- Konu Sahibi Sil_Bastann
-
bi kız vardı ilişkıye gırdı dıye arkadası abisıne soyleyecektı kızı sen o kız mısın ?
Annem zaten biliodu dedincıktığınızı kızmışta hatta söylese ne olucakki nie bu kadar panik yaptın sen anlamadım?
Bide yumusatmak icin mesajmi attin ??
Ahhhhh
Benim kizim 15 yasinda olup birisiyle sevgili olsa bende cok kizardim, annen cok hakli
ayrica mesaj filan atma hicbisey yapma,
annene git deki
anne eskiden ben hata yapmistim sende biliyosun su oglani, bana tuzak kuracakmis biraz korktum de,
annende bisey olmaz kizim diye yatistirir seni zaten,
ayrica öncedende haberi olmus olur,
sana inanir, bisey olursa,
sana abla tavsiyesi verecegim, senin yaslarindayken bende tavsiyelere inanmazdim ama, senden büyük insanlarin tavsiyelerini dinle,
özelliklede annenden sakin hicbisey saklama, anneler herseyi biliyormus bende yeni yeni ögrendim, onlar cok tecrübeli..
bide havlayan köpek isirmaz merak etme, o salak oglanin hicbisey yapacagini sanmiyorum, seni korkutmasina izin verme,
kendinden emin görün ve öyle ol..
yıne bir üye ortaya bır konu attı ve gıttı.hayır bari bir 5 dakıka bekleyın yaaa
Annene kendin söyle,biz devam ettik diye
En azından başkasından öğrenmiş olmasın
Ee ikincisi içinde temkinlisin nasılsa kanma bir daha
Mesaj falanda atma istersen
Sakın mesaj atma korktuğunu belli etme ona ailene gerekirse sen söyle yoksa devamı gelicektir. O biter arkadaşları başlar.
annen zaten biliyormuştu.
gidipte ben seni o zaman dinlemedim tekrar çıktım dersen birşey olmaz yani tatlı dille anlatmalısın.
Son durum nedir ? Sakın boyun eğme sakın durduramazsın bir de bakmışsın sende durmuyorsun buradan biri daha vardı bu şekilde özelden konuştuk ya aslında şu kadar kişi oldu felan inş.sende o durumda değilsin adın yayılırsa ki lisedesin bitmez bu iş.
Annenin güvenini kaybetmişsin bu kötü ama direk söyleyen sen ol başkasından duymasın hepten bitersin.
Son durum bana mail atıp duruyor affet beni diyye. ama ben cevap vermedm hem istemiyorum hem güvenmiyorum . mesaj attıkça nasıl davranacağında bilmiyorum.
Hangi durumdamıyım kusura bakmayın orayı anlayamadım ?
eğer iş ciddiye binerse sanırım ben anlatıcam başka çarem yok.
Cevap verme boş ver. Burada bir arkadaş bir kişi oldu demişti tehdit ediliyordu özelden konuştuğumuzda birden fazla kişi olduğunu belirtmişti ondan dolayı o durumda olmayasın dedim tatlım.
Dediğim gibi ailenin senden duyması daha iyidir.
Yok öyle bir durumda değilim . Çok korkmamın sebebi annemin otoriter olması. aslında zamnında o yüzden anlatmamştm tepkisinden korktum ama yalan söylediğim için çoook kızdı. sevgili olmamızın da yanlş olduğunu ama sevmenin normal olduğundan filan bahsetti. yeni bir yalan sonrasında da tepkisini çok net biliyorum ki bana HİÇ güvenmeyecek annem bana her bu konuyu açtğnda saatlerce ağlıyorum.
Ağlama annene renk verirsin maalesef anlaf bir şeyler olduğunu. Bundan sonra aile korkun var ise ki otoriter diyorsun attığın adıma dikkat et erken yaşta yaşaman bunları ileri de başına bela olabiliyor şuan olduğu gibi. Ya yaşama bundan sonra yada yaşarsan uzun süreli ilişkilerinde bel bağlamadan yaşa.
belkide annene anlatarak annenin guvenını tekrar kazanırsınama tam gerceğiyle değil de annene senden sonra birkaç kez görüştük ama ayrılmak için de ama peşimi bırakmıyor falan desen ayrıldığım için benden intikam alcakmış desen benım annemde cok otorıterdı evlenınce kalmıyor o otoriterlikte işte senı cok anlıyorum şuan
eveett aklım başıma geldi zatenbiz çıkmaya devam ederken buluşmak istediğinde ben hep yok dedm görülür anlar annem diye. 2 ay telefonum annemde kalmştı. facebookumu dondurmştu görüşebilceğimz hiç ortam olmadı. sonra bitti zaten. Gerçekten yazdıkların için çok teşekkür edermm :)
Çook sağolun ya. büyüklerden tavsiye almak çok iyi oluyor ama nalatabilecğim hiç. bir insan yok çevremde. keşke bir ablam olsaydı. arkadaşlarımda çok ii fikirler vermiyorlar. otoriter anne bu yaşlarda hoşa gitmesede aslında iyi olduğunu yeni yeni anlıyorum. verdiğin fikir güzel aslında. eğer anlatacağına emin olursam böyle söylücem :)
Kusura bakma geliyor devamı oluyor gördüklerim adına ablan olarak söylüyorum sana kusura bakma. Ayrıca arkadaşlarına anlatman kötü lisedesiniz ergensiniz bir tartışma bir şey olur aranızda ilk yayan o arkadaşın olur hakkında hayırlısı olsun inşallah çok sıkışırsan anlatacağın ailen olsun arkadaşların değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?