Tehdit edilmek..

Sil_Bastann

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
12
0
16
Ankara
O kadaar çaresiz durumdayım ki..
Ben 16 yaşındayım. Geçen yıl çıktığım birisi vardı. biz çıkmaya başladıktan bir ay sonra annem öğrendi ve çok kızdı ayrılmamızı istedi ama ben sevdiğimi sandığım içn annemden gizli devam ettm çıkmaya . çok büyük bir hata yaptım.. 7 ay snra o bnden ayrıldı . sonra bi kaç kez geri dönmek istedi ama ben istemedm. çok sinirli ve inatçı bir insandr. yakın arkadaşmla knştuklarında bnden intikam alacağını söylmş. gerkrse annemle konuşacakmş. Bana oyun oynamaya çalışcak ya yeniden bni kazanmaya çlşp kazandıktan sonra yüzüstü bırakacak yada anneme herşeyi anlatacak. fakat 2. olursa bnim bitiğimn resmidirr. çok korkuyorum onu yumuşatmak için mesaj attm. çokk ii davrandı ama oyunun bir parçasımı değilmi anlamdım. lütfen yardmcı olur nasıl onu kendmden uzaklaştırıp intikam almasını engelleyebilirm gerçekten çok korkuyorum. yakın arkdaşmlada küstükleri için haber alamıyorum sadece attığı tweetlerden sonuç çıkardım . bna bir oyun düzenlemş. lütfen fikirlerinizi esirgemeyin..

Annem zaten biliodu dedin cıktığınızı kızmışta hatta söylese ne olucakki nie bu kadar panik yaptın sen anlamadım?

bi kız vardı ilişkıye gırdı dıye arkadası abisıne soyleyecektı kızı sen o kız mısın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bide yumusatmak icin mesajmi attin ??
Ahhhhh
Benim kizim 15 yasinda olup birisiyle sevgili olsa bende cok kizardim, annen cok hakli
ayrica mesaj filan atma hicbisey yapma,
annene git deki
anne eskiden ben hata yapmistim sende biliyosun su oglani, bana tuzak kuracakmis biraz korktum de,
annende bisey olmaz kizim diye yatistirir seni zaten,
ayrica öncedende haberi olmus olur,
sana inanir, bisey olursa,

sana abla tavsiyesi verecegim, senin yaslarindayken bende tavsiyelere inanmazdim ama, senden büyük insanlarin tavsiyelerini dinle,
özelliklede annenden sakin hicbisey saklama, anneler herseyi biliyormus bende yeni yeni ögrendim, onlar cok tecrübeli..
bide havlayan köpek isirmaz merak etme, o salak oglanin hicbisey yapacagini sanmiyorum, seni korkutmasina izin verme,
kendinden emin görün ve öyle ol..

yıne bir üye ortaya bır konu attı ve gıttı.hayır bari bir 5 dakıka bekleyın yaaa

Annene kendin söyle,biz devam ettik diye
En azından başkasından öğrenmiş olmasın
Ee ikincisi içinde temkinlisin nasılsa kanma bir daha
Mesaj falanda atma istersen

Sakın mesaj atma korktuğunu belli etme ona ailene gerekirse sen söyle yoksa devamı gelicektir. O biter arkadaşları başlar.

annen zaten biliyormuştu.
gidipte ben seni o zaman dinlemedim tekrar çıktım dersen birşey olmaz yani tatlı dille anlatmalısın.

bi kız vardı ilişkıye gırdı dıye arkadası abisıne soyleyecektı kızı sen o kız mısın ?

Hayırr o ben değilim.

Annem zaten biliodu dedin cıktığınızı kızmışta hatta söylese ne olucakki nie bu kadar panik yaptın sen anlamadım?

Annem sadece kızmakla kalmadı herşeyimi kısıtladı , hiçbiyere çıkamıyorum okuldan başka. bir daha yalan söylediğini yakalarsam okuldan alırım filan durum çok ciddi yani

anneme anlatamam ama tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :) açıkçası rahatladım .. bende farkındaym çok yanlış yaptığımn yalan söylediğim için çok pişmanım ama geçmişe çare yok .

yıne bir üye ortaya bır konu attı ve gıttı.hayır bari bir 5 dakıka bekleyın yaaa

annem uyandığı için çıktım kusura bakmayın..

Annene kendin söyle,biz devam ettik diye
En azından başkasından öğrenmiş olmasın
Ee ikincisi içinde temkinlisin nasılsa kanma bir daha
Mesaj falanda atma istersen

Mesaj atmıycam zaten artık. susunca belki bişey yapmaz. anneme anlatırsam kendi kuyumu kazmış olmaz mıyım ?

