Tehdit ...Zorla Kamerada soyunmami istiyorlar yoksa ....

evli olan bir kadının tanımadığı bir adamla dostça yazışması yanlış bana göre.. Ama siz bir yanlış yaptınız diye sizi iyice dibe sokmanın mantığı yok. Adresini polis vb bulabilir. Sakın soyunma başına bela alırsın kurtulamazsın eşim soyunuk görmek istiyor mesajı yazan adam sapık.. senin bütün görsellerini internete yayar aman dikkat et... Telefon numaranı değiştir. Kimse sana bir şey yapamaz. deveden büyük fil var. sana yazdıkları tehdit mesajlarını sakla... Bir dahada da tanımadığın karşı cinsle dostça sohbetlere girme derim

Teğmen asker polis nasıl oluyo, üçü birden he mi
Yoksa 3 tane mi oğlu varmış

Konu yalansa komik
Gerçekse çok daha komik inanın

Öncelikle şunu unutmayın. İnternetten tanıştığınız hiç kimse size dostça ya da arkadaşça yaklaşmaz. Oradan konuşarak sizden hoşlanmaz. Sizden bir çıkar sağlamaya çalışır. İnanmayın söylediklerine hiç bir şey yapamaz. Engelleyin gitsin. Eşinizle olan sorunları başka yerlerde çözmeye çalışmayın bu sefer haklı bile olsanız haksız duruma düşersiniz. Önce sorunlarınızı halledin olmuyorsa boşanın ondan sonra istediğiniz kişiyle görüşün. Çocuklarınıza da kötü örnek olmayın. Bir hata yapıp onlarda bir yara açarsanız ömür boyu bunu taşıyacaklardır.

Evlilik bacim sen elin adamı ile niye yazisiosun.Ayini esin yapsa ne düşünürsün. Allah ıslah etsin seni.Adamı engelle ve lütfen internetten uzak dur.

bu tarz durumlarda sonunu düşünerek hareket etmeniz gerekiyordu malesef masum değil hiç. o kişinin de eşi olduğunu sanmam blöf yapıyor, hesabınızı kökten kapatın

Zarf atmis, çıplak goruntulerini kaydedip pra sizdiracak, bas engeli gec, bu da ders olsun, çapkınlık yapacaksan da basina corap ormeyecek birilerini bul, rezil etme kendini.

Devrelerim yandi.
Neden evliyken boyle birsey yaparsinizki, evliyken dostca evli bir adamla konusmak diye birsey olamaz. Oyle bir dunya yok. Anlam veremedim. Biraz aklinizi kullansaniz, adamin karisi olmadigini anlarsiniz. Adam sizi kandiriyor, amaci sizi ciplak gorup sonrasinda santaj yapmak ki zaten yapiyor.

Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
Saka mi yapiyosunuz?

Öncelikle Allah akıl fikir versin size... Madem dostça konuştunuz eşinize durumu anlatın. Sonra kamerayı açın adam sizi zannederken eşinizi karşısında görsün. Bakalım sizi bir daha tehdit ediyor mu

Bu nasil bir zihniyet allah askina ya. Konu sahibinin yaptigi dogru degil.. Ancak suna bir aciklik getirelim kocan seni aldatirsa suclusu aldattigi kadin degil, senin kocandir..

Evli oldugun adam karakter sahibiyse, nefsine hakim olma erdemine sahipse korkma.. Cunku onune hangi kadin gelirse gelsin kalkipta seni aldatmaz.

Aldatiyorsa da bu karsisindaki kadinin sucu degildir. Tamamen kocanin sucudur. Cunku evlilik birliginde olan ve sana karsi sorumluluklari olan kisi senin esin.. Evet bir kadinin bile bile evli adamla iliski icinde olmasi karaktersizliktir ancak bu onu ilgilendirir.

Icler acisi bir zihniyet var ulkemizde.. Her seyde kadin suclu. Adam kendi istegiyle karisini aldatir, ama adam degil aldattigi kadin suclu olur. Sanki kadinlar silah zoruyla uckur cozduruyor evli adamlara..

Evliyim allah korusun ama bugun esim beni aldatsa suclayacagim kisi esimdir. Aldattigi kadin degil.

Başka şeyler yazacaktım ama eski konunuzu okuyunca sinirlerim bozuldu.Çok büyük bir boşluktasınız, boşan demek kolay biliyorum ama bu adamla da hayat geçmez, eşinizden boşanın, kendinize bir hayat kurun.Bu tehdit eden sapığında evli olduğu filan yok, sizin soyunmanızı sağlamaya çalışıyor, hiçbir şey yapamaz uğraşmak istemiyorsanız engelleyin.Haa dersini alsın derseniz yaptığı şey suç, savcılığa suç duyurusunda bulunun kim olduğu bulunup ceza alsın.Hiç değilse sizin onu şikayet ettiğinizi yakında bulunacağını söyleyin o kıvransın.

D dalgalandirandeniz eski konunuzu okuyunca üzüldüm.
kocanız size hala aynı davranıyorsa, çözümü bu değil.
gerçekten sizi anlamaya çalışıyorum ama yanlış yapıyorsunuz.
biraz önce de yazdım, sakın tehditlere inanıp da daha da yanlışa düşmeyin.

Eski konularınıza göre 16 17 senedir eşinizle berabermişsiniz. Bu adam başından beri de tuhafmış. Neden bu eziyeti yaptınız kendinize. Psikolojik rahatsızlıklarınızın olması normal. Çocuk için de bile olsa o adamla evli kalmayın. Hem sizin hem de çocuğunuzun sağlığı için bu evliliği bitirmelisiniz.

Şakamısın ? Normal bu yani iui ozaman gitsin kocanda evli bi kadınla tamamen dost ça yazışsın hoşuna gidermi .. Öööff midem bulandı be ne bicim insanlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…