Geçmiş olsun.. Size yazılan tehdit şantaj içerikli mesajları silmeyin onların ekran görüntülerinin çıktısını alın. Bu çıktılarla beraber bir de şikayet dilekçesi alıp doğrudan savcılığa müracaatta bulunabilirsiniz. Barodan avukat talep edebilirsiniz ücretsiz... Avukatsız da süreci yürütebilirsiniz.. Ama bizzat duruşmaları takip etmek gerekebilir. Ceza davalarında dava açma ücreti olmuyor galiba ama siz yine de adliyeye sorun.. Bir de mernis adresiniz ailenizle yaşadığınız ev adresinizse evrak gelebilir dikkat edin.. İş adresinizi de verseniz size tebligat ulaşmazsa en son mernis adresine tebliğ edilebiliyor...
Bir de diğer arkadaşlarımıza söylemek istediğim bir şey var: konu sahibi güzelce açıklamış, bilgi istemiş niye amaca hizmet etmeyen "müstehcen fotoğraflar mıydı? Özelden bana yazın" gibi konunun özünden uzak şeyler soruyoruz ve istiyoruz gerçekten merak ediyorum..
Bence bu soruların amacı merak duygumuz,yardım isteği falan değil.. Hatta daha kötüsünü de söylerdim ama suizan da bulunmak istemiyorum..