• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit mesajı aldım..

Savcılığa gittim hanımlar akşam bu dengesiz yine mesaj yazdı bu sefer eşim tuttu aradı adamı seni savcılığa verdiğimizi söyledi..Keşke yapmasaydın dedim ama nafile erkek işte..

Daha sonra aradan sanırım 3-4 saat geçti bu sefer korkudan ''Ben yanlış numaraya mesaj atıyormuşum meğer, kusura bakmayın '' gibi abuk subuk birkaç mesaj daha gönderdi...

Gece oldu telefon benim yastıgımınm altında durur birde genelde titreşimdedir titreşime uyandım bu seferde ''Kocana niye aksediyorsun bu olayı ? '' diye bir mesaj...

Ürküyorum açıkçası hanımlar kimdir bu bilmiyoruz...Bakalım neler olacak..

Son düzenleme:
savcılığa vermekle iyi yapmıssınız ama bir dolandırıcılık yontimi geldi ya sizden para isteyecklerdi gözüzünü korkutmak istedi yada telefon hattınızdan kontor çalmak isteyen kişiler.

yeni dolandırıcılık tekniklerinden biri.
geçen teyzemi aramışlar kocan elimizde en yakın zamanda senide alıcaz demişler ki teyzem dul bir kadın..
akılları sıra para sızdırıcaklar ama nasıl olcaksa?

Ben de merak ediyorum kimdir bu diye...Derdi nedir...

Sinek küçük ama mide bulandırıyordünden beridir evde gergin bir hava var eşim sebebini bilmiyorum ama sana karşı kızgınım diyor ve sürekli soru sormasından bıkar hale geldim..

Savcılık ne dedi ? Telefonunu takibe aldılar mı yada numarayı

Bana sadece korkma dediler olay artık benden çıktı..Dolandırıcı olma ihtimalleri üzerinde durdu ama şunu da dedi dolandırıcı olsa senin savcılık ve polis tehditlerinden sonra bu telefonu kapatır birdaha asla açmazdı..

Bilemiyorum hanımlar en kısa zamanda dönecekler ben de bekliyorum..Umarım tanıdık biri değildir eşim fena halde taktı bu duruma çünkü..Tanıdık olursa hepten sinirlenecektir

Savcılığa gittim hanımlar akşam bu dengesiz yine mesaj yazdı bu sefer eşim tuttu aradı adamı seni savcılığa verdiğimizi söyledi..Keşke yapmasaydın dedim ama nafile erkek işte..

Daha sonra aradan sanırım 3-4 saat geçti bu sefer korkudan ''Ben yanlış numaraya mesaj atıyormuşum meğer, kusura bakmayın '' gibi abuk subuk birkaç mesaj daha gönderdi...

Gece oldu telefon benim yastıgımınm altında durur birde genelde titreşimdedir titreşim sesime uyandım bu seferde ''Kocana niye aksediyorsun bu olayı ? '' diye bir mesaj...

Ürküyorum açıkçası hanımlar kimdir bu bilmiyoruz...Bakalım neler olacak..

Durduk yere huzurunuzu kaçıran bu ş..siz umarım ortaya çıkar,cezasını da alır :41:
Kim acaba :26:

Ben de merak ediyorum kimdir bu diye...Derdi nedir...

Sinek küçük ama mide bulandırıyor dünden beridir evde gergin bir hava var eşim sebebini bilmiyorum ama sana karşı kızgınım diyor ve sürekli soru sormasından bıkar hale geldim..

Allah allah eşin sana niye kızgın olsun ki ? Adam sana ilanı aşk etmemiş, tehdit etmiş ? Bence üzülme eşin duygularını yanlış ifade etmiş gibi duruyor. Artık iş sizden de çıktı

Aynı sey babamin basina geldi evine gelip arama yapcaz falan kendilerini polis olarak tanıttılar hemen savcılığa basvurdu babam ama malesef kim oldugu Cıkmadı ortaya ceteymis bunlar milletten para koparıplar

yeni dolandırıcılık tekniklerinden biri.
geçen teyzemi aramışlar kocan elimizde en yakın zamanda senide alıcaz demişler ki teyzem dul bir kadın..
akılları sıra para sızdırıcaklar ama nasıl olcaksa?

Hııııı bu ne ya :53::53::53::53::53:
Allahım sen koru bizleri

Niye eşin sana kızgın ki anlamadım.
Seninle ne alakası var , o kadar çok insana musallat olmuşlar ki bu seferde size denk gelmiş işte.
Bu adamlar bir alem vala :31:

Tüm sayfaları okumadım ama dolandırıcılığın da binbir çeşidi var artık.
Sizinki belki de sırf para koparmak için.Bizim ev telefonundan nasıl yaptılarsa pkkya mensup kişiler arama yapmış bizim hattı kullanarak.Babam hemen emniyete gitti.
Gitmediyseniz mutlaka Emniyete gidin.

Son düzenleme:
Back
X