• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Başına Çalışmak :)

Canın mı sıkılıyor? Kadınlar Kulübü var :)

@aylleen yukarıda yazdım 18 katlı bir bina her katta 10 daire var ancak akşam iş çıkısı dönüp binaya bakıyorum sadece bizim katta perde var birde alt katlarda tek tük var bina yeni yapıldı sanırım ondan diyorum daire çok ama içleri boş çünkü hiç ses falan duymuyorum sabahları veya akşamları girip çıkan kimseleri görmüyorum :)

Benim eski işyerim de öyleydi. Bir kere asansörle değil de sağlıklı yaşam adına merdivenlerden ineyim dedim. Meğer binada kimse yokmuş. Biri beni odaya çekse kimsenin haberi olmazdı valla. Sonra dedim kendi kendime sağlıklı yaşam senin neyine. Sağ kal yeter.

Ben de tek sayılırım
Çevrem kalabalık olsa da iş anlamında tek çalışıyorum, odamda başka kimse yok
Aman zaten yalnızlığı seven de bir tipim
Canın sıkılırsa da kk ya girersin, bence sorun edilecek bişey değil bu

_Summer_ _Summer_ 14 yıldır tek çalışıyorum derken benim ki gibi ofisde tek olmak mı o kadar yıl bravo gerçekten tebrik ederim :) yast yast evet ofis dedikodusu en çok bıktığım şeydi o konudam rahatım başıma diklen ne yaptın ne ettin diye sorgulayan yok en büyük artılarımda bunlar sanırım :)

:)) evet bende su an sorun olmaması gerektiğine karar verdim ama alışmam biraz zaman alır tabi hemen alışırım inşalllah :) WOLFROG WOLFROG benim asansör korkum var ama 15 kat olunca biniyorum malesef bugün elektrikler gitti ben ofise girdikten sonra ya ben asansördeyken gitseydi napardım dedim merdivenleri var buranın ama seninki gibi merdiven arka tarafda ve karanlık bi yer sanki terkedilmiş gibi o yüzden mecbur asansörü kullanıyorum

_Summer_ _Summer_ 14 yıldır tek çalışıyorum derken benim ki gibi ofisde tek olmak mı o kadar yıl bravo gerçekten tebrik ederim :) yast yast evet ofis dedikodusu en çok bıktığım şeydi o konudam rahatım başıma diklen ne yaptın ne ettin diye sorgulayan yok en büyük artılarımda bunlar sanırım :)

Canım şirket bünyesinde ama yalnız odada hatta şuan bile aynı :)
Ama senin olayın çok farklı.

Bu arada burada yeniyim tam bilmiyorum yeni açılan bir konudan haberdar olmak ve yorum yapmak için ne yapmam gerek canım sıkıldıkca bende girer yorumlaşırım sizler gibi :)

_Summer_ _Summer_ ben benimki gibi sandım :) Aynen farklı ama alışmakdan başka çarem yok bakalım açıköğretimim var ona çalışırım film izlerim olmadı kitap okurum buraya takılırım bi şekilde alışırım :)

_Summer_ _Summer_ ben benimki gibi sandım :) Aynen farklı ama alışmakdan başka çarem yok bakalım açıköğretimim var ona çalışırım film izlerim olmadı kitap okurum buraya takılırım bi şekilde alışırım :)

Mevzu zaman geçirmek değil. Binada yalnız olman.
Yoksa bende yalnızdım ve zamanı değerlendiriyordum.

_Summer_ _Summer_ güvenlikli bina ama :) Her katta 10 daire var ya illaki vardı diğer taraflarda falan ama ben görmüyorumdur diye düşünüyorum ama güvenlik daire sahiplerinin hepsinin isismlerini biliyor dolu olsa aklında tutamazdı diye düşünüyorum bina ne zaman yapıldı onu bilmiyorum ama yakında dolar diye düşünüyorum inşallah

Tikkabilla Tikkabilla malesef bende hep sadece işimle ilgilenebileceğim yoğun ama iyi biryer aradım ama bulamadım buraya mecburiyetten girdim ön muhasebe elemanı olarak başvuruda bulunmuştum ama şu an satışla ilgileniyorum günde 3 5 yere fiyat teklifi gönderiyorum onun haricinde ofis bekciliği yapıyorum :/

Bende bir kaç önce tek başıma çalışıyrdum. Valla çok rahat oluyor dizi film herşeyi izliyordum. Şimdi kızkardeşimi aldım yanıma patronum şehir dışında.

apple24 apple24 bende normalde tek olmayı seven birisiyimdir ama iş hayatında hiç alışık değilim açıkcası birde bina olunca zorladı beni açıkcası camdan yola bakıyorum sürekli umarım alışırım bende hemencecik ohh be böylesi daha iyiymiş diyebilirim :)

apple24 apple24 bende normalde tek olmayı seven birisiyimdir ama iş hayatında hiç alışık değilim açıkcası birde bina olunca zorladı beni açıkcası camdan yola bakıyorum sürekli umarım alışırım bende hemencecik ohh be böylesi daha iyiymiş diyebilirim :)

Alışırsın bizim işyeri ilk girdiğimde kalabalıktı sonra teker teker herkes çıktı. şehir dışındaki fabrikaya ağırlık verdi patron kendiside artık orda yaşıyor. alıştım. Bende çıkıcam ocakta başka yerde nasıl çalıışıcam onu düşünyorm.

Back
X