Evet ama kimseyi tanımıyorum, çok çok yakın arkadaşım değil yani yakın ama bir anda yakın olduk. Gidicem mecbur ama tek rk başıma ne yapayım, acaba görünüp yarım saat durup gelsem olur muYakın arkadaşın düğününe gidilmez mi ?
Kınasını zaten ekmişsiniz,bence çok ayıp edersiniz.
Yani?Ben olsam bunun için konu açmam
Evet ama kimseyi tanımıyorum, çok çok yakın arkadaşım değil yani yakın ama bir anda yakın olduk. Gidicem mecbur ama tek rk başıma ne yapayım, acaba görünüp yarım saat durup gelsem olur mu
O hengamede sizin ne kadar düğünde kaldığınızı düşünecek vakti olmaz. :) Düğünün ortasına doğru bir vakitte gidin, bi 20 dk oturup görünün tebrik edin yeter.Bugün bir arkadaşımın düğünü var. Kısa süre önce tanıştık, baya yakın olduk. Bir arkadaşımız daha vardı onunla beraber gidicektik düğüne. Şimdi o gelemeyeceğini söyledi. Ben de gitmek istemiyorum ama gitmesem çok ayıp olacak. Kesin gelicem dedim. Kına gecesine de gidicektim aslında gitmedim. Şimdi düğün için de tekrar bahane bulamam. Ama tek başıma gitmek de çok korkunç geliyor. Kimseyi tanımıyorum. Tek başıma oturacak mıyım? Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?