yav he heSavcı ve hakim akrabası oldugunu
Polise filan gidersem arkadaşlarına filan haber verip yine de beni zor durumda bırakacagını sonuç olmayacağını söyledi bir de
deseydınız
gıttıgınızde gorur avukatı hakımı ondan sonra konussun bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yav he heSavcı ve hakim akrabası oldugunu
Polise filan gidersem arkadaşlarına filan haber verip yine de beni zor durumda bırakacagını sonuç olmayacağını söyledi bir de
Evet tehdit şantaj dolandırma herşey varısın ıcıne para gırdıgı ıcın mevzu dolandırıcılıga da gırıyor artık sıze yaptıgı gıbı baskalarına da yapmıstır ve boylelerın hep kucuk caplarda suclarıda oluyor.
sızın ıcınız rahat olsun sıkayetınızı yapın korkmayın , korkması gereken o . oyuzden polıse gıtme hakım savcı tanıdıgım var dıyor velet yaen cok o hakım savcı tanıdıgı varmıs ya onun ıcın sıkayet edın asıl. yedırın o lafı ona
bu tamamen bayanin korkmus olmasiyla alakali bir durum ilk başta senden mi korkacagim veriyorum savciliga hadi bakalim deseydi olay bitmiştiYa zaten yarısı boş tehtid ediyor vallaha bakın sonra ödleri bir yerlerine karışıyor
tanıdığınızdan engelleyemez misin?Açık açık tüm detayları nasıl yazabilirim ki zaten zor bi süreç yaşamadığım sıkıntı kalmadı
Ailemden birinin onda numarası var bunu kullanarak hem para istedi hem başka tekliflerde bulundu
Fotoğrafları da zorla aldı falan
ilk başta korktum paniğe kapıldım ama artık kurtulmak istiyorum bu durumdan. Tüm mesajlar zorlamalar tehditler hepsi kayıtlı
Ayrıntılı yazdıgınız için çok teşekkürlerMerhaba yakin zamanda bir tanidigimla birlikte savciliga tehdit edildigi icin gittim ve bizzat yazdim dilekceyi.
Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ancak karakola gitmeyin evragin savciliga gitmesi zaman alir savci sizi cagirir, hic uzatmaya gerek yok.
Oncelikle size gonderdigi mesajlari cikti olarak alin. Kisinin gonderdigi ses kayitlari, video vs. varsa onlari cd ye bastirin. Hatta kisinin resmi varsa onu da cikti olarak alin. Kimlik fotokopisi ve yazdiginiz dilekcenin bir fotokopisiyle bassavcinin yanina girip olayi durumu anlatin. Banka araciligiyla gonderdiyseniz hesap dokum vs de lazim olabilir, o detaylari da ekleyin.
Vereceginiz dilekcenin ust kismina kendi ad soyad iletisim bilgilerinizi yazarken is adresinizi yazabilirsiniz ki artik e-devlet uzerinden takip yapiliyor. Ev adresi konusundaki hassasiyetinizi de belirtin savcilikta.
Daha sonra sikayetci oldugunuz kisinin ad soyad varsa iletisim bilgileri.
Sucun konusu ve olayi ozetleyip, imza, tarih.
Tum bunlari kendiniz yapabilirsiniz herhangi bir avukata ihtiyac yok, verdiginiz parayi da isteyin, uzaklastirma, cezalandirma hepsini isteyin, uzlasma kabul etmediginizi de belirtin.
Dosya onun mahalli karakoluna gider onu bir guzel cekerler, sirayla ifade verir dava acilir.
Guzel gunler sizinle olsun, boyle itlere pabuc birakmayin, sevgiler.
Özel mesajda atabilirim istersenizMerhaba yakin zamanda bir tanidigimla birlikte savciliga tehdit edildigi icin gittim ve bizzat yazdim dilekceyi.
Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ancak karakola gitmeyin evragin savciliga gitmesi zaman alir savci sizi cagirir, hic uzatmaya gerek yok.
