- 16 Şubat 2016
- 1.650
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
Hanımlar annem dün kapıma geldi pişman .Dedikodu yapmadım diyor ama ben pişman olduğu için böyle dediğini düşünüyorum .Çok inanmadım açıkçası .Hala kaynanamin yaptıklarını eşimin beni doldurduğunu düşünüyor .Dolayısıyla tamamen affetmem mümkün değil .Evime geldiği için kovamazdım .Konuştum insan gibi .Susuyor dinliyor.Esim artık ben görüşmem sen görüş diyor .Ona da görüş diyemiyorum haklı olduğu için çünkü yok annem düzelmez yapar eder pişman olur ben affetsem el affetmez
Velhasıl ben artık anneme mesafe koymaya karar verdim belki 3 haftada belki ayda bur görüşürüm .Çok da samimi olmam .Kırkında da yine ben bakmak istiyorum .Ona da ben bakacagimi ve ihtiyaç olursa cagiracagimi fakat eşimin onunla artık eskisi gibi olmayacağını söylemek istiyorum .Siz ne diyorsunuz bu fikrime?
Velhasıl ben artık anneme mesafe koymaya karar verdim belki 3 haftada belki ayda bur görüşürüm .Çok da samimi olmam .Kırkında da yine ben bakmak istiyorum .Ona da ben bakacagimi ve ihtiyaç olursa cagiracagimi fakat eşimin onunla artık eskisi gibi olmayacağını söylemek istiyorum .Siz ne diyorsunuz bu fikrime?