- 30 Mart 2023
- 272
- 81
- 18
- Konu Sahibi Filtrekahvem
-
Saldirganligi var mi? Can guvenligimiz yok falan deyin?Erkek kardeşim uyuşturucu kullanimina bağlı psikolojik rahatsizliklar yaşiyor.takip edildiğini söylüyor namusumuzu koruduğunu söylüyor .mahkemeye bile verdim zorunlu yatiş için.ne yaptiysak ikna edemiyoruz tedavi etmeye kabul etmiyor.bize düşman olmuş.emniyetin bizi salladiği da yok.gelip hastaneye götürmediler kaç aydir.bu tür rahatsizliklar icin ilaç alip yemeğine koysak iyileşmesj için?
Polisle konuştum memlekete gönderin diyor.uzaklaşsin diyor alip götürsek 2 hafta sonra gelcek yine eski haline döncek size kizgin olucak diyor böyle insanlar düzelmez dediKesinlikle hastaneye yatmali . Bu düzeltilecek birsey değil.
10 yil oluyor kullanmaya başlayali.kişinin izni lazim takip edildiğini düsündugü icin çalişmiyor evde hep.korna çaliyolar arabalar bana diyor.Dava ettim diye benle uğraşti bi süre napcağimi şaşirdimTakip edildigini mi soyluyor eyvah cok ileri safha bagimlilik sanirim kac yildir kullaniyor? Yatis izin kisinin izni mi lazim ya kafa yerinde degil ki nasil olcak
Yok almiyorlar kişinin isteğine birakiyolarSaldirganligi var mi? Can guvenligimiz yok falan deyin?
Polis dışında başka yerleri arastirdiniz mi hiç? Vardır bunlarla ilgili klinikler diye düşünüyorum. Gelir alırlar. Ama gerçi burasi da turkiye halkını umursamayan bir yer.Erkek kardeşim uyuşturucu kullanimina bağlı psikolojik rahatsizliklar yaşiyor.takip edildiğini söylüyor namusumuzu koruduğunu söylüyor .mahkemeye bile verdim zorunlu yatiş için.ne yaptiysak ikna edemiyoruz tedavi etmeye kabul etmiyor.bize düşman olmuş.emniyetin bizi salladiği da yok.gelip hastaneye götürmediler kaç aydir.bu tür rahatsizliklar icin ilaç alip yemeğine koysak iyileşmesj için?
Şizofreni hastaligi muhtemelen. Çok geçmiş olsun.10 yil oluyor kullanmaya başlayali.kişinin izni lazim takip edildiğini düsündugü icin çalişmiyor evde hep.korna çaliyolar arabalar bana diyor.Dava ettim diye benle uğraşti bi süre napcağimi şaşirdim
Bu hastalik için ilaç alsam eczaneden yemeklerine koysak düzelmez miŞizofreni hastaligi muhtemelen. Çok geçmiş olsun.
Bu tip ilaçlar kırmızı reçeteyle satılan güçlü ilaçlar.Bu hastalik için ilaç alsam eczaneden yemeklerine koysak düzelmez mi
Hayır reçetesiz satılmaz o ilaçlar. Psikyatri bölümune gidin doktor teşhisi koyar ve ona göre ilaç başlarBu hastalik için ilaç alsam eczaneden yemeklerine koysak düzelmez mi
Sulh hukuk mahkemesine dava açtim.kasım ayına duruşma verdiler.daha hiç girmedik duruşmaya yani.emniyete yazdilar ambulans eşliğinde doktor muayenesine götürülsün diye mayıs ayında yazildi ama hala gelip almadılar.sanırım rapor vercekler rapor da dosyaya gircek kasım ayında hakim rapora göre karar vericekKardeşine vasi tayin edildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?