- Konu Sahibi dalgalandirandeniz
-
Aynen katiliyorum sana. Zaten hepde dostca olur her sey degil mi ?? Dostca baslar düsmanca da biter. Insanlar anlamiyorlar bunu yazikkDost mu kalmadı da elin adamıyla evli barklı kadınsınız yazıştınız. Fotoğrafı da tamamen dostça attınız eminim
Keşke gerçek olmasanız.Bu gerçek maalesef
Eşiniz falan yanlış anlamaz gayet de doğru anlar. Evli evli neyin dostluğu bu.Şimdi buraya bir dolu şey yazardım da ban yemek istemiyorum.Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
aslında ip bulmak dunyanın en basıt seyıYahu kendide biliyor kadının olmadığını. Sadece bunu anlatırken kadını ortaya sererek hikayeyi dramatize etmeye çalışıyor. Basbayada adam resmen “soyun” diyor kadına. Soyunmayınca ortaya olmayan oğlunun mesleğini askeri teğmeni subayını seriyor. Soyun demek için güzel bir oyun hazırlamış anlayacağın. Bunları biliyor ama kocasının öğrenmesinden korkuyor ki ip adresimden öğrenir mi diyor.
Messenger dediğimiz şey facebook mesela orda demek ki kendi gerçek ismini yazmamış fake bir şey kullanıyor. Yani ip adresinden neyini öğrenebilir diye düşünüyorum.
Engelle gitsinMerhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Adamın kendisi yazıyor sizd bunu direk engel çalın gitsin.ip falan öyle kolay kolay elde edilemezMerhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
hakıkaten yaO değil de msn nin modası çok geride kalmadı mi Facebook'tan falan konuşsaydınız bari
Eğer konu gerçekse yakalasın da konu 90 lı yıllarsan fırlamış gibi geldi bana :))hakıkaten yateee fi tarıhınde ne dınlıyorum ozellıgı falan da vardı karsı tarafa tıtresım gonderırdık
ıste bu hatalar hep bosluktan kafasını calıstıran ınsanlar mesgul olurlar yapacak hep bırseylerı vardır faydalıdırlar bu yapılan hatalar ben ortaya cıksın ısterım hep ınsallah esı yakalar konu sahıbının
hakıkaten yateee fi tarıhınde ne dınlıyorum ozellıgı falan da vardı karsı tarafa tıtresım gonderırdık
ıste bu hatalar hep bosluktan kafasını calıstıran ınsanlar mesgul olurlar yapacak hep bırseylerı vardır faydalıdırlar bu yapılan hatalar ben ortaya cıksın ısterım hep ınsallah esı yakalar konu sahıbının
Aynısını yazacaktımhakıkaten yateee fi tarıhınde ne dınlıyorum ozellıgı falan da vardı karsı tarafa tıtresım gonderırdık
O değil de msn nin modası çok geride kalmadı mi Facebook'tan falan konuşsaydınız bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?