- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef hersey mümkün. Ama ben daha fazla soförun direksiyon basinda uyumasindan korkuyorum
Kafanıza takmayın sonuçta tek şöför olmuyor dönüşümlü kullanıyorlar bende otobüs yolculuğunda gece gitmesini daha çok seviyorum nedense .Bir de ona aklım takilmasin diye sabaha aldım bileti.. Bir şey olmaz sanırım bu konuda
Bende :) gündüz hiç çekilmiyor vallahiKafanıza takmayın sonuçta tek şöför olmuyor dönüşümlü kullanıyorlar bende otobüs yolculuğunda gece gitmesini daha çok seviyorum nedense .
Merhaba arkadaşlar belki saçma gelecek ama size bir sorum olacak. Haftaya sehirlerarasi otobüs yolculuğu yapacağım fakat son olan olaylardan sonra çok korkuyorum. Otobüsü kaçırıp rehin tuttukları senaryolar falan kuruyorum kafamda iyice psikolojim bozuldu. Bu arada şehirler izmir eskışehır ve gece daha huzursuz olurum diye sabah yolculuğu yapacağım. Sizce sacmaliyor muyum
Bana saçma gelmedi 14 temmuzda ankaraya yolculuk yapıp 15 temmuzu anlarada üstelik o saatlerde dışarda olan biri olarak insan etkileniyor
Endişe duyuyor ama bunun bir sonuda yok
O yüzden içini ferah tutmaya çalışıp git
Uçak yolculuğu yapsan en azından daha kısa sürüyor
evt çok haklısın,ölüm dene şey sadece dışarda oluyor,evde olmuyor,tanrı seni korusunBir bakıma haklısın.
Bırak yolculuk yapmayı dışarı çıkmaya bile korkar olduk.