• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit mesajı aldım..

Led_BiR_Vele_DisTiri

Amaaaan Zırt !
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Aralık 2009
23.466
93.301
1.123
Kızlar 1 saat önce tehdit mesajları aldım mesajın içeriği şöyle ''Ulan şeref yoksunu benim polisimi nasıl öldürüp şehit ettiysen ben de seni öyle öldüreceğim yerini buldum yarın iş yerindeyim ''

Eşime söyledim aradık numarayı ama açmıyor meşgule atıp sürekli tehdit ediyor...Savcılığa gidip gitmemekte kararsız kaldım şimdi...Eşim ise sinir küpü şuannn..Eşimi karıştırmasamıydım diye düşünmeye başladım şimdi...O böyle şeylerde asla savcılığa başvurmadan adamla buluşup ifadesini alır...:26:

telefon dolandırıcılığı tarzı bişey de olabilir, aramayın numarayı. polisi arayıp, ne yapmanız gerektiğini sorun...

Kızlar mesaj yazdım ama anlamıyor kimsiniz diyor yanıt yok her mesajdan sonra ölümlerden ölüm begenmem gerektigini söylüyor eşim ise küfür üstüne küfür ediyor çünkü adam mıdır kadın mıdır bu bilmediğimiz numara açmıyor telefonu...

En yakın karakola gidip msjı gösterin.. numaradan şikayetçi olun.. onlar yönlendirir zaten.. tutanak mı tutarlar artık bilemem.. ama muhatap olmasanız daha iyi bence...

Kızlar 1 saat önce tehdit mesajları aldım mesajın içeriği şöyle ''Ulan şeref yoksunu benim polisimi nasıl öldürüp şehit ettiysen ben de seni öyle öldüreceğim yerini buldum yarın iş yerindeyim ''

Eşime söyledim aradık numarayı ama açmıyor meşgule atıp sürekli tehdit ediyor...Savcılığa gidip gitmemekte kararsız kaldım şimdi...Eşim ise sinir küpü şuannn..Eşimi karıştırmasamıydım diye düşünmeye başladım şimdi...O böyle şeylerde asla savcılığa başvurmadan adamla buluşup ifadesini alır...:26:

hemen polisi ara bir danış canım şizofren çok :/

muhtemelen dolandırıcılar önce korkutup sonra para falan isteyeceklerdir.
Siz polise mutlaka haber verin, eşiniz işini kendi halletmesin bu sefer.
Bunlar çete tek değillerdir.
Numarayı verin polise onlar ilgilensin.

bence hemen polisi ara ... ne bu yaa dolandırıcılar olabilir yada sapık olabilir herşey olabilir .. hemen ara hiç vakit kaybetme .... bildir durumu ...

yeni dolandırma tekniği olmasın:26:

Evet yeni dolandırma tekniklerinden Egem Abla.
Geçen sene eşime benzer birşey oldu.
Eşim iş yerinin adresini vermiş gel diye.
Allahtan gelmediler.
Bunlara efelik taslamak doğru değil , bırakıcaz polis ilgilensin.

Son düzenleme:
Kızlar evet haklı olabilirsiniz belki dolandırıcıdır..Ama insan ürküyor yahu...Arkadaşlarım bu tip şakaları yapabilecek kişilerden ibaret değil...Ama arayacağım şimdi polisi şikayet edeceğim

Back
X