Tehdit ...Zorla Kamerada soyunmami istiyorlar yoksa ....

Fake denilmis olabilir ama bu tur konular sosyal medya kullaniminin artmasi uzerine o kadar artti ki, artik fake'dir diyemiyorum. Evli insanlar sosyal medya uzerinden veya oyun sitelerinden baskalariyla kendi deyimlerine gore guya masumane yazisiyorlar. Bu ugurda evini, karisini, kocasini hatta cocuklarini birakip gidenler var. Ve bu sayi giderek artiyor. Allah sonumuzu hayir etsin artik sasiramiyorum bile.

Kanka mısınız o adamla.Sanki bana bu konu fake gibi geldi hiçbir hemcinsim burda böyle bir konu açmaya cesaret edemez de.Gerçekse de evlilerden uzak durun başınıza bela almak istemiyorsanız.

Adam tehdit ediyor seni karisi üzerinden.. karısının haberi bile yoktur.. hangi kadın kocasının başka kadınla konuşmasını görüp soyun der

senin akli dengen bozuk . eger gercekse oh olsun

şikayet edecekseniz konuşmaların görüntüsünü alın.etmeyecekseniz yine görüntü alın sonra bütün hesaplarınızı kapatın bir süre izinizi kaybettirin.karısının yaptığını sanmıyorum kendisi yaptı büyük ihtimal.her türlü tehdit şantaj hepsi suç.ipnizi bulup ne yapacaklar?soyunmak bir seçenek değil zaten niyetlerinin bozuk olduğu belli.asıl ben sizi şikayet edeceğim tehdit ettiğiniz için deyin iletişimi kesin.evli adamlarla internet üzerinden eşinizden gizli yazışmanız pek doğru gelmedi.insan kötü birşey yaptığını düşünmüyorsa neden saklama gereği duyar?

Herkez bi ahlak bekçisi olmuş kadın bi bilgi istemiş beddua edenden gecilmiyo kadının daha önceki konusunu dönün bi okuyun çok çekmiş bi kadın belki boşluğa düşüp bi macera aramıştır
Neyse konu sahibi hiç bisi yapamaz engelle kapat hesapları kurtul böyle birşey yapmak suçtur zaten

Allahın verdiği aklı azcık hayra kullanın lütfen yaa! İş yanlış şeylere gelince nasıl kolay şekilde hareket ediyorsunuz!? Gerçeği anlamanız zor değil. Allah iyi etsin ne diyelim

Teşekkür ederim duygusal anlamda boşlukta ve yalnız hissediyorum eşim yok gibi.Onceki konumu okursanız anlarsınız.

Aynı şeyi erkek yapsa küfrederdiniz ama. Kadının aldatmasıyla erkeğin aldatmasının gözümde zerre farkı yok. Neden bu pozitif ayrımcılık?

Beddua edenler tabi ki ayıp etmiş ama böyle birine yardım etmekte olmaz.
Teşekkür ederim duygusal anlamda boşlukta ve yalnız hissediyorum eşim yok gibi.Onceki konumu okursanız anlarsınız.
2 aylık evli neyine duygusal boşluktasın yahu? 3 senedir evliyim 3 senedir eşimin yüzünü toplam 6 ay görmedim kv kp görümce doldurdu etti neler yaşadım. Diğer kadınlar neler yaşıyor? Kimse böyle bir şey yapmıyor. Elin adamıyla konuş günlük foto at sonra soyunmamı istedi. Eşim yanlış anlar kaba konuşur.
Canım benim eşin sadece kaba konuşmakla kalacaksa eşine söyle halletsin bu konuyu adamı arasın. Ama zannetmiyorum hiç uğraşmaz adamla seni direk ailene gönderir.

Niye hala engellemiyorsunuz?
Evli barklıı insansın elin adamına foto atmak nedir
Nasıl bir dostluk anlayısınız var
Fotolarda yüzünüz gözüküyor muydu?
Paylasmasın sonra biyerlerde
Buarada karısı flan değil,adamın kendisidir.
Uygunsuz pozlarınızla tehditlerine tehditler eklicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…