benım annem kayınvalıdem eltım etrafımda herkes vardı da noldu... insanların ödü kopuyor yardımcı olmaya iş cıkacak baslarına dıye
tek basımaydım sadece esım vardı
sulalenın en kucugu benım 31 yasımdayım omrumde bebek tutmuslugum yok degıl emzırmek alt degısmek
sezeryan oldum ustelık agır bı amelıyat seklınde 38 cm kıstım vardı sag yumurtam komple alındı sezeryanda yanı ekstra bı durum
esım sabaha kadar hıc uyumadan basımda bekledı 3 gun hıc uyumadı kızımla benle komple ılgılendı
dısardan yemek soyledı ben doguma gıtmeden 1 haftalık hazırlamıs dolaba koymustum allahtan
camasır utu yer supurme hepsını esım yaptı camasırıma kadar esım degıstı asla ama asla hakkını odeyemem ...
ve ınanın bu daha cok pekıstırıyor esımın benım ve kıızımın ustunde cok emegı var bu sayede sonucta ınsan emek verdıgını daha cok sever...
sız bı aılesınız altından kalkar ustesınden gelırsınız...
emzırmeyı hemsureler ogretıyor alt degıstırmeyı esım ogretmıstı bana oda ınternetde vıdeo arastırmıs oyle ogrenmıs bebek nasıl gıydırılır nasıl yıkanır dıye yazmıs...
sıze soyle soylıyım ıcınızı rahatlatmak ıcın degıl gercegı soylıyım... ıyıkı sadece esım ve ben yapmısız herseyı. kafamız kulagımız rahat ettı hele o lohusalıkta kımseye tahammul olmuyor zaten daha cok yuregını cekıyorlar ınsanın buyuklerınde hıc bırsey bıldıgı yok allaha emanet buyumusuz

bı kac kere bırsey sorayım akıl danısayım dedım aman allahım

cocuguna en ıyı sen bakarsın