Tehdit ediliyorum

Açık açık tüm detayları nasıl yazabilirim ki zaten zor bi süreç yaşamadığım sıkıntı kalmadı
Ailemden birinin onda numarası var bunu kullanarak hem para istedi hem başka tekliflerde bulundu
Fotoğrafları da zorla aldı falan
ilk başta korktum paniğe kapıldım ama artık kurtulmak istiyorum bu durumdan. Tüm mesajlar zorlamalar tehditler hepsi kayıtlı
Sanırım sizden zorla müstehcen fotoğraflar alı ve şimdide tehdit ediyor. Bir kız annesi olarak ve mesleğim gereği bu tür vakaların içerisinde olan birisi olarak yazıyorum. Ailenizde sizi anlayabilecek birisi muhakkak vardır (Anne veya baba) Paylaşın, detay anlatmanıza gerek yok. Fotomu bulmuş tehdit ediyor, bir ara boşkupuma geldi para verdim. Şimdi savcılığa başvuracağım gibi kısa ve öz açıklama yeterli. Tüm delilleri, banka makbuzu, tehdit mesajları, para istediği- foto istediği tüm mesajları savcılığa sunun. Emniyete giderseniz biraz zaman kaybı olur, dlekçenin savcılığa ulaşma sürecinde. Sonrasında zaten sizi yönlendireceklerdir. Geçmiş olsun. Korkmayın, bunlar sizin korkunuzdan besleniyorlar. Ne yapabilir ki? En fazla ailenize, yakınlarınıza söyler, inkar edersiniz. Sonuçta sosyal medyada hepimizin fotosu var, kötü niyetli biri alıp fotoshop yapabilir. Bu yüzden korkmayın, üzerine gidin. Paranızı da kurtarabilirsiniz, o mesajlar ve dekont duruyorsa. Birde bu dava sonuçlandıktan sonra psikolojim etkilendi diye tazminat kısmı da var ama onu bilen birine sorun derim, her durumda oluyor mu bilmiyorum.

Bir anne olarak konuya dahil olmak istiyorum. Bazen gençler bizim kizmayacagimiz birseye kizacagimizi düşünürler ve başlarını daha çok belaya sokarlar.
Lütfen aileden birisi ile paylaşın. Bu onda bir korku yaratacaktır.
Ayrıca diyelim ki çıplak resimleriniz var. Kimse bu şekilde gözükmek istemez ama siz kimseye zarar vermemişsiniz. Özelinizi birisi ile paylasmissjnjz ama o yanlış kisiymis. Sizin değil o nun ayibi.
Dünyanın sonu değil diye düşünüyorum. Lütfen korkmayın. Sevgiler

Yaşanılan her neyse bilinçli bile yapsan, ailen kızsa bile, bu anki durumundan daha kötü olmaz.

O yüzden ailene mutlaka anlat. Bir anne-baba için çocuğunun sağlıklı ve hayatta olmasından daha önemli bir şey olamaz.
Korkma, bundan sonra yaşayacağın şeyler şu anda yaşadığın korku, stresten daha kötü olmaz.

Bir an önce savcılığa gidip o pisliği şikayet et. Başkalarına bir şey yapasın bir daha.

Polise mi yoksa direk savcılığa mı gideym?
Parayı elden mi verdiniz?
Herhangi bir dekont gibi bir şey var mı elinizde, yani o parayı verdiginizi ispatlayqbilir misiniz ?
Ailemden birisinin numarası var demişsiniz. Anne ya da babanız mi. Sizi korkunuzu anlıyorum. O numarayı değiştirme şansınız hiç mi yok son iki hanesini en azından. Parayı verdiginize dair dekont tehtit mesajlarının tamamını cikarttirip polise gidin şikayetçi olun. Süreç kendiliğinden işler zaten. Ancak süreci hizlandirmak için ailemin ve benim canıma kast etti diyin gerekirse. Can güvenliğim yok diye belirtin

Back
X