Tehdit ...Zorla Kamerada soyunmami istiyorlar yoksa ....

Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Eşiniz falan yanlış anlamaz gayet de doğru anlar. Evli evli neyin dostluğu bu.Şimdi buraya bir dolu şey yazardım da ban yemek istemiyorum. :sinirli:

ıste ne demısler bugun yedıgımız hurmalaarr
evlı barklı kadınsınız ne yazısıyorsunuz elın adamlarıyla ?
gıtsın sıkayet etsın nereye edıyorsa esımı rahatsız edıyor dıye sıkayet edecekmıste ip nız bulunacakmısta :D hanı bilişimden anlamasak... sızı tehtıt eden zır cahil

kısıyı engelleyın sılın o chatlestıgınız hesabıda kapatın sızınkıde aldatmanın bır cesıt sekmesı .

Yahu kendide biliyor kadının olmadığını. Sadece bunu anlatırken kadını ortaya sererek hikayeyi dramatize etmeye çalışıyor. Basbayada adam resmen “soyun” diyor kadına. Soyunmayınca ortaya olmayan oğlunun mesleğini askeri teğmeni subayını seriyor. Soyun demek için güzel bir oyun hazırlamış anlayacağın. Bunları biliyor ama kocasının öğrenmesinden korkuyor ki ip adresimden öğrenir mi diyor.

Messenger dediğimiz şey facebook mesela orda demek ki kendi gerçek ismini yazmamış fake bir şey kullanıyor. Yani ip adresinden neyini öğrenebilir diye düşünüyorum.
aslında ip bulmak dunyanın en basıt seyı
adamla bırbırlerıne resımler gonderıyorlarmıs ya bır resım atmıstır ip çalan bır dosya konu sahıbı acınca tum bılgılerı adresıne kadar alabılır bunu da bak benım boyle yetkılerım bılgılerım var hesabıma su parayı gondermezsen veya soyunmazsan kocana soylerım kapına polısler gelır dıye korkutmak ıcın yapabılır

konun sahıbının korkusundan faydalanır yanı

İnsanları yargılamaktan hoşlanmam ama bu konu gerçekse hakikaten tam bir olay. Gerçek olmadığını düşünüyorum zira bu kadarını en saf kadın bile yapmaz.

Bu site iyi ki var diyorum bazen.Müge Anli'ya cikma oranini dusuruyor bence. Buraya yazmasa korksa bi sekilde yanlis yapsa al basina bela.

Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Engelle gitsin
Ayrıca oğluyla tehdit edecek kadın kameraya soyunmanı istemez aklını peynir ekmekle mi yedin?
Korkutup size şantaj yapmaya çalışıyorlar
Sizden çıplak görüntü aldıklarında o zaman görün şantajı
Adamın karısıyla değil aynı adamla yazışıyorsunuz farkında mısınız
Sapık mı pez.... Ne mi belli değil

Buda size ders olsun bir daha evli halinizle elin evli adamlarına yazmayın
Oturun örgü örün solitaire falan oynayın çok canınız sıkılıyorsa

Oltaya gelme hiçbir şey olmaz.
Oğlu teğmen olsun polis olsun farketmez bu görevini kötüye kullanmaktır. Suçtur. Hatta kanunu bile var ama şuan hatırlayamıyorum.
Adamı engelleyin gitsin..

Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Adamın kendisi yazıyor sizd bunu direk engel çalın gitsin.ip falan öyle kolay kolay elde edilemez
Bu aradada Allah islah etsin...

O değil de msn nin modası çok geride kalmadı mi Facebook'tan falan konuşsaydınız bari
hakıkaten ya :KK70: teee fi tarıhınde ne dınlıyorum ozellıgı falan da vardı karsı tarafa tıtresım gonderırdık :KK70:

ıste bu hatalar hep bosluktan kafasını calıstıran ınsanlar mesgul olurlar yapacak hep bırseylerı vardır faydalıdırlar bu yapılan hatalar ben ortaya cıksın ısterım hep ınsallah esı yakalar konu sahıbının

hakıkaten ya :KK70: teee fi tarıhınde ne dınlıyorum ozellıgı falan da vardı karsı tarafa tıtresım gonderırdık :KK70:

ıste bu hatalar hep bosluktan kafasını calıstıran ınsanlar mesgul olurlar yapacak hep bırseylerı vardır faydalıdırlar bu yapılan hatalar ben ortaya cıksın ısterım hep ınsallah esı yakalar konu sahıbının
Eğer konu gerçekse yakalasın da konu 90 lı yıllarsan fırlamış gibi geldi bana :))

Ay ben severdim msn'i ya o zamanlar yazışmak için en popüler yer orasıydı aah ahhh anılarım depreşti😂

Aynısını yazacaktım
Eskiden kadınların dünya kadar işi üstüne bir hobileri olurdu şimdi boş boş oturmaktan internette böyle maceralara kalkışıyorlar

Dantel ördükleri için kadınlara epey laf söylendi şimdikiler internette başlarına çorap örüyor daha mı iyi

Back
X