tehdit ediliyorum.

Lilibett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
435
286
53
Kızlar günaydın

Gecen hafta gizli numaradan bır kaç defa arandım ve karsı taraf konusmadı.Ben de üstünde durmayıp telimi gizli numaraya kapattım.

Bu hafta başka bır sehirden farklı nolardan aranıyorum.Once sesim dinlendi şimdi de bir kadın beni arayıp hakaret ediyor.Rehberden adımı ogrenmiş ve kocasıyla beraber olduğumu soyleyıp kufur edıyor.Buraya gelip beni rezil edecekmiş.Kocan kim diyorum ver numarasını diyorum salağa yatma diyor.Beni aradığı numaraları geri arıyorum bakkal market vs.Kaldı ki çevremde beni arayan bır erkek de yok yanlış anlaşılsın.Numaramı değiştirmeyi düşünüyorum ama adresimi bulmuş ihtimali var mı bilmiyorum.Kadın delirmiş laftan anlamıyor.İstanbuldan arıyor kimbilir kim kocası.Nişanlıma durumdan bahsetsem olay buyuyecek.Ev telim annemin adına ama o numarayı da bulursa yandım.Yaklaşık uc yıldır nişanlımdan başka tek bır kısı olmadı.Savcılığa mı gitsem aileme mi soylesem yoksa takmasam mı kararsız kaldım.

Söyledim ama sinir krizi geçiriyo. Bir kufur edıyo bır bırak peşını yuvamı dagıtma dıye yalvarıyo.işletiliyomuyum anlamadım.

Kızlar günaydın

Gecen hafta gizli numaradan bır kaç defa arandım ve karsı taraf konusmadı.Ben de üstünde durmayıp telimi gizli numaraya kapattım.

Bu hafta başka bır sehirden farklı nolardan aranıyorum.Once sesim dinlendi şimdi de bir kadın beni arayıp hakaret ediyor.Rehberden adımı ogrenmiş ve kocasıyla beraber olduğumu soyleyıp kufur edıyor.Buraya gelip beni rezil edecekmiş.Kocan kim diyorum ver numarasını diyorum salağa yatma diyor.Beni aradığı numaraları geri arıyorum bakkal market vs.Kaldı ki çevremde beni arayan bır erkek de yok yanlış anlaşılsın.Numaramı değiştirmeyi düşünüyorum ama adresimi bulmuş ihtimali var mı bilmiyorum.Kadın delirmiş laftan anlamıyor.İstanbuldan arıyor kimbilir kim kocası.Nişanlıma durumdan bahsetsem olay buyuyecek.Ev telim annemin adına ama o numarayı da bulursa yandım.Yaklaşık uc yıldır nişanlımdan başka tek bır kısı olmadı.Savcılığa mı gitsem aileme mi soylesem yoksa takmasam mı kararsız kaldım.

Altından bir şey çıkacağını sanmıyorum ancak nişanlınızla ilgili biri olabilir mi?

Telefonunuzun markası ne? Akıllı telefonsa telefon görüşmelerinizi kaydedeceğiniz bir uygulama indirin. Call Recorder diye aratabilirsiniz. Sonra bu konuşmalarla savcılığa gidebilirsiniz.

Nişanlım memleketlim.ama olur mu olur tabi.kadın çok dengesız davranıyo.kendı nosundan arasa yakalıcam ama marketten arıyo.kocası dovup telini kırmış kocasının telini karıstırdıgı ıcın.iki güne bir arayıp beddua edıyo.

Naisanlın ile ilgili bir mevzu olabilir huzurunu kaçırmak isteyen biri. Yada yeniden bir dolandırıcılık çetesi olabilir. Para ister yada sizle görüşmek ister ise hemen polise haber verin. Ailenize mutlaka söyleyin.

Bence durumu nisanliniza ve ailenize de anlatin... sonra birsey olur kadin gelir melir ortaligi ayaga kaldirir, ogrenirler...vay efendim bizden niye sakladin yoksa oyle birsey mi var gercekten mevzuu olur, zor duruma dusersiniz...biri isletiyo da olabilir tabi...dedigim gbi bence anlatin ailenuze falan, sonra basiniza is acilmasin...

Biraz daha devam ederde tum secenekleri yapin once nisanli ve aile sonra savcilik.muhtemelen.birsey olmaz.kuru.tehtiddir ama dunyaninda binbir turlu hali , icindede bol bol manyak bulunur bir iftiraya ugramayin sonra

Ayyyy manyak kadın kocasının telefonundaki numarayı yanlış almıştır muhtemelen. O yüzden size denk gelmiştir.

Nişanlınıza ve ailenize bahsedin. Arayınca da şikayet ettim savcılığa, telefon dinleniyor şu anda deyin. Korkar aramaz herhalde

ya seni başkasıyla karıştırıyo yada dolandırıcı..
belki ilk önce korkutup sonra senden para isteyecek..
bence hemen savcılığa şikayet et..

Kızlar günaydın

bence aılenıze haber edın
kadın resmen cıldırmıs takma kafanı hıc bosver

Back
X