Tehdit ediliyorum

Dizzy

Adım adım..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
1.075
18
158
Ankara
biliyorum benim salaklığım ama kızlar lütfen bir akıl verin. daha önce facebookta sohbet ettiğim birine bazı özel şeyler anlatmıştım ve şimdi istediğini yapmazsam bunları yayınlamakla tehdit ediyor. :( lütfen bir akıl verin boyun eğmek istemiyorum çünkü sildiğinden emin olamam ve hep onun dediğini yapamam. ama yayınlarsa da çok kötü olur benim için. nolur bi şeyler söyleyin bana gecenin bi vakti ne yapabilrim. :(((

istedigi seyleri yaparsanda yine onda birseyler olacak

ve hep daha fazlasini isteyecek,

savliga git,polise git ama sakin kendini kullandirtma

istedigi seyleri yaparsanda yine onda birseyler olacak

ve hep daha fazlasini isteyecek,

savliga git,polise git ama sakin kendini kullandirtma

cok haklısın bi daha ona güvenemem ama simdi mesaj atmıs bana hemen ulasmazsan bunları yayınlarım diye. daha önce ben salaklık edip istedigini yapmıstım o panikle ve bana yapmasaydın da yayınlamazdım demisti ama simdi tekrar tehdit ediyor. sizce korkmuyormus gibi yapıp istedigini yap umrumda degil falan mı desem yoksa hic cevap vermeyip engellesem mi? cok korkuyorum ya :(

onun elinde ne var?
özel pozlarını falan mı?
açıkça yazki ona göre yardımcı olalım.
ama polise git derhal

nasıl güvenebiliyorsunuz ya :S devir öyle bir devir haline geldi ki insan en yakınına güvenemiyor..neyse konumuza gelirsek hiç bir halt edemez etse de sende onu tehdit et..tanıdık biri mi , kimin nesi bu salak, senden ne istiyor? sen bu çocuğu faceten engelle, cevapta yazma..havlar havlar susar:47:

Tehdit mesajlarını silme ve hemen şikayetçi ol şikayet ettiğini de söyleme yoksa yayınlayabilir.Sonuç ne olursa olsun başka çaren yok bir kere boyun eğersen arkası gelir....

tehdit mesajlarını silme,ona bir tane de dilekçe ekle ve o sözde arkadaşa gönder.adamsa anlar zaten

ne var elinde,senden ne istiyor

sen daha önce korkup ne yaptin?

elinde olan sadece konuşmalar ama sonuçta ismim yazıyor. :/ Korkudan kendi hesabımı bile dondurdum. Gecenin bu vaktinde şikayet edemeyeceğim için ne yapacağımı bilemedim. bana ulaşamazsa yayınlamaz belki diye umut ettim ama bilemiyorum. ya bi yandan yapamaz gibi geliyor çünkü " 30 saat içinde beni eklemezsen.." falan yazmış. poz kesiyor gibi yani. ama riske atabileceğim bir durum da değil. :/ o akşam biraz içkiliydim ve konuşmuşum. daha önce biriyle birlikte olduğumu söylemişim. normalde yapacağım bi hata değilidr ama oldu bir kere. :/

Savcıya git,eğer senin ona söylediklerini yayınlarsa başkalarına adresimi de hacklemiş de,bu yüzden savcıya verdim hatta filan de.

Nereden bilecekler ki,savcıya gidiceksin sonuçta,adresini de onun hacklediğini düşünürler.Tabi o kişinin elinde resim,video vb. bir şey yoksa.

elinde olan sadece konuşmalar ama sonuçta ismim yazıyor. :/ Korkudan kendi hesabımı bile dondurdum. Gecenin bu vaktinde şikayet edemeyeceğim için ne yapacağımı bilemedim. bana ulaşamazsa yayınlamaz belki diye umut ettim ama bilemiyorum. ya bi yandan yapamaz gibi geliyor çünkü " 30 saat içinde beni eklemezsen.." falan yazmış. poz kesiyor gibi yani. ama riske atabileceğim bir durum da değil. :/ o akşam biraz içkiliydim ve konuşmuşum. daha önce biriyle birlikte olduğumu söylemişim. normalde yapacağım bi hata değilidr ama oldu bir kere. :/

kime neyi yayınlayacakmışki..
ailene mi söylemekle tehdit ediyor?

bence seni özel yazışmaları afişe etmekle suçluyorsa ve sence de ciddiyse hiç durma sen tehdit et onu.bence blöf yapıyor gibi ama neyse

ne var elinde,senden ne istiyor

sen daha önce korkup ne yaptin?

elinde konuşmalar var. konuşmalarda da benim biriyle birlikte olduğum yazıyor. kendi ağzımla hem de. daha önce kamera açmamı istemişti ve o an açmak zorunda kalmıştım korkudan. ama yüzüm görünmüyor. yani ispatlayamaz.

Evet seni tam olarak ne ile tehdit ediyor

bunları her yerde yayınlarım diyor. ve internetten bahsediyoruz, herkes erişebiliyor artık. :(

biliyorum kötü bir izlenim bırakıyorum ama o an başka çarem yoktu kızlar. kamera açıp da soyunmadım yani. askılıyla oturdum önünde. yüzüm gözükmüyordu.

Savcıya git,eğer senin ona söylediklerini yayınlarsa başkalarına adresimi de hacklemiş de,bu yüzden savcıya verdim hatta filan de.

Nereden bilecekler ki,savcıya gidiceksin sonuçta,adresini de onun hacklediğini düşünürler.Tabi o kişinin elinde resim,video vb. bir şey yoksa.

haklısınız ama sonuçta sanal ortam :( korktum ve panik yaptım. of...

Biriyle birlikte olurken tereddüt etmiyorsun ama bunu herkesin görmesinden korkuyorsun ilginç...
Bir kere de yaptığınızın arkasında durun, ya da hiç yapmayın.
Konuya gelince de havlayan köpek ısırmaz :ssz:

ya cam actin ama ciplak filan miydi?

ya sen yinede git savciliga ayrica bu kisi arkadasin mi yoksa sanal ortamdan tanidgin biri mi?

Son düzenleme:
haklısınız ama sonuçta sanal ortam :( korktum ve panik yaptım. of...

Korkmayın ve korktuğunuzu da sakın belli etmeyin.Böyleleri bir şey yapmazlar ama korkunuzdan zevk alırlar daha da üstünüze giderler.Ona elinden geleni yap bakalım yarın savcılığa gidiyorum de.Yazılarını da paylaşırsa savcılığa verdiğin suç dilekçesini insanlara söylersin ve benim adresimi hackledi dersin.Sürekli peşimden koşuyordu yüz vermedim intikam almak istemiş filan dersin.Böylelerinin hakkından ancak bu şekilde gelinir.

böyle bişey yaparsa savcılığa vereceğini söylesen.....ayrıca sen onu ekleyince ne elde edecek onu da anlamadım?

Back
X