Tehdit mesajı aldım..

Geçmiş olsun canım,ama yapmamanız gereken birşey yapmışsınız.Asla böyle insanları aramayın,küfür etmeyin,mesaj yazmayın.Hemen polisi arayıp numarayı verin.
Eşinin kendi işimi kendim hallederim düşüncesi çok yanlış.Erkekliğe toz kondurmuyorlar ama yanlış yapıyorlar.Nice insanlar böyle katlediliyor.Hiç uğraşmadan polise bildirin.Şu anki durumda polis birşey yapamayacaksa telefonunu kapat sabaha kadar açma.Yine mesaj atmışsa ilk işiniz hemen savcılık olsun lütfen.Allah korusun toplumda cani de sapıkta şizofrende çok.

Eşinin bu yaptığı çok yanlış canım ya.Allah korusun adam çıkagelse öyle insanlar varki tv lerde izlemiyormusunuz geliyor hiç çekinmeden kafasına sıkıp gidiyor.Lütfen öfkeyle kalkan zararla oturur.Eşin çok fevri davranmış.Allahtan gelen olmamış.Ama unutmayın bu tür işler 1-2 günlük değil çok uzun zaman dilimine yayılarak çalışan çetelerin işi bile olabilir.O gün gelmeyen insanalar 3-5 ay sonra 1 yıl sonra geldiğinde kimse onlardan şüphelenmez,şüphelenilsede durum vahim bir hal almış olabilir.Görüyorsunuz tv lerde nice faili meçhuller kayıplar var.

Ayrıca eşinin bu tutumuda hiç hoş değil.Sen ondan brşey saklamamışsın,açıkça söylemişsin.Eşinin adamları arayıp savcılığa verdik demesi ise tam bir cahillik.Kusura bakma ama eşin çok fevri davranıyor bu hiç doğru değil.
Sen bir hata yapsan yada yapmasanda ufacık şeylerden kıllansa(kaba tabir oldu ama )sorgusuz sualsiz yargılayıp mahkum edecek canım seni.Allah önce eşine bir dinginlik versin.Bu işin sonuda iyi olur inşallah.

birinin salakca bi sakasi da olabilir,is yerinden birinin oyunu olabilir...beni gecen sene olduruyolardi ypan eski ev arkadasim ve sevgilisi cikti..bi de calistigi is yerinden ariyomus salak,tespit ettik isinden oluyodu...her ihtimale karsi onlemini al,sakaysa da saka yapani hayatindan cikar gereksizlik tamamen...gezi parkla ilgili bisey gibi de gliyo bana,polis olmustu gezicilere bu skilde bilenme vardi...biseyyazip paylastiysan da olabilir bi tip avanaklar cikabilir..

belkide biri size şaka yapıyordur.sizde msj atın o numaraya polise gidiyorum yeni numaram 155 orayada bu msjları atında göreyim diye mutlaka okur ve cidden polise ugrayıp msjları bi okutun.

Kızlar varya yazdığınızı yeni gördüm..

Adam asker çıktı..Bildiğimiz er..

Canı sıkılmış herhalde.. Telefon açtı eşimin kardeşi kendisi askeri personel..Artık ona ne dediğini bana söylemedi..Eşime sordurdum ona da söylememiş bir şey..

Durum bundan ibaret..

Davayı devam ettirmeyi düşünüyordum ama eşimin kardeşi ettirme diyince üstüne de baya bir ısrarlı olunca geri çektik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…