Tehdit ...Zorla Kamerada soyunmami istiyorlar yoksa ....

Eşiniz falan yanlış anlamaz gayet de doğru anlar. Evli evli neyin dostluğu bu.Şimdi buraya bir dolu şey yazardım da ban yemek istemiyorum.

ıste ne demısler bugun yedıgımız hurmalaarr
evlı barklı kadınsınız ne yazısıyorsunuz elın adamlarıyla ?
gıtsın sıkayet etsın nereye edıyorsa esımı rahatsız edıyor dıye sıkayet edecekmıste ip nız bulunacakmısta hanı bilişimden anlamasak... sızı tehtıt eden zır cahil

kısıyı engelleyın sılın o chatlestıgınız hesabıda kapatın sızınkıde aldatmanın bır cesıt sekmesı .

aslında ip bulmak dunyanın en basıt seyı
adamla bırbırlerıne resımler gonderıyorlarmıs ya bır resım atmıstır ip çalan bır dosya konu sahıbı acınca tum bılgılerı adresıne kadar alabılır bunu da bak benım boyle yetkılerım bılgılerım var hesabıma su parayı gondermezsen veya soyunmazsan kocana soylerım kapına polısler gelır dıye korkutmak ıcın yapabılır

konun sahıbının korkusundan faydalanır yanı

İnsanları yargılamaktan hoşlanmam ama bu konu gerçekse hakikaten tam bir olay. Gerçek olmadığını düşünüyorum zira bu kadarını en saf kadın bile yapmaz.

Bu site iyi ki var diyorum bazen.Müge Anli'ya cikma oranini dusuruyor bence. Buraya yazmasa korksa bi sekilde yanlis yapsa al basina bela.

Engelle gitsin
Ayrıca oğluyla tehdit edecek kadın kameraya soyunmanı istemez aklını peynir ekmekle mi yedin?
Korkutup size şantaj yapmaya çalışıyorlar
Sizden çıplak görüntü aldıklarında o zaman görün şantajı
Adamın karısıyla değil aynı adamla yazışıyorsunuz farkında mısınız
Sapık mı pez.... Ne mi belli değil

Buda size ders olsun bir daha evli halinizle elin evli adamlarına yazmayın
Oturun örgü örün solitaire falan oynayın çok canınız sıkılıyorsa

Oltaya gelme hiçbir şey olmaz.
Oğlu teğmen olsun polis olsun farketmez bu görevini kötüye kullanmaktır. Suçtur. Hatta kanunu bile var ama şuan hatırlayamıyorum.
Adamı engelleyin gitsin..

Adamın kendisi yazıyor sizd bunu direk engel çalın gitsin.ip falan öyle kolay kolay elde edilemez
Bu aradada Allah islah etsin...

O değil de msn nin modası çok geride kalmadı mi Facebook'tan falan konuşsaydınız bari
hakıkaten ya teee fi tarıhınde ne dınlıyorum ozellıgı falan da vardı karsı tarafa tıtresım gonderırdık

ıste bu hatalar hep bosluktan kafasını calıstıran ınsanlar mesgul olurlar yapacak hep bırseylerı vardır faydalıdırlar bu yapılan hatalar ben ortaya cıksın ısterım hep ınsallah esı yakalar konu sahıbının

Eğer konu gerçekse yakalasın da konu 90 lı yıllarsan fırlamış gibi geldi bana :))

Ay ben severdim msn'i ya o zamanlar yazışmak için en popüler yer orasıydı aah ahhh anılarım depreşti

netten çıplak kadın resmi bulup at :)

adam saçmalar tehdit etmeye kalkarsa sallamazsın fotolardaki ben değilim lise 1e gidiyorum adım hakan senle dalga geçtim de çık işin içinden

Aynısını yazacaktım
Eskiden kadınların dünya kadar işi üstüne bir hobileri olurdu şimdi boş boş oturmaktan internette böyle maceralara kalkışıyorlar

Dantel ördükleri için kadınlara epey laf söylendi şimdikiler internette başlarına çorap örüyor daha mı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…