- 5 Temmuz 2007
- 631
- 74
- 623
- 47
- Konu Sahibi dalgalandirandeniz
-
evli olan bir kadının tanımadığı bir adamla dostça yazışması yanlış bana göre.. Ama siz bir yanlış yaptınız diye sizi iyice dibe sokmanın mantığı yok. Adresini polis vb bulabilir. Sakın soyunma başına bela alırsın kurtulamazsın eşim soyunuk görmek istiyor mesajı yazan adam sapık.. senin bütün görsellerini internete yayar aman dikkat et... Telefon numaranı değiştir. Kimse sana bir şey yapamaz. deveden büyük fil var. sana yazdıkları tehdit mesajlarını sakla... Bir dahada da tanımadığın karşı cinsle dostça sohbetlere girme derimMerhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Öncelikle şunu unutmayın. İnternetten tanıştığınız hiç kimse size dostça ya da arkadaşça yaklaşmaz. Oradan konuşarak sizden hoşlanmaz. Sizden bir çıkar sağlamaya çalışır. İnanmayın söylediklerine hiç bir şey yapamaz. Engelleyin gitsin. Eşinizle olan sorunları başka yerlerde çözmeye çalışmayın bu sefer haklı bile olsanız haksız duruma düşersiniz. Önce sorunlarınızı halledin olmuyorsa boşanın ondan sonra istediğiniz kişiyle görüşün. Çocuklarınıza da kötü örnek olmayın. Bir hata yapıp onlarda bir yara açarsanız ömür boyu bunu taşıyacaklardır.önceki konumu okuduysaniz zor zamanlar gecirdim. Herşey çocuğumuz için . Çok bunalimdayim. Eşimle konuşamıyorum. Ev arkadaşı gibiyiz. Ben ondan başkasına bakmadım. Yazismakla yanlış yaptım. O kişiyle yazışmaya devam etmiyorum.Bende sizler gibi düşünüyorum o kişinin yanındaki karısı değil. Beni tuzağa düşürmeye çalışıyor.Yasim 39 ama bu konuda sormaya ihtiyacım vardı.
İyi yada kotu yorumlarınızı tek tek okuyorum.
Evlilik bacim sen elin adamı ile niye yazisiosun.Ayini esin yapsa ne düşünürsün. Allah ıslah etsin seni.Adamı engelle ve lütfen internetten uzak dur.Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Hm o zaman ben geri kalmışım :))Msn Messenger dan bahsediyor olabilir face deki program var ya
Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Sizinkiler yüzünden onca yuvalar dagılıyo daha birde burda yardımmı istiyosun napalım afferin diyip destekmi olalım bizlerde kadınız senin gibiler yüzünden benim yuvamın dağılmıycagı ne malum Kadın kadına yapıyorya ihaneti .Umarım Cezanı çekersin hem bu dünyada hem ahirette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?