Sakın mesaj atma korktuğunu belli etme ona ailene gerekirse sen söyle yoksa devamı gelicektir. O biter arkadaşları başlar.

Haklısııın

annen zaten biliyormuştu.
gidipte ben seni o zaman dinlemedim tekrar çıktım dersen birşey olmaz yani tatlı dille anlatmalısın.

oo demez olur muu. ben 1 yılda güvenini sağlayamadm bu sefer tamamen biterim göznde ve farkettim ki bir annenin çocuğuna güvenmemesi kadar kötü birşey yokmuş

Son durum nedir ? Sakın boyun eğme sakın durduramazsın bir de bakmışsın sende durmuyorsun buradan biri daha vardı bu şekilde özelden konuştuk ya aslında şu kadar kişi oldu felan inş.sende o durumda değilsin adın yayılırsa ki lisedesin bitmez bu iş.

Annenin güvenini kaybetmişsin bu kötü ama direk söyleyen sen ol başkasından duymasın hepten bitersin.

Son durum bana mail atıp duruyor affet beni diyye. ama ben cevap vermedm hem istemiyorum hem güvenmiyorum . mesaj attıkça nasıl davranacağında bilmiyorum.

Hangi durumdamıyım kusura bakmayın orayı anlayamadım ?

eğer iş ciddiye binerse sanırım ben anlatıcam başka çarem yok.

Cevap verme boş ver. Burada bir arkadaş bir kişi oldu demişti tehdit ediliyordu özelden konuştuğumuzda birden fazla kişi olduğunu belirtmişti ondan dolayı o durumda olmayasın dedim tatlım.

Dediğim gibi ailenin senden duyması daha iyidir.

Yok öyle bir durumda değilim . Çok korkmamın sebebi annemin otoriter olması. aslında zamnında o yüzden anlatmamştm tepkisinden korktum ama yalan söylediğim için çoook kızdı. sevgili olmamızın da yanlş olduğunu ama sevmenin normal olduğundan filan bahsetti. yeni bir yalan sonrasında da tepkisini çok net biliyorum ki bana HİÇ güvenmeyecek annem bana her bu konuyu açtğnda saatlerce ağlıyorum.

Ağlama annene renk verirsin maalesef anlaf bir şeyler olduğunu. Bundan sonra aile korkun var ise ki otoriter diyorsun attığın adıma dikkat et erken yaşta yaşaman bunları ileri de başına bela olabiliyor şuan olduğu gibi. Ya yaşama bundan sonra yada yaşarsan uzun süreli ilişkilerinde bel bağlamadan yaşa.

belkide annene anlatarak annenin guvenını tekrar kazanırsın ama tam gerceğiyle değil de annene senden sonra birkaç kez görüştük ama ayrılmak için de ama peşimi bırakmıyor falan desen ayrıldığım için benden intikam alcakmış desen benım annemde cok otorıterdı evlenınce kalmıyor o otoriterlikte işte senı cok anlıyorum şuan

eveett aklım başıma geldi zaten biz çıkmaya devam ederken buluşmak istediğinde ben hep yok dedm görülür anlar annem diye. 2 ay telefonum annemde kalmştı. facebookumu dondurmştu görüşebilceğimz hiç ortam olmadı. sonra bitti zaten. Gerçekten yazdıkların için çok teşekkür edermm :)

Çook sağolun ya. büyüklerden tavsiye almak çok iyi oluyor ama nalatabilecğim hiç. bir insan yok çevremde. keşke bir ablam olsaydı. arkadaşlarımda çok ii fikirler vermiyorlar. otoriter anne bu yaşlarda hoşa gitmesede aslında iyi olduğunu yeni yeni anlıyorum. verdiğin fikir güzel aslında. eğer anlatacağına emin olursam böyle söylücem :)

Kusura bakma geliyor devamı oluyor gördüklerim adına ablan olarak söylüyorum sana kusura bakma. Ayrıca arkadaşlarına anlatman kötü lisedesiniz ergensiniz bir tartışma bir şey olur aranızda ilk yayan o arkadaşın olur hakkında hayırlısı olsun inşallah çok sıkışırsan anlatacağın ailen olsun arkadaşların değil.

Devamı olursada ilk annemle paylaşacağım . kendime söz verdm . yeniden bir başkası için annemle arama soğukluk girsin istemiyorum. temennim aşırı tepki vermemesi. yok canm ne kusuru ben burda tavsiyelerinizi okumak istiyorum. gerçkten çaresiz hissettim kendimi.. teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…