• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Başına Çalışmak :)

AzrAyazZehrAhmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
158
38
28
32
Kızlar merhaba, kulübe yeni üye oldum. Sizlere bir şey sormak istiyorum aslında bu dert midir bilemiyorum ama bana en uygun yer burası gibi geldi ben 8 ay önce bir firmadan ayrıldım ve iş aramaya başladım ama malesef kafama ve bana uygun bir iş bulamadım bana uygun olanlarda beni tercih etmediler :/ Ve 8 ay işsiz kalmak hem psikolojik hemde maddi açıdan çok zor duruma soktu beni ve bende bu hafta başında bir işe biraz mecburi olarak başladım önceki maaşımdan daha düşük bir miktara başladım ve önceki çalıştığım yer bir fabrikaydı odam ayrı olsa da gelen giden olurdu ses olurdu burada ofis de tek başımayım patron dahi yok hatta binada kimse yok gibi tek duydugum ses arada çalan telefonun sesi :) Bu şekilde tek çalışan arkadaşlar var mı iş dışında ofis de nasıl vakit geçiriyorlar acaba öyle bir yerden birden bu kadar sakin yere gelmek beni biraz zorluyor açıkcası böyle çalışan arkadaşlar varsa fikir almak istiyorum :)

eskiden ben de öyle çalışırdım..

boş vakitlerde ders çalışırdım kpss. film izlerdim. bol bol bişeyler okurdum.. kendime kahve keyfi yapardım. oyun oynardım nette. mutlaka bişeyler bulurdum..

en güzel yanı rahat ders çalışmamdı ama :)

sonundaoldu sonundaoldu düşününce tabiki böylesi daha iyi geliyor gibi insana iş buyuran yok bişe diyen yok herşey kafama göre ama herseyin fazlası zarar derler ya birden bu boşluk bu sessizlik bi tuaf yaptı beni açıkcası :)

Kızlar merhaba, kulübe yeni üye oldum. Sizlere bir şey sormak istiyorum aslında bu dert midir bilemiyorum ama bana en uygun yer burası gibi geldi ben 8 ay önce bir firmadan ayrıldım ve iş aramaya başladım ama malesef kafama ve bana uygun bir iş bulamadım bana uygun olanlarda beni tercih etmediler :/ Ve 8 ay işsiz kalmak hem psikolojik hemde maddi açıdan çok zor duruma soktu beni ve bende bu hafta başında bir işe biraz mecburi olarak başladım önceki maaşımdan daha düşük bir miktara başladım ve önceki çalıştığım yer bir fabrikaydı odam ayrı olsa da gelen giden olurdu ses olurdu burada ofis de tek başımayım patron dahi yok hatta binada kimse yok gibi tek duydugum ses arada çalan telefonun sesi :) Bu şekilde tek çalışan arkadaşlar var mı iş dışında ofis de nasıl vakit geçiriyorlar acaba öyle bir yerden birden bu kadar sakin yere gelmek beni biraz zorluyor açıkcası böyle çalışan arkadaşlar varsa fikir almak istiyorum :)
Ne iş yapacaksın sen orada?
Binada bile kimse yoksa güvende hissedebilecek misin kendini?

BenIpek BenIpek muhasebe personeli olarak alındım ama şu an satış ile ilgileniyorum firmalara fiyat teklifi atıyorum.Bina da kimse yok sanırım yada var ama ben hiç kimse görmüyorum 18 katlı bir bina her katta 10 daire var ama yeni yapılan biyer olduğu için sanırım boş baya ne bileyim alışmam lazım diyorum çıkmak istemiyorum açıkcası bu sebepten çünkü buiş meselesi nişanlımlada aramızı etkiledi baya

Nasıl yani rahat bi işse güzel bi şey ama binada kimse yok falan demişsiniz tuhafıma gitti.. nasıl bir iş ki?

aylleen aylleen yukarıda yazdım 18 katlı bir bina her katta 10 daire var ancak akşam iş çıkısı dönüp binaya bakıyorum sadece bizim katta perde var birde alt katlarda tek tük var bina yeni yapıldı sanırım ondan diyorum daire çok ama içleri boş çünkü hiç ses falan duymuyorum sabahları veya akşamları girip çıkan kimseleri görmüyorum :)

BenIpek BenIpek muhasebe personeli olarak alındım ama şu an satış ile ilgileniyorum firmalara fiyat teklifi atıyorum.Bina da kimse yok sanırım yada var ama ben hiç kimse görmüyorum 18 katlı bir bina her katta 10 daire var ama yeni yapılan biyer olduğu için sanırım boş baya ne bileyim alışmam lazım diyorum çıkmak istemiyorum açıkcası bu sebepten çünkü buiş meselesi nişanlımlada aramızı etkiledi baya
Yani dikkat et ne haberler duyuyoruz. Ne kadar insanlıktan çıkan var biliyorsun.
Ne günahı düşünür, ne kendi anasını bacısını..
girişini falan yasal yoldan yaptı mı?

aylleen aylleen yukarıda yazdım 18 katlı bir bina her katta 10 daire var ancak akşam iş çıkısı dönüp binaya bakıyorum sadece bizim katta perde var birde alt katlarda tek tük var bina yeni yapıldı sanırım ondan diyorum daire çok ama içleri boş çünkü hiç ses falan duymuyorum sabahları veya akşamları girip çıkan kimseleri görmüyorum :)
Yeni olduğu içindir öyleyse
18 katlı bi de normaldir boş olması
Patron nerde :)

BenIpek BenIpek henüz sigortam yapılmadı bugün gelseydi söyeyecektim ama gelmedi patronum efendi biri gibi gelip gitiiği zamanlarda yanlış bir tavrını konuşmasını vs görmedim açıkcası ama insanoğlu tabiki dikkatli olmak gerek

:)) Korkulacak bir yer değil aslında yüksekte olduğum için manzaram güzel en azından ona bakıyorum ama yan dairemde falan yine böyle çalışan insanlar olsa çok daha iyi olur tabi benim için :)

Beni etkileyen sadece kalabalık bir iş yerinden böyle tek ve sessiz olan bir yere gelmek ama ona da yapacak birşeyim yok sanırım idare etmek zorundayım en azından maddi durumumu düzeltene kadar :)

zaman geçirecek çok şey bulursunuz kitap okuyun, kkya takılın, film izleyin birde madem o kadar sakin bir yer yanınızda biber gazı filan bulundurun mutlaka allah muhafaza siz anlatınca ben korktum birden

Yaklaşık 14 yıldır yalnız çalışıyorum çok şükür sıkıntı olmadı.
Ama seninki yalnız çalışmaktan ziyade yalnız kalmak resmen ve bu çok ürkütücü.
Dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Neticede ortalık fena halde kötü

Tek çalışmanın faydaları ofis dedikodusu yok istediğin arkadaşın çay-kahveye gelir.
Boş zamanında film izle,kitap oku.
Bence çok şanslısın.

Back
X