Oncelikle size gonderdigi mesajlari cikti olarak alin. Kisinin gonderdigi ses kayitlari, video vs. varsa onlari cd ye bastirin. Hatta kisinin resmi varsa onu da cikti olarak alin. Kimlik fotokopisi ve yazdiginiz dilekcenin bir fotokopisiyle bassavcinin yanina girip olayi durumu anlatin. Banka araciligiyla gonderdiyseniz hesap dokum vs de lazim olabilir, o detaylari da ekleyin.
Vereceginiz dilekcenin ust kismina kendi ad soyad iletisim bilgilerinizi yazarken is adresinizi yazabilirsiniz ki artik e-devlet uzerinden takip yapiliyor. Ev adresi konusundaki hassasiyetinizi de belirtin savcilikta.
Daha sonra sikayetci oldugunuz kisinin ad soyad varsa iletisim bilgileri.
Sucun konusu ve olayi ozetleyip, imza, tarih.
Tum bunlari kendiniz yapabilirsiniz herhangi bir avukata ihtiyac yok, verdiginiz parayi da isteyin, uzaklastirma, cezalandirma hepsini isteyin, uzlasma kabul etmediginizi de belirtin.
Dosya onun mahalli karakoluna gider onu bir guzel cekerler, sirayla ifade verir dava acilir.
Guzel gunler sizinle olsun, boyle itlere pabuc birakmayin, sevgiler.
Rica ederim, surec hakkinda detay bilmiyorum sizinki bizim durumdan biraz daha elzem.Ayrıntılı yazdıgınız için çok teşekkürler
Peki şikayet ettikten sonra ne olacak süreç nasıl işleyecek bilginiz var mı ? Korkuyorum![]()
Özel mesajda atabilirim isterseniz
Sağolunbu tamamen bayanin korkmus olmasiyla alakali bir durum ilk başta senden mi korkacagim veriyorum savciliga hadi bakalim deseydi olay bitmişti
ben bir kiz cocuk annesiyim kizim boyle bir durumda kalsaydi yaptigi seyi degil basina gelebilecek isleri dusunur ona gore davranirdim
konu sahibesi bayan arkadasin aileside bence boyle dusunur
allahtan başka kimseden korkma arkadaşım
kimsenin seni bu şekilde sindirmesine izin verme
Suclasa bıle ne dıycek bu kısı senn eskı sevgılınse, sen de nıye boyle adamlarla cıkıyorsun dıyr hesap soramz. Olabılır gecmıste ıyı seyler yasamıssındır olmamıstır sonu boyle kotuye gıtmıstır.aılenede dersn benm fotolarım yok benm faceden resımlerımı alıp fotomontaj yapmakla tehdıt ettıler dersınSağolun
Aklıma haberlerde bazen görüyoruz ya derbest kalıyolar ya da ne bileyim hakimler savcılar saçma kararlar verıyor yada kadını suçluyor filan![]()
Evet yapan belli adres bilgileri de bende varFotolarınla santaj yapıyor ama henuz bısey yapmamis hemen sıkayrtcı ol.yapan kısılet sanırım bellı zaten. Hemen ortaya cıkar. Zaten senn numaran oldugu ıcın mahkeme karakol vs dırekr senle ıletısıme gecet anne babanı aramaz. Aılenın kulagına gıdersede bıtanesı benm remsımı bulmus sosyal medyada onu kafa resmını kullanarak mustehcen resimlere montaj yapacahını vs soyledı bende korktum sıkayetcı oldum dersın.adamda en azından fotolarınla bı ıs yapmadan yakalanmıs olur. Dolandırıcıymıs rrsmrn bunlsr
ozaman onlarlada bir savaşın başlar korkma hiç kimse ve hiç biseydenSağolun
Aklıma haberlerde bazen görüyoruz ya derbest kalıyolar ya da ne bileyim hakimler savcılar saçma kararlar verıyor yada kadını suçluyor filan![]()
direk savcılığına başvursanız daha iyi olur lakin bunun için sağlam bir hukuki altyapıya sahip dilekçe gerekiyor. bir avukattan yardım almanızda fayda varPolise mi yoksa direk savcılığa mı gideym?