saçında açma işlemi var mı röfle, balyaj vs gibi ? ona göre bi formül söyleyeyim:)hangi boyaları kullandın ögerenebilirmiyim.. ayrıca güzel olmuş onu da söyliyim
ay çok gzl olmuş çok beğendim hangi boya bu çabuk söleee:)))))))))))))))))))))))
Eki Görüntüle 541835 saçımın son hali bu aslında begeniyorum ama sıktı artık degişiklik olsun işde
o zaman garnier için diyorum 9.13 ile 111 i bire bir karıştır içine yarım tüp neva 9.01 gümüş ekle , beşte bir tüp mix renklerden mavi ekle genelde numarası 0.33 oluyor nevanın mycolourun falan var katalogundaaçma yok canım boya sadece ..
ışıktan pencere kenarında gün ışığında çektiğim için güneşte farklı yansımalar olmuşSaçinin üst kismi küllü kumral, diger kismi bal köpügü gibi duruyor. 2 farkli reng sanki. Bilmiyorum belki isiklanmadan öyle çikmis.
Çok şanslısın, hem saçın çok çok güzel olmuş rengi, hem de elin bu konularda yatkın :)
ben de tam olarak öyle bi ton istiyorum, ama kuaförlere pek güvenmiyorum. hürrem rengi gibi bir şey yapıyorlar ne zaman istesem.
Eki Görüntüle 544393 Eki Görüntüle 544393
bana da yardımcı olurmusunuz şuan saç rengım çikolata kahve bu renge boyamak ıstıyorum kaşlarımda siyah ama çok koyu degıl nasıl uygulayabılırım sızce yakısır mı yıkandıkca çok acılırsa veya dıplerden kendı saç rengım çıkarsa nasıl durur?
Eki Görüntüle 544393 Eki Görüntüle 544393
bana da yardımcı olurmusunuz şuan saç rengım çikolata kahve bu renge boyamak ıstıyorum kaşlarımda siyah ama çok koyu degıl nasıl uygulayabılırım sızce yakısır mı yıkandıkca çok acılırsa veya dıplerden kendı saç rengım çıkarsa nasıl durur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?