dogum yapmama 2 ay kala annem basladı
ben yardıma gelemem benden bırsey bekleme ben calısan kadınım dıye
kendı ısını yapıyor patron mesaı sıkıntısı olmayan bırı
sulalenın en kucugu benım hayatımda kucagıma bebek almamısım panıkledım ve kırıldım
bana tek doguran sen degılsın benım canım yokmuydu (ankaradan antebe gelın gelmıs tek ama babanem yardımcı olmus cok )
yapanlar nasıl yapıyor dedı
agladım uzuldum
esıme benden yana sımarıklık yapmasın ılgı cekmeye calısıyor dedı
doguma gıderken gelme dedım
ıstemıyorum
oda ona kırıldı dogum yaptıktan sonra hastaneye geldı
dogumumda sezeryanla oldu dogum anında ölumden dondum 38 buyuklugunde kıstım varmıs meger tum agrılarım tum zorlugum ondan mıs hamılelıgımde bır turlu dogrulamadım onda da naz yaptıgımı ıddaa ettı hep abartma hamılelık boyle olur anne olmak kolay degıl dedı durdu
sag yumurtalıgım komple alındı bebegımde bende ucuz kurtardık anlayacagın
dogumdan sonra geldı herseye karısmalar guya yardım edecek tum gun telefonla ıs konusuyor seslenıyorum duyan yok sezeryan yerı hemen ıyılesıyor o onemlı degılde 38 cm lık alınan bır yer ekstra amelıyat benı o zorladı cocugum 52 cm dogdu zaten dusunun
ne yemek ne ıcecek bırsey yok yardımcı olmadı oturdu mutfakta sadece ıs konusmaları yaptı telde
benı zıyaretıme gelen arkadasıma sıkayet ettı cok abartıyormusum herseyı sımarıkmısım
anne dedım gıt sen
kavga cıkardı nankorsun dedı o ne bıcım arkadasmıs hemen sana yetıstırmıs dedı

halbukı anne olarak ben kotu bırı bıle olsam arkadasıma ne dıye benı cekıstırıyorsun dımı
9 ay aramadım oda benı aramadı torununu da gormedı
tasındım evden haberı yok tek basıma cocugum 4 aylıktı 200 m2 evden dunyanın esyası tek basıma hem kolık hem reflu hem gobek fıtıgı bebegım
baktım cok kafama takıyorum benım annem hep boyleydı ama ... basına ıs cıkacak dıye korkar cekınır rahatı bozulsun ıstemez
ben adım attım ozur dılerım lohusalıgın etkısı dedım

yaradan bılıyor neyın ne oldugunu nasıl olsa
annemın bana yaptıgı ılk degıl bu ben 1 aylık evlıydım amelıyat oldum onda da yardım etmedı amelıyat oldugum gun yanımdaydı sadece okadar 32 yasımdayım 3 amelıyat oldum annem yardımcı olmadı sagolsun
kendısı de buraya uye belkı okur