• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit mesajı aldım..

Kızlar evet haklı olabilirsiniz belki dolandırıcıdır..Ama insan ürküyor yahu...Arkadaşlarım bu tip şakaları yapabilecek kişilerden ibaret değil...Ama arayacağım şimdi polisi şikayet edeceğim

benim bile burdan elim ayagım titredi hasta ruhlular

insallah dolandırıcıdır ne diyeyim

savcı polis jandarma ne varsa gidin işten de izin alın

bir süre yanlız kalmayın iş hallolana kadar

hayat bu şakaya gelmez

aradın mı polisi merak ettim neler yazıyor
şu numarayı geri aradığında fazla fatura işleyen bi şebeke gibi geldi bana
nasılsa merak edip arayacaksınız diye
aramayın bence geri polise gidin mutlaka

Konu sahibi naptınız,mesajlar devam ediyor mu merak ediyorum ,inşallah gitmişsinizdir polise.

Kızlar geceden beridir mesajlara devam edip durdu eşim ise sinirlenip adama agzına geleni saymak için aradıysada adam açmıyor telefonu... Küfürlü mesaj yazmaması için eşimi defalarca uyardım bu seferde bana karşı cephe aldı...

Polise durumu bildirdik savcılığa şikayet etmemiz gerektigini ifade etti patronumu bekliyorum suan gelsin izin alıp çıkacağım çünkü adam resmen öldürmekle tehdit etti..

İşin garibi ''polisimi şehit ettin'' diyerek başlayıp işi farklı mecralara vurdu ve beni sanki tanıyor gibi hissettim..Bilindik bir düşmanım olduğunu sanmıyorum ama geceden beri korkuyorum kızımın kreşe götürürken etrafı kolaçan ederek ve korkarak gitmenin verdiği sıkıntıyı size anlatamam..

Uyardım kızımın öğretmenlerini..Ama bir adam neden ısrarla bak eşim evde seni bulursa başına gelecebileceklerini düşün dediğim halde hâlâ can sıkmaya ve mesajla taciz etmeye devam eder ?

Telefonu elime almaya korkuyorum.

canım korkacak birşey yok. bellıkı ya manyağın bırı rastgele uğraşıyor yada dolandırıcı . Savcılığa şikayet et ama şikayet ettıkten sonra o numaraya geri dönme.arama. savcılık dökum alacak çunku. bırak ne yazarsa yazsın ne derse desin.

dünden beri takip ediyorum , sadece okuduğum halde ben bile korktum. umarım başına daha fazla bela olmadan bu durumdan kurtulursun :(
savcılığa falanda tek gitme , bu sapıkta olsa , dolandırı yada başka bi manyakta olsa büyük bi sıkıntı bence eşinle birlikte git canım

sakın ha sakın kanmayın.
Eylül ayında, sizin paranızla sizin telefonunuzla doğuda, güneydoğuda polisimizi askerimizi şehit ediyorlar,
Şu an sizde zanlı durumundasınız çoluk çocuğunuz hepsi tehlikede diyerek kayınpederimi dolandırdılar.
Aman diyeyim, hemen gidip polise durumu bildirin, zaten onlar sizi yönlendirir savcılığa suç duyurusunda bulunun.
Bu saate kadar durduğunuz kabahat, adamlar belkide telefondan kurtuldular bile.
Keşke daha ilk mesajda polise gitseydiniz hemen telefon takibe alınırdı ev bu kadar strese girmemiş olurdunuz.
Elinizi çabuk tutarak belki bir dolandırıcılık şebekesinin çökertilmesine vesile olursunuz.

Kızlar 1 saat önce tehdit mesajları aldım mesajın içeriği şöyle ''Ulan şeref yoksunu benim polisimi nasıl öldürüp şehit ettiysen ben de seni öyle öldüreceğim yerini buldum yarın iş yerindeyim ''

Eşime söyledim aradık numarayı ama açmıyor meşgule atıp sürekli tehdit ediyor...Savcılığa gidip gitmemekte kararsız kaldım şimdi...Eşim ise sinir küpü şuannn..Eşimi karıştırmasamıydım diye düşünmeye başladım şimdi...O böyle şeylerde asla savcılığa başvurmadan adamla buluşup ifadesini alır...:26:

Bence bu öyle kavga kıyametle bitecek iş değil. İti var kopuğu var her gün haberlerde görüyoruz, eşiniz gitse dediğiniz gibi ifadesini alsa, adamın ne yapacağı belli olmaz bıçak bile çekebilir Allah korusun. :26:
Bu şekilde olmaz bence hemen bir savcılığa gidin..

Bi yaşıma daha girdim :53: Bu ne böyle. Keşke hiç muhatap olmayıp ikinci ve üçüncü mesajdan sonra direk polise gitseydin. Sen cevap yazıp aradıkça işi azgınlığa vurmuş. Savcılığa suç duyurusunda bulunmak lazım

Bence dolandirici bunlar onlar size mesaj atarsa siz geri donmeyin bu tur insanlarin amaci para ve kontur almak bir an once savciliga verin.

Back
X