silmeden, doğru savcılığa suç duyurusunda bulunmaya gidin. Neyin doğruluğunu yanlışlığını düşünüyorsunuz ? Bugün tehdite cesaret eden, yarın yapar da. Görsün tehditi.

Tabiki de doğru olanı yapmalısınız .Hangi devirde yaşıyoruz kim kimi neye zorlayabilir ?Çocuğun babası olduğundan dolayı çocuğunu görmek hakkı ama bu ,tehdit edeceği anlamına gelmiyor .İyi bir avukatla gayet normal halledebilirsiniz bu konuyu

Boşandınız sanırım ... Çocuğunuzun velayeti kimde? Görmüyor mu çocuğu? Neden böyle diyor?

resmî nikah yok aramızda daha önceden belirtmiştim sorumluluk sahibi değil bizi terk etti diye

panik atak hastasıyım daha çok kötü oldum korkularla yaşıyorum kızım dört aylık

Resmi nikah yapmadan neden çocuk yaparsınız ki ya. Şimdi resmi olarak eski eşiniz de olmuyor haliyle. Ama siz şikayetinizi yapın vakit kaybetmeden. Sakinliğinizi koruyun kimi durumlarda havlayan köpek ısırmaz tabiri caizse!!!!

Her ihtimale karşı acilen önlem alın, şikayetinizi edin biraz da o panik olsun!

araştırma yaptım resmi nikahsız evlilikte çocuk anneye düşüyor yazıyordu ayrıca bakabilecek durumu bile yok kendinden aciz biri

araştırma yaptım resmi nikahsız evlilikte çocuk anneye düşüyor yazıyordu ayrıca bakabilecek durumu bile yok kendinden aciz biri

mesajı sildim ama numara duruyor başka bir numaradan aradı keşke silmeseydim okurken korktum sildim

Tehdit devam ederse 155 i ara polis çağır...

Nikaha gerek yok hemen sikayet et 183 u ara uzaklastirma kararibda falan yardimci oluyorlar telini falanda engelle her istediginde sana ulasip huzursuz edemesin

Back
X