Çağlayan tarafı evet uygun ama bu sefer de yol parası eklenecek üzerine, belki 1000 lira altına bulunma şansı olursa o zaman değerlendirilebilir gibi.ama dediğiniz yerelere de bakacağım teşekkür ederim..
bizim evden 1 ev düzecek eşya daha cıkar aslında :) yani nakliye dediğim koltuk-dolap-masa-yatak-halı diğer eşyalar vs..
umarım siz de istediğiniz gibi bir eve çıkabilirsiniz :)
Yazılan yorumlarda verilen rakamlar bana biraz fazla geldi. İsteyen tabii ki yetmiş bine bile döşeyemez evini ama siz yeni gelin değilsiniz ki. Alt tarafı alacağınız ikinci el bir buzdolabı, bir çamaşır makinası,bir süpürge...
Öyle uçuk rakamlar ödemenize gerek yok.
Hatta hemen almanıza da gerek yok. İlk ay biriken çamaşırları annenizde yikarsiniz, ikinci ay maaşı alınca çamaşır makinanizı alırsınız. Ki benim ilk çıktığım öğrenci evinde çamaşır makinam yoktu, biriktirir çamaşırcıda yikatirdim beş liraya :) atla deve değil yani, bir ay makinasız yaşanır aslinda...
Ayrıca yurt apart falan demişler, sakın aklından bile geçirme.
İnsanın kendi evi gibisi var mı ya, Virginia woolf kitabını bile yazmış, kendine ait bir oda diye :)
Hayatında belki ilk ve son defa sadece sana ait bir evin olacak. Tamamen sana ait, istersen misafir agirla, istersen dağınık bırak, istersen on ikide gel, istersen hiç gelme, istersen sevgilin sana yerlessin, istersen arkadaşların gelsin gece yarılarına kadar okey oyna ... Bence genç bir kadın icin kaliteli bir hayat yaşamanın ilk şartı kendine ait bir ev valla. Madem elinde fırsatın var bu fırsatı kullan.
Ama yine bence en mantıklısı su birkaç ay ekonomik perhize gir (hatta umarım korona zamanında harcamadigin paralarını biriktirmissindir) . Neye masraf ediyorsan onu yapma. Eve veriyorsan verme, kıyafet alıyorsan alma.. birkaç ay paranı biriktir ve elindeki toplu parayla hareket et.
Güzel temennin için de teşekkür ederim