Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anadolu yakasında uygun fiyatlarda kiralayabileceğin ilçelerden biri Çekmeköy , Taşdelen aklında bulunsun.İş yeri eğer olursa kadıköy olacak ama işim gereği firmalara gideceğim
Tuzla taraflarında yeni yapılanmalar var orada hem sade hem güzel hem modern evler var, kiralarıda normal. Araştırmalısınız.Hanımlar selamlar,
Süreç normale dönünce aksilik çıkmazsa eve çıkacağım. Annemle konuştum pek ciddiye almadı gibi geldi ama bir şekilde ikisini de ikna etmeyi planlıyorum. Hanımlar şimdi merak ettiğim şu, işe de bağlı ama muhtemelen İstanbul'da yaşayacağım yine. Tek başıma yetebilir miyim? Muhtemeln anadolu yakasında yaşarım yine, kiralar nasıl? Arkadaşlarım tek başıma geçinemeyeceğimi söylüyor, ev arkadaşı hiç düşünmediğim için ev arkadaşı istemiyorum.
Geçinemeyip, yapamayıp tekrar aile evine dönme şansım olmayacağı için her detayını düşünüp karar vermek istiyorum, bocalamak istemiyorum. Eve çıkarken ilk etapta alınması gerekenler neler :)))) bana kalsa sadece yatak,nevresim bile yeterli asjndfhfn
Şu an çalıştığım yerde 3500 TL maaşım, ama virüs olayından önce iş teklifi almıştım aşağı yukarı 4000-4500 TL gibi bir maaştan bahsetmişlerdi, tabi süreç bitince hala geçerli olur mu teklif bilmiyorum
Anadolu yakasında uygun fiyatlarda kiralayabileceğin ilçelerden biri Çekmeköy , Taşdelen aklında bulunsun.
Kadıköye çok uzak çekmeköy fln fikirtepede yeni siteler yapıldı onlara bi bak içleri yeni ama çevresi pek iyi değil onun dışında hasanpaşa olabilir kadıköye yakın veya bağlarbaşı
Eşyalı kiralık daire mı baksaniz
Eşya çok tutar sanki
Tuzla taraflarında yeni yapılanmalar var orada hem sade hem güzel hem modern evler var, kiralarıda normal. Araştırmalısınız.
Aslinda calisanlara icin de apart yurt tarzi yerler var bildigim, cok onceden arastiriyirdum ben de ilk kez tek basima yasayacagim zaman. Hic kalmadim ama Istanbulda kesin cok secenek vardir bakilabilir.
Bence sen bu fikirden vazgeç. Eve çıkmayı düşünen kişi açar sahibindenden evlerin kirasına bakar, eşyaların ederine bakar, elektriği suyu hesaplar, bütçesini tartar sonra karar verir.
sen önce karar vermişsin daha kiradan haberin yok daha eşya-depozito-emlakçı- elektrik su doğalgaz falan derken en en en az 12 bine ihtiyacın var ilk etapta
Şimdi şu var siz yalnız yaşayan bir kadın olarak öyle her yerden ev tutamazsınız.
Gidip giriş kat,1.kat,aralarda issiz sokak vs ..evet burada evler daha uygun ama riskli.sonucta can güvenliği mühim.
Bu işin eşyası depozitosu vs derken baya bi nakit para lazım.
Kısaca kit kanaat yasarsiniz