Saç Rengi ve Saç Boyama tek adımda çikolata kahveden bal köpüğüne :) (resimli)

hatta açık renk olan (111 ya 11.1 gibi) boyaların oranını sen biraz az tut. yoksa istediğinden birkaç ton açığını elde edersin. yoğunluk 9'lu tona ver

bende yarin rresim koyup oneriini ve renk degisiminde boya formulunu isticemm olur dimiiiiii
tesekkurlerrr

vuvuzela tecrübeli arkadaşım banada bir yardımcı olsan yayoruldum kaç gündür renk araştırmaktan,saçımda oryal falan yok sadece bu hafta 2 kere boya yaptım şuanda karamelden açık bi renk istediğim renk şu aşağıdaki resim,bide burda bi konu var açık kumral dore diye o arkadaşın konusuna bi bakarmısın,o rengi nasıl tuttururum kuaför arkadaşına bi sorsanküllü olur dore olur yeterki bakırlık olmasın o renklere yakın bişey olsun,dediğin turunculuk azaltıcı sıvı nerden bulunur

bende yarin rresim koyup oneriini ve renk degisiminde boya formulunu isticemm olur dimiiiiii
tesekkurlerrr

bekliyorum canım tabii yardımcı olurum elimden geldiğince

o zaman benim diplere uyguladığım formülü birebir uygulayabilirsin, küllüden şaşma
0.22 igora turuncu azaltıcıyı diyosan, kuaför malzemesi satan dükkanlarda ve çoğu kozmetikçide bulunuyor bu dediğim sıvı değil de tüp boyanın bir türü

Gerçekten çok güzel olmuş canım resmde yıpranma falan da görünmüyo bende aslında bu renklerde istiyorum ama çok oynadım saclarımla biraz uzasın kırıklarımı aldırdım eski saglıgına parlaklıgına kavusmasını bekliyorum :)

çok beğendim tutturduğun rengi darısı başıma inş. uzun zamandır çelişkideydim sonunda boyatmaya karar verdim kestane saçımı limonlu kürle seyrelttim rengini 1-2 ton ama sabırsızım saçlarımda boya yok uçlarında 1 yıl önceden kalmış kumral var azcık oda aktı iyice, nasıl senin gibi bal köpüğü yapacağımı tarif edebilir misin?

tek adımda da olur ama iki adımda daha garanti ve saçın yıpranmadan olur nasıl bi yol istersin:)

Akmış şu an rengi turuncuya yakın bir kızıldan bu bal köpüğü rengi nasıl elde edilir acaba tarif edebilecek var mı :)

karısık geldı bana bıraz

kaç boya kullandın sen? ve tek seferde boyamadın mı
saçının tamamını?

bu kadar ayrıntılı bir formül uygulayabildiyseniz sizartık bu işin piri olmuşsunuz demektir..
çok tesşekkurler bilgiler için..

ay sevindirik oldum şimdi..bende açtım sacımı oturtamamıştım bi türlü baya bi açtım ama bakırlıklar hala 2 ton daha açılması lazım ..ben orta yada açık çok dogal bi sarı istiyorum,çok çok hafif küllü içeren evde bi sürü boya var ve bu aşamada hep küçük tutamlarda deneme yaptım ama hiç biri bir ton bile kırmadı rengi sanki ..ben 1 er ton açarak giderim diye düşünürken birden bu kadar açılması süper olur ..tabi olursa tebrik ediyorum seni rengin güzel olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…