Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır tabiki şikayetçi olmak istiyorum ama ailem duymasın istiyorum yani benim kötü hicbirseyim yok sadece görüştüm elinde şantaj yapicam da birşeyi yok sadece ailemin huzurunu kaçırmak istemiyorum
Muhtemelen zaten ailenden çekindiğin için daha fazla üstüne geliyor şikayetçi olsan da ifade verir koruma kararı alırsın ama çok caydırıcı olmayabilir her türlü ailene ulaşıp başını ağrıtır amacı bu zaten ben olsam ailemle kendim konuşup sorun yaşayacaksam başkasına boyun eğmektense ailemle sorun yaşardım. En azından dışarı karşı sana destek olabilirler bilmiyorum tehdit konusu ne neyle tehdit ediyor seni?
Muhtemelen zaten ailenden çekindiğin için daha fazla üstüne geliyor şikayetçi olsan da ifade verir koruma kararı alırsın ama çok caydırıcı olmayabilir her türlü ailene ulaşıp başını ağrıtır amacı bu zaten ben olsam ailemle kendim konuşup sorun yaşayacaksam başkasına boyun eğmektense ailemle sorun yaşardım. En azından dışarı karşı sana destek olabilirler bilmiyorum tehdit konusu ne neyle tehdit ediyor seni?
Ya aileme söylemek o kadar kolay değil evime gelmekle evimin önüne geliyor falan aileme soylenekle bir ara konuştuk bu kadar bişi olmadı yani sen benim gururumls oynadın ben seni seviyorum benimle evleniceksin diyor elinde şantaj yapacağı foto video vs hicbirsey yok