- 2 Şubat 2014
- 1.734
- 3.813
- 333
- Konu Sahibi dalgalandirandeniz
-
Adam tehdit ediyor seni karisi üzerinden.. karısının haberi bile yoktur.. hangi kadın kocasının başka kadınla konuşmasını görüp soyun derMerhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
senin akli dengen bozuk . eger gercekse oh olsunMerhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Düşün yani öyle kıymetli bir kişi. Ortaya karışıkTegmen asker polis nasil oluyor?
Teşekkür ederim duygusal anlamda boşlukta ve yalnız hissediyorum eşim yok gibi.Onceki konumu okursanız anlarsınız.Herkez bi ahlak bekçisi olmuş kadın bi bilgi istemiş beddua edenden gecilmiyo kadının daha önceki konusunu dönün bi okuyun çok çekmiş bi kadın belki boşluğa düşüp bi macera aramıştır
Neyse konu sahibi hiç bisi yapamaz engelle kapat hesapları kurtul böyle birşey yapmak suçtur zaten
Aynı şeyi erkek yapsa küfrederdiniz ama. Kadının aldatmasıyla erkeğin aldatmasının gözümde zerre farkı yok. Neden bu pozitif ayrımcılık?Herkez bi ahlak bekçisi olmuş kadın bi bilgi istemiş beddua edenden gecilmiyo kadının daha önceki konusunu dönün bi okuyun çok çekmiş bi kadın belki boşluğa düşüp bi macera aramıştır
Neyse konu sahibi hiç bisi yapamaz engelle kapat hesapları kurtul böyle birşey yapmak suçtur zaten
Beddua edenler tabi ki ayıp etmiş ama böyle birine yardım etmekte olmaz.Herkez bi ahlak bekçisi olmuş kadın bi bilgi istemiş beddua edenden gecilmiyo kadının daha önceki konusunu dönün bi okuyun çok çekmiş bi kadın belki boşluğa düşüp bi macera aramıştır
2 aylık evli neyine duygusal boşluktasın yahu? 3 senedir evliyim 3 senedir eşimin yüzünü toplam 6 ay görmedim kv kp görümce doldurdu etti neler yaşadım. Diğer kadınlar neler yaşıyor? Kimse böyle bir şey yapmıyor. Elin adamıyla konuş günlük foto at sonra soyunmamı istedi. Eşim yanlış anlar kaba konuşur.Teşekkür ederim duygusal anlamda boşlukta ve yalnız hissediyorum eşim yok gibi.Onceki konumu okursanız anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?