Tehdit ediyor

Iyi geceler hanimlar. Es pisligineve geldi isten guya problem cikmis erken gelmis yine birbirimize girdik. Ailemin karsisina gecip altinlari masaya koydurtacakmis, erkekse koymasin ben sizin ailenin erkeklerine gosterecem. En guzel gununuzde gelecem kapiniza felan filan dedi. Olu cikmassa sukredin dedi bide. Ailem onun hayatini s...kmis oyle diyor adi serefsiz. Ailem ona zarar verecek hic bisey yapmadigi halde. Kizlar boyle tehdide ugrayab oldumu hic korkuyorum aileme bisey yapacak diye. Siz beni tek sandiniz bilmem ne diyo. Ayri yataga yatiyorum simdi ama rahat vermemki gibi laflar etti. Boyle tehditleri ciddiye almalimiyim sizce napicam ben korkuyorum bisey olacak diye
konuyi bilmiyirum ama havlayan kopek isirmaz gene de tedbirli olun tvde goruyoruz boyle manyaklari

O evdeyken gitmeye kalkarsanız size zarar verebilir farkında mısınız? Evde yokken alıp çıkın eşyalarınızı. Sonrasına da ailenizle birlikte karar verin.
Maalesef kadıncağız mantığını yitirmiş. Uyansın ki gitme desin, düzeleceğim desin, yalvarsın diye umuyor.
Bence klinik vaka.

Düşün tabi. Bir 10 sene daha düşün. O zaman kliniğe yatırılacak hale geleceğin için ailen kahrolurken, kocan başka kollarda gününü gün edecek.
Okadar haklisinizki:( bazen bana buyumu yapti annesi diye dusunuyorum tovbe tovbe. Ailem boyle bi damadi hic hakketmemisti. Kendimden nefret ediyorum

Okadar haklisinizki:KK43: bazen bana buyumu yapti annesi diye dusunuyorum tovbe tovbe. Ailem boyle bi damadi hic hakketmemisti. Kendimden nefret ediyorum
Kendi pasifliğiniz için başkalarını suçlamayın. Bu duruma devam etmek de bitirmek de sizin elinizde.
Ama dediğim gibi bu adam sizi bırakır ve hayatından çıkarırsa ancak o zaman mecburiyetten ayrılırsınız.

Evi kavga gurultu terk ettim babam geldi aldi sokakta tartistilar suan ailemin evindeyim. Yeni konuda actim lutfen iyi seyler soyleyin kizlar cok kotuyum:(

Evi kavga gurultu terk ettim babam geldi aldi sokakta tartistilar suan ailemin evindeyim. Yeni konuda actim lutfen iyi seyler soyleyin kizlar cok kotuyum:KK43:
Neden eşinin olmadığı zaman çıkıp gitmedinde, babanı muhattap edip, kavgayla ayrıldin ki? Burada da yazdık halbuki.

Şuan kötü olman normal, zamanla düzelirsin inşallah. Ama mutlaka psikojik destek almalısın.

Neden eşinin olmadığı zaman çıkıp gitmedinde, babanı muhattap edip, kavgayla ayrıldin ki? Burada da yazdık halbuki.

Şuan kötü olman normal, zamanla düzelirsin inşallah. Ama mutlaka psikojik destek almalısın.
Evdeydi gitmemisti biyere ve gitmeme izin vermemisti gece yarisi atarim seni babanin evine demisti sonra kavga buyudu ya polisi ararsin yada ailenide dedi bende aramak zorunda kaldim

Evdeydi gitmemisti biyere ve gitmeme izin vermemisti gece yarisi atarim seni babanin evine demisti sonra kavga buyudu ya polisi ararsin yada ailenide dedi bende aramak zorunda kaldim
Çok şükür.
Çünkü evden asla ayrılma niyetin yoktu.

Back
X