tehlike çanları! fikre ihtiyacım var!!

Dr bu duruma ne dedi. On sevişme oluyor mu. Yani ozel bi konu acik acik da soramiyorum. Frijit falan baktirdiniz mi
doktor herseyı normal buldu ama yınede kontrollu gtmk ıcın ılac verdı ve kontrole gelmesını ıstedı. amaaaa ne ılac kullandıııı ne kontole gıttııı ne umursadı...

O zaman tedavi için zorla. 2 yıl az bir sure değil. Sizin de geçliğinize yazık.

Adam bir yerde yalan söylüyor . Ailenin yanında gösteriş yapıyor bence önemli ayrıntı , sorunun çözümünü bulma gibi gayesi yok .
Çareniz boşanmak olur herhalde ,çünkü çözüm arayan sadece sizsiniz karşı tarafa bu durum normal .

Okurken gay olabilecegini dusundum ve bu durumu bastirmak icin de ailenin yaninda opuyormus sanirim bu da disariya karsi psikolojik bi tepki.

Cinsellik olmadan bence de evlilik olmaz..

BElki yalan soyluyor ne biliyorsun,kendini aklamak icin..

Ona göre durum çok normal hatta ben çok abartiyormusum. Durumumuz o kadar da kötü değilmiş sacmalamayi kesmeliymisim falan filan yani. Öyle psikolojik bir duruma sokuyor ki ben suçluyum gibi. Bunun farkındayım

Umarım yanılıyorumdur ama eşiniz tipik bir gay örneği.
Toplumsal baskı yüzünden çevreye karşı heterosexuel görüntü çizmek zorunda kalan pek çok lgbt gibi göstermelik evlilik yapmış.
Gayler ile ilgili çok fazla fikrim ve bilgim yok maalesef. Eğer biraz daha ipucu verirsen parçaları birlestirmeye devam edeceğim. ama benimde maalesef görüşüm bu yönde görüşü de geçtim tüm hissiyatim sadece bunu söylüyor.

üzüldüm senin adına eşin gay olmasın ya da inkar etsede bi tanıdığımzın başına gelmişti şaşalı düğünle evlendiler öpüşme sarılma tatminden ileri gitmemiş seni düşündüğümden dokunmadım demiş nişanlıyken ilk gece adam erkekliği yokmuş olmayınca itiraf etmiş 2 ci gün yemn ederim boşanma davası açtı kızzz düzelmezz ..Ciddi bir sorun

İlaçları kullanmamış, sorun olduğunu kabul etmiyor, dolayısıyla çözmeye de çalışmıyor. .
Yalnız kalmak istemiyor, insanların yanında fazlaca ilgi gösteriyor. .
Kendi kendine takılıyor (anladınız), çok rahat, hiçbişey için çaba göstermediği gibi , sizi de abartmakla suçluyor..
Parçalar birleşti mi? Hayır..
Bi parça eksik, bi yalan, bişey var, belkide hiç tahmin etmediğiniz bişey..

Tüm hesaplarinin şifresi değişmiş o yalanı nasıl bulurum dedim ama suan Bulacak hiç bir yerim kalmadi

bence erkekliği ölmüş ya da yok ciddi bir sorun ya bu tedavyle olabileck birşey değil..Eşini seviyordur ama cinsellik yaşayamaz canlı kanlı yaşanmış örnekler var..

Malesef aynı durumdayız bende konu actım hatta konuştum bile konu actıkdan sonra bizim gene ara ara yaşıyoruz ben yanaştıkca bişeyler yaşarız bi kızım var allaha şükür şimdi kardeş düşünüyorum 5 aydır 6 aya geliyor nerdeyse ben yanaşmadım diye oda yanaşmıyor bu durum benimde canımı cok sıkıyor ama eşim ilgili alakalı şevkat dolu seven sayan biri kavga bile edemiyoruz.
Sanırım bu şekilde yaşamaya alışıp gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…