Ya bununla beni nasıl tehdit eder nasıl ya nasılNeyi ispat edecekmis yalan soyluyir dersin.
Madde bagimlisi birni cokta ciddiye almazlar.
Sen o adiden kurtulduguna sevin bence asagilik herif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bununla beni nasıl tehdit eder nasıl ya nasılNeyi ispat edecekmis yalan soyluyir dersin.
Madde bagimlisi birni cokta ciddiye almazlar.
Sen o adiden kurtulduguna sevin bence asagilik herif
Birlikte olmak senin kararın kimseye laf etmek düşmez.Daha önce açtığım konuyu görenler bilir. Kayınvalidem kötü huylu,nişanlım da madde bağımlısı 3 sene içmeyip 3. seneden sonra 2 haftadır tekrar içiyormuş ve ailem duydu istemediler nişanı attılar bende itiraz etmedim sonuçta hangi aile ister? Kalbim acıyor falan ama daha büyüğü utanarak söylüyorum biliyorum çoğunuz kınayarak okuyacaksınız. Birlikte olduk ve şuan beni tehdit ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Of of
Hayır ama hamile olma riskim vardı özel bir kliniğe gittik orda baktırmıştık orda ki kayıtlar i, gittiğimiz otel deki kayıtlar onun adınaydı ama otelin kamera kayıtlarınasıl ispat edecek yahu..
kameraya mı çekti ?
Artık bende istemiyorum nefret ettim iğrendim tamamen ama söylerse ne yaparım yaBirlikte olmak senin kararın kimseye laf etmek düşmez.
Kendine yakıştırıyorsan hiç durma söyle kime istersen. Ama ben senin değişeceğini düşündüm de. Büyük ihtimalle blöf yapıyor. Böyle bir sebepten öyle biriyle aakın evlenme
Neyini tehdit ediyor ki. Oldunsa oldun dünyanın sonu mu. Emin ol karşılaşacağın her şey uyuşturucu bağımlısı bir adamla ömür geçirmekten daha iyidir.Daha önce açtığım konuyu görenler bilir. Kayınvalidem kötü huylu,nişanlım da madde bağımlısı 3 sene içmeyip 3. seneden sonra 2 haftadır tekrar içiyormuş ve ailem duydu istemediler nişanı attılar bende itiraz etmedim sonuçta hangi aile ister? Kalbim acıyor falan ama daha büyüğü utanarak söylüyorum biliyorum çoğunuz kınayarak okuyacaksınız. Birlikte olduk ve şuan beni tehdit ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Of of
Whatspta ne konuştuk bilmiyorum ama yok galiba birde hastaneye gitmiştik hamile olma riskim için ona baktırmıştık özel bir klinikti. Orda ki kayıtlar ve otele gitmiştik orda ki kayıtlar onun adındaydı ama otelde ki kamera kayıtları aklıma binbir türlü şey geliyorŞimdiden sen söyle. Alttan yolunu yap madem dogruyu diyemiyon.
Beni tehdit ediyor şimdide namus olayini çıkarmış beni rezil etmek icin yapiyor ayrilmiyim diye söyle ailene. Kurtulmak istiyom de bir an önce. Nasil ispat etcek fotolar mi var video mu var. Bekaret icin teste goturtcek hali yok. Konuşma yazışma felan mi var.
Bilmiyorum işte bilmiyorumSimdi gordum hastane kaydindan bir seu çıkar mi? Ben gittim bir rahatsızlık icin desen kamera kayitlarinida bilemedim valla dur dusuneyim.
Dövseler neyse de yıkılırlarSakın boyun eğme. İnan ailenin seni reddetme ihtimali bile öyle bir pislikle ömür çürütmekten iyidir.
Korktuğum çok belli zatenEder canm nasıl eder nasıl beni tehdid eder deme, serefsizler neler yapıyorlar korkma anene sole kokarsan bisey varkı korkuyor dicekler
Dayak umrumda değil yıkılırlar yaKınasak da ne fayda. uyuşturucu bağımlısı adamın biri tüm hayatını kaydırır bu kafa ile gidersen. Böyle bir pislik ile evlenmekden daha iyidir belkide yiyeceğin dayaklar
aynısını yaşadım. şerefsiz adam. Sakın boyun eğme. ailenede birsey deme inlar edeceksin. benim amcama dayıma aileme arkadaslarıma herkese anlattı hemde neler neler anlattı inkar edeceksin. Sakın aptallık etme affetme sakın bak sakın ben bir sene dayandım ama sonunda kendımden iğrencim, sakın affetme. ilerde çocugun olacak onu dusun böyle iğrenç birinden mi olsun ? seni tehtid eden madde kullanan biri mi olsun, annemler birlikte oldugumu öğrenince ona ne dedi biliyor musun , sen kendinide gebertsen kızımı sana vermem ne olduysa oldu dedıler sonra ınkar ettım unutuldu gitti.Daha önce açtığım konuyu görenler bilir. Kayınvalidem kötü huylu,nişanlım da madde bağımlısı 3 sene içmeyip 3. seneden sonra 2 haftadır tekrar içiyormuş ve ailem duydu istemediler nişanı attılar bende itiraz etmedim sonuçta hangi aile ister? Kalbim acıyor falan ama daha büyüğü utanarak söylüyorum biliyorum çoğunuz kınayarak okuyacaksınız. Birlikte olduk ve şuan beni tehdit ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Of of
Geri adim at anlattim ben istedigini yap de. Sonrada muhatap olma. Annem duymasın diye daha sacma seyler yapma sakin.Çok belli ettim hatta yalvardım yapma diye anneme msj atmış al götür al diye. Hastaneden bahsediyor. Annemde o seni tehdit mi ediyor dedi yok dedim doğruyu söyle dedi gene yok dedim duyarsa çok üzülür çok
Etsin madde kullanan birine mi inanacaklar yoksa sana mı? Blöf yapın.