- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Konuyu biraz daha ac ben iyi avukatlık yapabilirm bu konuda :) sen de hata var mı? sence?
sen bir ailesiyle konus o kizda afedersin ram bir erkek delisiymisTelefon donuyor kızlar yazamiyorum.
Şöyle aciklayayim eski erkek arkadasimin beni aldattığı kız bu. Ben ayrıldım o malum kişi de bundan ayrılınca bu bunu yedirememis senin yüzünden aramızdan bozuldu diye bana sardı.
Ve artık gitgide Çirkinleşti.
Ben o kişiyle o olaydan sonra hiç konusmamisken sen mahvettin hayatımı senin agzina. S.cicam turu yorumlar yapıyor.
Hatta attığı bir kaç mesaj hala kâğıtlı telefonumda.
Ben Hayatımdan çik dedikce çıldırdı bu.
Yazmasam da yazıyor. Bir ara hiç umursamiyor gibi yazmadım haftalarca kufurleri daha Çirkinleşti .
yavrııum babaannene devretsen halletmez mi
bir erkek meselesi bence
ne duruyorsun helva yapsana şarkısını söylememe gerek yok dimi..Ağzına bile mıçar.
Tatlm bnce hic cvp verme iyice kudursun sinirden bir sonraki asamasinda ne yapacagni düşünürsün bnce suan yapman gerekn bsy yok gibi.
Ha asiri rahatszlk duyuyosan ailesine konuyu acabilrsn tekrari yasandgnda hukuksal yollara basvuracagnida bildr derim
Bence hiç cevap vermemeliydiniz.
Uğraşır uğraşır susardı.
Şimdi cevap verince önemsendiğini düşünüp daha da çığrından çıkar.
Ailesiyle konuşunca hallolur mu mevzu düşük ihtimal.
Size ulaşmasına müsade etmeyin.
Ama abartırsa şikayet edin 19 yaşında koskoca kız, haddini bilsin.
Ohooo hey maşallah 19 yaşında ikinci kadın olmayı becermiş, ne küçüğü be? Karakteri berbat bir kere. Esas senin onun ağzına etmen gerekiyor şu durumda. İlişkinin bitmesine o sebep olmuş neticede. Neyin şişkinliği bu bir türlü inmemiş?Telefon donuyor kızlar yazamiyorum.
Şöyle aciklayayim eski erkek arkadasimin beni aldattığı kız bu. Ben ayrıldım o malum kişi de bundan ayrılınca bu bunu yedirememis senin yüzünden aramızdan bozuldu diye bana sardı.
Ben o kişiyle o olaydan sonra hiç konusmamisken sen mahvettin hayatımı senin agzina. S.cicam turu yorumlar yapıyor.
Yazmasam da yazıyor. Bir ara hiç umursamiyor gibi yazmadım haftalarca kufurleri daha Çirkinleşti .
Deli falan mi acaba?
Aslinda bir saglam dayak iyi gider ceylinim soyle sacini basini yol da rahatlasin dicem
Yemin ederim gerizekaliymis bu kiz. Hayir yani sen cocuktan ayrilmissin aldatildigini ogrenince. Napcakmissin acaba devam mi edicekmissin o zaman kizin iliskisi daha iyi mi olucakmis. Sanki adama sen dedin o kizdan ayril diye, sanki kizla ayrildiktan sonra sen o adamla yeniden sevgili oldun. Valla bu kizi alip sopaliycaksin. Ben olsam elimdeki mesajlarla annesine gider herseyi anlatirim. Ustune sikayetimi de eder hakaret davasi acarim. Bu ergeni baska turlu susturamazsinTelefon donuyor kızlar yazamiyorum.
Ohooo hey maşallah 19 yaşında ikinci kadın olmayı becermiş, ne küçüğü be? Karakteri berbat bir kere. Esas senin onun ağzına etmen gerekiyor şu durumda. İlişkinin bitmesine o sebep olmuş neticede. Neyin şişkinliği bu bir türlü inmemiş?
Git anasına söyle, böyle böyle hem sevgili de deme, sözlümle kırıştırdı evliliğe giden yolumu bozdu. Şimdi de küfrediyor, durmazsa şikayet edeceğim de. Anası da korkar kızının böyle bir olayla adının çıkmasına. Bu evlilik meselesini falan da daha etkili olsun diye uydur bence. Eğer tabi sakıncası olmazsa senin için.
Valla hanimefendi cizginden kaymani oneririmAh vallahi icimden gelen o ..
Saçını başını yolsam bir güzel belki korkar
Ay cok iyi oluuurr valla. Koca meraklisiymis zaten kevaseEvlerini öğrenmiştim zamanında kızlar annesinin numarası yokta kendinin var.
Şeytan diyor ki facedrki su ayıplı sayfalara ver numarasını.
Yemin ederim gerizekaliymis bu kiz. Hayir yani sen cocuktan ayrilmissin aldatildigini ogrenince. Napcakmissin acaba devam mi edicekmissin o zaman kizin iliskisi daha iyi mi olucakmis. Sanki adama sen dedin o kizdan ayril diye, sanki kizla ayrildiktan sonra sen o adamla yeniden sevgili oldun. Valla bu kizi alip sopaliycaksin. Ben olsam elimdeki mesajlarla annesine gider herseyi anlatirim. Ustune sikayetimi de eder hakaret davasi acarim. Bu ergeni baska turlu susturamazsin
Konuyla alakası yok ama 2 haftadır form koruyorum ne zman profil fotonuzu görsem ağzım sulanıyo şuan kendimi tutamayıp bilgisayarı yiyebilirimAy cok iyi oluuurr valla. Koca meraklisiymis zaten kevase
Numarasını özelden ver 4 koldan yayalım heryere görsün uğraşmak neymiş dün de bir olaydan ötürü canım sıkkın zaten deli ederim onu
Ay cok iyi oluuurr valla. Koca meraklisiymis zaten kevase
Ağzını falan bozma bu sefer sen kötü şeyler yazarsan seni gidip şikayet ederse haksız duruma dusersin.Bence git sen şikayet et.Ailesine söylersen inkar falan edebilir.Hatanın tamami onda. Kötü sözde söylemedim ben bu ayseye.
Ama kızda nasıl bir yuzsuzluk var bilmiyorum. Ağzımı bozacagim gibi geliyor ..
Valla hanimefendi cizginden kaymani oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?