Tehdit ediyor beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ama hamile olma riskim vardı özel bir kliniğe gittik orda baktırmıştık orda ki kayıtlar i, gittiğimiz otel deki kayıtlar onun adınaydı ama otelin kamera kayıtları

ohoo ölme eşeğim ölme.. kimse öyle resmi bir başvuru olmadan o bilgileri vermez.. sen böyle korkak davrandığın sürece çok tehdit eder seni daha..

Daha önce açtığım konuyu görenler bilir. Kayınvalidem kötü huylu,nişanlım da madde bağımlısı 3 sene içmeyip 3. seneden sonra 2 haftadır tekrar içiyormuş ve ailem duydu istemediler nişanı attılar bende itiraz etmedim sonuçta hangi aile ister? Kalbim acıyor falan ama daha büyüğü utanarak söylüyorum biliyorum çoğunuz kınayarak okuyacaksınız. Birlikte olduk ve şuan beni tehdit ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Of of
deki ona bıktım senden ugrasamicam naparsan yap de.bu konu da ciddi oldugunu anlasin. eğer ailene söylerse sonuna kadar inkar et. öyle gidip otelden kamera kaydi filan alacağını sanmam uğraşmaz. hastane kayitlari filan cikarsa yalan de sahte de edebildigin kadar inkar et. sana yazık sirf tehtif ediyor diye evlenip hayatinimi karartcan. ailen zaten istemiyor.gerekirse ailen öğrensin zamanla unutulur ama bu adamdan kurtul yoksa hayatnin sonuna kadar bu cehennemi yaşarsın. aileler yanlışlar yapsalarda evladina sahip çıkar seni korur

Kokrtugun için tehdit ediyor zaten. kamera kayitlarina ve hastane bilgilerine ulasmasi imkansiz o konuda bi rahatla. çıplak çekilmiş resim video yoksa eger hiç korkma. kimse inanmaz ona

canım eğer elinde kayıt video filan yoksa isteyerek birlikte olduğuna dair seni tehtid ederek seni zorladığını kimseye anlatamadığını söylersin(uyuşturucu rahatsızlığı var sonuçta). Daha sonra istemeden sana yapılandan hastane filan gibi şeylere kılıf bulabilirsin ama sen böyle aggh ölüyorum ayrılıyoruz dersen de kimse inanmaz sana, sessizce aileni al karşına ve anlat, beni ifal etti de en kötü

Canım en azından bundan sonra ona korktuğunu belli etme. Ailene hepsini anlatma ama beni tehdit ediyor gerçek olmayan şeylerle de.Anlarlar onlarda zaten.Sırf ayrilmayayim diye zorluyor beni ben ayrılmak istiyorum de. O yüzden beni gerçek olmayan şeyleri herkese anlatmakla tehdit ediyor de.Emin ol ailen senin yanında olur. Tekrar tehdit ederse Ailene herseyi anlattığını söyle. Emin ol bundan sonra bişey yapamaz

Bu senin tercihin.Eşin olacak kişiden başka kimseyi ilgilendirmez aslında ama işte bizim ülkemizde öyle değil.

Hiç muhatap olma. Ben de seni şikayet ederim de.Beni ailemin hayatıyla tehdit etti zorla beni otele götürdü derim de.

Söylerse de söylesin şerefsiz. Öyle bir adamla evleneceğine kendi ailenle mücadele edersin.Eninde sonunda

affederler.O adama pabuç bırakma.

Canım benim, öncelikle artık ailene yalan söyleme. Annenle konuş. Sevdim, güvendim, hata yaptım, çok pişmanım de. Bağırır çağırır tamam ama sonunda onlar senin ailen. Sen onların canısın. Kimse evladının böyle iğrenç bir adamın elinde oyuncak olmasını, tehdit edilmesini istemez.

İkinci olarak seni tehdit ettiğini belgelemeye çalış. Whatsapp veya facebook yazışmaları mesela. İleride şikayetçi olman gerekirse bunlar lazım olacak.

Elinde çıplak görüntülerin falan mı var? Nasıl ispat edecek? Öyle bir şey varsa bile photoshop falan olduğunu iddia edebilirsin ya da yüzün gözükmüyorsa sana ait olmadığını. Madde bağımlısı birine inanmazlar zaten kolay kolay. Seni bununla tehdit ediyorsa senin de yalana başvurmanda bir sakınca yok.

Yapma etme aman diye sinersen iyice tepene basar. Göster söyle aileme hatta söyliyim ben aratıyım seni arasınlar de gülerek. Umursamayınca belki bi umut vazgeçer.

Ben senden kurtuldum ya istediğini istediğine göster benim ailem arkamda sen rezil olduğunla ve savcılığa verildiğinle kalırsın de. Yeme yani blöfü. Uyuşuk beyinli, ot kafalı, eriyik beyin, asitten beynin uçmuş senin gibi lafları da aralara ekleyip eziklemeyi unutma. Kolay gelsin.

Ne yazik ki boyle seref yoksunlarini bastan farkedemiyoruz.
Tehtitlerini(yazisma mesaj vs) mahkemeye verin. Asilsiz oldugunu soyleyin yani o aciklayamadan siz onu mahkemeye verin.

Yapma etme aman diye sinersen iyice tepene basar. Göster söyle aileme hatta söyliyim ben aratıyım seni de. Ben senden kurtuldum ya istediğini istediğine göster benim ailem arkamda sen rezil olduğunla ve savcılığa verildiğinle kalırsın de. Yeme yani blöfü. Uyuşuk beyinli, ot kafalı, eriyik beyin, asitten beynin uçmuş senin gibi lafları da aralara ekleyip eziklemeyi unutma. Kolay gelsin.

Eriyik beyin güzelmis begendim. Bundan sonraki hayatimda kullanacagim :super:

seni bi kez uyarcam sonra günah benden gitti savcılığa verirsem kızmıcaksın ama de. Birilerine arat tehdit ettirt.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X