Tek başina gibiyim hayatta

HAKLISIN ama doğru insan okadar önemliki bide erkekler farklı ya daha cok ilgi bekkıyotlar bekarlık başka rahat güzel sorumluluk yok ohhhh koca derdi YÖK çocuğa süt verirken adam bısey ister görmüyo sanki mesela evlilik güllük degıl yani boşver evlenme

Bende senin yerinde olmak isterdim evlilik otuzdan sonra olmalı bence

Ay bende iki üç bekar arkadaşım gelse de kız kıza dedikodu yapsak diye çıldırıyorum millet kocalarını anlatiyor deliler mı ne

İnşallah daha iyi olursun sevdiğinle musmutlu olursunuz bende çok zorluk yaşadım halada devam ediyor bilmiyorum ne olacak böyle
inşallah sen de özlemini çektiğin ne varsa tez zamanda kavuşursun sanırım bazen bazı şeylerin vakti var. biraz da alternatiflerini kendin yaratmalısın aslında. yeni birileriyle tanışmak gibi mesela.

Her evli her çocuklu öyle düşüncesiz ve bencil değil sen bence cevre ni değiştir kuzum bende öyleyim evliyim su an ama insanları sürekli dinliyorum hep dinliyorum bende aslında yanlizim çevremde o kadar çok insan var ki gezmeler tozmalar herşey harika görünüyor ama ben o kalabalıkta yanlizim bu bizim değil etrafımızdaki insanların sorunu ınan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…