Saç Rengi ve Saç Boyama tek adımda çikolata kahveden bal köpüğüne :) (resimli)

Bana da yardım edebilir misiniz :)) saclarımı 1 yılı askın süredir boyamıyorum su an yarısına kadar kahverengi kendi saçım boya yok. yalnız uclara dogru boya var biraz bakırlı kahve gibi ama dip rengimden acık. saçlarıma hic actırma islemi yapılmadı.senin sac rengini nasıl tutturabilirim ? aynı zamanda kaşlarımı da boyamak istiyorum.bir de dip boyasını daha sonra nasıl yapabilirim? anlamıyorum da hic sac boyama islerinden. tesekkür ederim

canım bana da yardım eder misin ilk defa boyatacağım kuaförlere güvenmiyorum ve de saçlarım çok uzun olduğundan çok para istiyorlar... orta kumral saçlarım var bakır kahve istiyorum tenim beyazmış öyle diyorlar yakışır mı bilemedim cesaret edemiyorum da saç rengim bu uçları iyice azaldı ve şimdi saçlarım kalçalarımda...

çok güzel olmuş
peki sarının üzerine yapsak olur mu bu boyayı?boyanın markası ve numarasını yazabilir misin?

tenin sarı alt tonlu bir beyazsa bakırlı tonlar gerçekten güzel duruyor. igora 7-77 ile igora 7-65 karıştır ve 9 volüm oksidan kullan orta tonlarda bi bakır kahve çıkacaktır:)

2 farklı işlem yapman gerekiyor. tam olarak fotoğraflayabilirsen daha iyi yardımcı olabilirim

saçının yeni boyanmışş hali benim saçımın doğal rengi :))) ayy millet ne kadr cok ugrasıyomus bu renk için sımardım valla

saçının yeni boyanmışş hali benim saçımın doğal rengi :))) ayy millet ne kadr cok ugrasıyomus bu renk için sımardım valla

bu renk mat ve cansız durduğu için dore açık kumral yaptım saçımı:)

Çok güzel olmuş ya açmış seni

valla saç mat ve cansızssa boya veya renk napsın :))))

dore açık kumral 2.paylastığın fotografın değilmi ben onu diyrm zaten doğal rengi diye :))))

Başarılı olmuş rengin tutması açısından ama bence koyu renkler her zaman çok daha güzel oluyor.
Hele ki beyaz teni daha da harika gösteriyor.
Açık renkleri sevemiyoum.

Çok güzel olmuş.
Bu arada saçındaki bal rengi değil. Bal rengi sıcak tondur. Saçındaki küllü bir renk gibi duruyor.
Yada bana öyle geldi.

Çok güzel olmuş.
Bu arada saçındaki bal rengi değil. Bal rengi sıcak tondur. Saçındaki küllü bir renk gibi duruyor.
Yada bana öyle geldi.

yaa evet başlığı açarken bi gaz öyle açmışım bal köpüğü değil bu küllü açık kumral.
bal köpüğüne biraz daha doreleşerek kavuştum sonunda:)

Başarılı olmuş rengin tutması açısından ama bence koyu renkler her zaman çok daha güzel oluyor.
Hele ki beyaz teni daha da harika gösteriyor.
Açık renkleri sevemiyoum.

herkesin rengi farklı derler ya buna kesinlikle katılıyorum..
ben de açık tenli biri olarak siyah yakışmasına yakışıyor ama sililkleştiriyor o kadar boyamadan sonra yeni keşfettim benim rengim dore sarılar ve bakır tonlarıymış bu tonlar yaptıgımda övgü üstüne övgü alıyorum ki senelerce küllü renklerde boşuna aranmışım dedim:)
kimisinde de bi siyah yapıyor bütün vuruculuğu ortaya çıkıyor kişiye göre fazlasıyla değişir işte:)
aslında doğal saç rengi de biraz bunun ipucunu verebiliyor misal benim doğal saçım kızıllık barındıran bi ton

valla saç mat ve cansızssa boya veya renk napsın :))))

yoo doğal rengim çok güzel bi kızıl kumraldır:)) ama boya sevdasına kaybettim rengimi yine de pişman değilim değişikliksiz yaşanmıyor:))
küllü renkler mat oluyo saçla pek alakası yok, normalde fotolardan da belli canlı saçlarım var:)

çok beğendim ya.benim de saçlarım şuanda çikolata kahve ve belirli bir kısmı açma işlem görmüş.ben de senin formülü uygulayacağım umarım istediğim küllü kumral rengine ulaşabilirim.

çok güzel olmuş gerçekten ama bu işi ben tek başıma yapamam tebrikler..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…