Tehdit ...Zorla Kamerada soyunmami istiyorlar yoksa ....

Geçen bana bir e-posta geldi. Yılardır kullandığım adres. Taa lise zamanında bir adamın köşe yazısına yorum yapmışım mail atarak. Aklına gelmiş kurcalamis, yazmış öyle. İlk iş eşime anlattım olayı. Çünkü evlilik O da hiç kıskanç değildir aslında ya da bana mı caktirmiyor ne, sakin cevap verme dedi. Vermiştim, verdiğim cevabı da söyledim. Ama dedim rahatsız olduysan bir daha yazmam. Yazma dedi tamam dedim bitti gitti. Yani eşime karşı bu benim sorumlu olduğum bir konu. Sizin de aynı şekilde. Öyle sohbet, fotoğraf atmak falan normal mi yani şimdi?

Ne karısı yahu herif sana rol kesiyor soyunman için eşiymiş gibi davranıyor.Sil engelle heryerden allah aşkına inanıp korktuğunu belli ettikçe seni sonuna kadar kullanacaktır aklını başına al!

Yaptığının doğrusu yanlısı senin vicdanına kalmış.Hadi yazıştın ama hangi cesaretle tanımadığın bir insana fotoğraf atarsın. Ya fotoğraflarımı yanlış yerlerde, yanlış şekilde kullanır diye hiç mi korkmadın?

Önce diyorum ki gerçek değildir, insanlar bu kadar safgibi davranamaz.
Ondan sonra da diyorum ki bu gerçek değilse bile aklına gelmiş, kurgulamış, içinde yaşadığın topluma baksan böyle bir hikayeyi kesin bulursun, uzayda bir yerde yaşanmıştır,
İnsanların bu kadar kötü kurnaz olması beni geriyor. Her şeyin farkında olup bilmiyormuş gibi yapmak, ama bunu insanları kandırmak için çirkin yollardan yapmak.

3.sayfa haberi olmak mı istiyorsunuz?
gerçekten kk de bazı konular ibretlik

Asker annesi olmak asker eşi olmak ayrıcalıklı bir durum değil oncelilikle bunu öğren hiç bişey olmaz hemen ağzının payını ver engelle sende kimseyle konuşma bir daha eğlence aramaktan vazgeç kocana yogunlas yoksa bu durumlarda sen zararlı çıkarsın

Evlisin ve karşı tarafta evli ne işin var dostça sohbet falan internetten tanıştığın adamla ayıp denen bişey var farkında mısın?
Heryerden engelle hiçcccbişey yapamaz karısı falan asla değil adam yazıyor s.ktir git de kapat o kadar, şerefsiz menfaat düşkünü herif.Aklini uckuruna değil başka işlere çalıştırsin.

Neyin arayışındasınız? Veya neyieksik hissediyorsunuz kendinizde ki evli bir adamla yazışyorsunuz? Hem de kendiniz de evliyken. Dostça mostça hikaye. Eşinizle mutlu değilseniz ayrılın, gidin kendinize sizi mutlu edecek bekar birini bulun.

Sizi katakulliye getirip istediği herşeyi yaptıracak adam bu kadar kör olamazsiniz sanırım.
Böyle bise sizin başınıza gelse karsi taraftan böyle bi istekte bulunur muydunuz acaba. Tabiki hayır.

yahu siz iyimisiniz, kendinizdemisiniz.
hiç düşünmüyormusunuz, velev ki korktunuz soyundunuz nolucak sonra. tehditlerin devamı misliyle gelecek.
şikayetçi olucam deyin, engelleyin heryerden.

Anlamadigim evlisiniz o yetmezmis gibi evli bir adamla yazisiyorsunuz. Bir de kötü niyetle degil diyorsunuz. Maksadin ne olursa olsun yazismamaliydin.Bu zaten en büyük yanlis. Aynisini esinizin size yaptigini düsünün. Soyunma isine gelince sakin kabul etmeyin. Ip numarani da msn adresinden kolayca bulunur. Siz halen yazisiyor musunuz? Eger ki yazisiyorsaniz pes dogrusu diyecek bisey yoktur zaten. Bu sebeple burdan yardim istemeniz bile hata.
Simdi durumu mesrulastirmaya calisanlar gelirler yorumuma... Eee buyurun gelin o zaman

Bu gerçek maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…