Arkadaslar okadar sınırlıyım kı ellerım uyusuo suanda.Daha oncekı formda cok yazmıstım sözlumden ayrıldıgımı hersey bıttı sandım takı 3 gun onceye kadar.Benım suara gercekten bıseyler hıssedıp konustugum bı ınsan cıktı karsıma hersey duzeldı derken bu bısekılde konustugumuzu ogrenmıs.
Ve basladı benı tehdıt etmeye sana hayatı zehır edıcem mahfedıcem senıde o cocuga yazdıkları hala telefonumda dunden berı sahur bıle yapmadım.Annem rahatsız ona bısey soylemıyorum.Halamla konustum ver annesıyle konusayım dıyo.Napmam lazım arkadaslar bana bı yol gosterın.Benım hayatımı mahfetmek ıcın ugrasıo kendısı.Bız unıv.beraberdık ozamanlar ben arkdasdımla aynı evdeydım arkadasımında sevgılısı gelırdı oda gelırdı.Ama ben hıc bızaman yanlıs bıse yapmadım.Benı onunla tehdıt edıo resmen:2:Lutfen benı yargılamayın.Sadece napmam gerektıgı konusunda bana akıl verın.
Hicbisey yapamaz cnm sadece senin gozunu korkutmaya calisiyor aakin korktugunu belli etme bi defa belli edersen asil o zaman pesini birakmaz benden korkuyo diye
birak anlatsin sen de ayrildigi icin bana iftira atiyo dersin zaten kimsede inanmaz
c
Şuan sınırden ellerım tıtrıyoDıyorum senı sıkayet edıcem et umrumda degıl dıyo adresım bellı hıc umrumda deıl dıo.Delırcem ya yemın ederım delırcem
hiç kimsenin seni yargılamaya hakkı yok.
ve hiç kimse seni hiçbir şekilde tehtid edemez.
karşındaki kişiyi sen daha iyi tanırsın, bu söyleyeceğime tepkisi ne olur en iyi sen bilirsin ama ben sana şunu önereceğim;
karşılık olarak ara/mesaj at ve de ki; ben yanlış hiçbir şey yapmadım. senden de korkmuyorum. senin benim hayatımda yerin yok. mesajlarını ve tehtdilerini saklıyorum. bir kere daha beni rahatsız edersen ilk işim seni savcılığa şikayet etmek olacak. hodri meydan.
nacizane önerim bu, korkutuğunu belli edersen dahada üstüne gelir canım. hiç pabuç bırakma.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden cvp verip kayde aliyorsun hic bir sekilde cvp verme konusma sen cvp verdikce o bunu bile bi iletisim sayar uzak dur sen sesiz kaldikca o da bi muddet sonra ugrasmayi birakacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?